نیما جان شلام این خیلی خوبه یه کسی تو سن مثلا 14 سالگی هاست بفروشه این اصلا بد نیست ولی یه مشکلی هست که اینا نمیاند اطلاعات کافی رو در مورد هاستینگ کسب کنند میدونی چی میگم؟ اینا فقط میاند یه سرور یا یه وی پی اس یه هرچی میگیرند و فقط دنبال پول در آوردنش هستند و اصلا توجهی به کیفیت و اطلاعات که یه مدیر سرور باید داشته باشه رو نمیدند اونوقت این مشکلا پیش میاد که مثلا کلاهبرداری تو هاستینگ زیاد میشه ولی اگه طرف اطلاعات کافی رو داشته باشه میفهمه و فکر میکنه که ببینه میتونه انجامش بده یا نه میتونه از پسش بر میاد یا نهاما ماشاالله روز به روز هاستینگ ها زیاد میشن.هر بچه دبیرستانی که تفاوت vps رو با سرور متوجه میشه میره با پول تو جیبیش برای چند ماه نمایندگی میگیره.خب.میخواد در آمد داشته باشه.کامپیوتر و اینترنت هم که همه جا ریخته.شعارشونم اینه.بهترین...امن ترین... و و و .برای ایران متاسفم.
موافقمالبته بنظرم اين يك موجي هست كه ميگذره . خيلي شغل ها كه يه مدت پر سود باشن اينجورميشه بعد از يه مدت متعادل ميشه . يه زماني تازه گيم نت اومده بود هركي 4 تا سيستم داشت ميومد گيم نت ميزد . نگران نباشيد درست ميشه .
با تمام حرف هاي نيما و مستر شديدا موافقم !
يه مشكل ديگه هم اينه كه ! مثلا منه هاستينگ ميام ماهي 400$پول سرور ميدم و براي 100 مگ 20هزار تومن ميگيرم و كيفيتش واقعا بالاست ! اما يه طرف ديگه كه هيچي حاليش نيست مياد از اين هاست هاي كيليويي يه ريسلر ميگه 50گيگ ماهي 40هزار تومان ! و مياد 100مگابايت هاست را ميده 10هزارتومن ! و همه جا هم مياد ميگخ بهترين ،ارزان ترين ، با كيفيت ترين ! و... !
يوزر از همه جا بي خبر هم كه اول كارشه نميدونه چي به چيه و مياد گول قيمت را ميخوره و هاست را ميخره اما يه مشكلي كه براش پيش مياد يا سايتش معروف ميشه خبري از اين هاستينگ ارزونه نيست !و طرفه صاحب سايت سرش به سنگ ميخوره و اين دفعه داره دنبال هاست با اصل و نصب ميگرده و قيمتش براش مهم نيست !
كلا فرهنگ اين چنيني در جامعه ما راه نيوفتاده !
موفق باشيد.
فکر کنم منظور ایشون بیشتر با شما بود رو رو برمبعضی ها 4 تا پست زدند که بیاد طرف رو سرورش![]()
فکر کنم منظور ایشون بیشتر با شما بود رو رو برم
در ضمن لازم هست بگم من اینکار رو بیشتر برای مرامم میکنم میتونم ثابت کنم
1. کارم هاستینک نیست
2.سایتهائی که هسات دادم بیشتر از 2 ماهی میشه تبلیغ نگذاشتم
3.چند تا سایتها اینها هستن
payamsara.com
agahi22.com
pdsir.com
agahinameh.com
va .....
موفق باشید
فکر کنم منظور ایشون بیشتر با شما بود رو رو برم
به خاطر مرام :دي بسي خنديديم... تو اين دوره زمونه برادر به برادر مفتي كار نمي كنه !
تو كارت هاستينگ نيست ! اما بنر شركتتو ميكني خب تبليغه ديگه !
حاضرم قسم بخورم که هیچی از نت نمیدونی جون بیای کانکت بشی و گوش ملت رو ببری میخوای دونه دونه بیارم بذارم از همه کسانی که از دست نالیدن بگم بیان و اینجا پست بزنن میخوای تمام خدماتی که میدی رو بگم چین و از کجا اومدن و مربوط به کینن میخوای بگن هاستی که داری از کجا اومده میخوای ثایت کنم فرق هاست و قابلمه رو نمیدونی؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای آنالیز تمام تاژیکهای یک هفته اخیرتو بیارم اینجا بعد دوستان قضاوت کنن و موارد ضد نقیضشو در تالاره و فروم های دیگه برات رو کنم؟؟؟؟
در مورد مرام من هرچی بگم تعریفه برید از خودشون بژرسید ببینید در مقابل هاستی که دادم چی گرفتم
شاید از دید شما این خنده دار باشه ولی ازدید ما اینطور نیست خیای ک.چکتر از اینهائی که اینچیزها رو درک کنی لزومی نداره هرچی دادی از دریافت کننده طلب جبران کنی
هرچقدر به طبیعت حال بدی همون قدر پست میده
هر روز برو و به یک درخت سلام کن خوای دید اگر یک روز صبح در شرق اون درخت خوابیده باشی سایه اون درخت باز میفته رو تو تا آفتاب اذیتت نکنه البته بیخیال اینها رو به کی میگیم ما!!!!!!!!!!!!1