درخواست اسکریپت

http://www.nitrorank.com
به سایت بالا نگاه کنید .
من می خوام یه همچین سایتی داشته باشم . آیا اسکریپت آماده و رایگان داره و اگه داره آدرسش رو میدید

afshin-dehghani

New Member
سلام

من اطلاعات زیادی در مورد برنامه نویسی ندارم، می خواستم چند تا کد را درون یک وب سایت قرار دهم، یکی کد تاریخ و دیگری کد مناسبت هر روز است، این کد ها را به صورت جاوا اسکریپ دارم ولی متاسفانه این کدها از ساعت کامپیوتر کاربر استفاده می کنند نه سرور! چه کاری باید انجام بدم که این کدها از ساعت سرور اطلاعات رو بگیرند و بتونند تاریخ و مناسبت دقیق را به هر کاربری نشان بدند.

لطفا من را راهنمایی کنید

Milad

Well-Known Member
دقیق نفهمید کار این سایت چیه ( یه نگاه سطحی کردم ) اگر برای افزایش بازدید بلاگها و سایت ها هست نمونه اون p30rank اینجا .

afshin-dehghani : برای سوالاتون تایپیک جداگانه بزنید .

جاوا اسکریپت یک زبان سمت کاربر هست ، به این معنی که تمام پردازش ها توسط سیستم کاربر صورت میگره در نتیجه اینکار به تنهایی با جاوا اسکریپت امکان پذیر نیست اما میتونید با php یا ... این اطلاعات رو از سرور بگیرید و با js بخونید و نتیجه رو برای کاربر نمایش بدید .

آخرین ویرایش:
آره برادر یه چیزی تحت عنوان بازدید اتوماتیک که فرد در داخل اسیت عضو می شه و آدرس سایت رو معرفی می کنه و سپس در پنجره هایی اون سایت ها معرفی شده به نمایش در میان

جدیدترین ارسال ها

بالا