درخواست اسکيريپت آپلود و دانلود

moon_spell

Member

درخواست اسکيريپت آپلود و دانلود فارسی يا انگليسی ،،، به امکانات خوب و ظاهر زيبا نيازمندم ... فوری

:cry: thx​

hossein2kk

Member
انگار صادق جان گفته !
ولی یا می تونی از سایت www.hostscripts.com و یا از www.sourceforge.net (برای سیستم های کد باز) استفاده کنی !

از منم بپرسی می گم امکاناتی رو که می خوای می تونی تو e107گیر بیاری مدیریت آپلود و دانلود قوی داره !
در هر صورت
مخلص همتون حسین !
آان یادم داشت می رفت دمتونم قیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــژ
ماه رمضنتونم مبارک!!
فعلا !

moon_spell

Member
فارسی ميخوام

فارسی ميخوام و مدرن ! انگليسی تا دلت بخواد دارم​
:D

hossein2kk

Member
دوسته عزیز اگر دوست دارید بنده شخصی می تونم براتون فارسی کنم در صورت نیاز می تونید pm بزنید !

hossein2kk

Member
منظورت چیه صادق جان منظورت اینه که من بد فارسی می کنم :cry:
دقیق تر بگو ....

moon_spell

Member
حسين جان من که تو ياهو کلّی بهت پم دادم جواب نميدی ماشالا سرت شلوغ ! ايدی من رو که داری !
:D

صادق جان سلام خسته نباشی ...
راستش فارسی کردن کاری نداره ولی من مشکلن تويه چاپ به راست کردن سيستم و هسته فارسی هست که بلد نيستم ! چطور اينکارو کنم ! من ديروز اسکيريپتی که خود megaupload و rapidshare استفاده ميکنن پيدا کردم !

در ضمن فکر کنم من رو تو ياهو بلوک کردی يه چک کن کار دارم در مورد پلاتينيوّم ! ايديت رو ادد دارم ولی هر چی مينويسم جواب نميدی !

اين جا رو هم يه نگاه کن ببين جواب چييه !

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
نظورت چیه صادق جان منظورت اینه که من بد فارسی می کنم
نه عزيزم منظورم اين هست كه كلا بيخيال بشو كه فارسي گيرت بياد !

در ضمن فکر کنم من رو تو ياهو بلوک کردی يه چک کن کار دارم در مورد پلاتينيوّم ! ايديت رو ادد دارم ولی هر چی مينويسم جواب نميدی !
ايديت چي هست !؟

جدیدترین ارسال ها

بالا