درخواست اطلاعات تماس محصولات وارداتی از قبیل ویبرو شیپ یا کالاهای پر فروش اینترنتی

gelaris

Member
با عرض سلام
با تشکر از دوستانی که به این تاپیک توجه میکنن و نظرات خودشون رو میدن

اول طبق عنوان تاپیک درخواست اینو داشتم که اگه مشخصات و یا اطلاعات تماس افراد وارد کننده محصولاتی از قبیل ویبرو شیپ و یا کالاهایی که در کانالهای تلویزیونی تبلیغ میشه (از قبیل آشپزخانه ورزشی لاغری و...) رو و یا هر جنس و یا کالایی که میتونه فروش خوبی از طریق اینترنت داشته باشه برای سایتم رو بفرمائید

در انتها سوال دیگه ای رو که داشتم
آیا واقعا این کالاها طبق فرمایشاتی که تبلیغ می کنن همون کیفیت رو داره مثل جارو شارژی swaeavel sweaper g2 که وقتی معرفی میشه به عنوان اصل آلمان قید میشه اما من خودم در جای دیگه که میبینم تماما چینی هست کالاهای فوق

آیا کسی اصل این محصولات رو داره ؟ یا فقط 1 تبلیغ برای فروش کالا هست ؟

با تشکر

aghanaser

Member
با سلام
دوست عزيز محصولاتي كه توي (كانالهاي بيگانه:green:)تبليغ ميشه و نمايندگي فروش معتبر داره اكثرا اصل هستند و خوب شايد درجه 1 نباشن و لي درجه 3 چيني هم نيستند.اجناس چيني هم كه شما ميگيد از شهرهاي مرزي بصورت قاچاق وارد مي شن و تقلبي هستند .مثلا يكي از فاميلهامون رنده برقي چيني خريده بود كه از اولش درست كار نميكرد و بعد يك مدت خراب شد.ولي همون مارك و مدل وقتي اصلش را از طريق نمايندگي مجاز خريدن زمين تا آسمون فرق مي كرد...
من شماره تماس نمايندگي اروميه را دارم كه نماينده ي تمام اون شبكه ها هست....(تمام لوازم....ورزشي - منزل و ....)اگه خواستيد پيغام خصوصي بفرستيد ....

جدیدترین ارسال ها

بالا