درخواست از شما براي طراحي

sshr

Member
سلام من استاد يه پروژه بهم داده كه بايد عكس هاي ادوات موسيقي توي كار باشه و وقتي روش كليك مي كنيم صداي اون ساز پخش بشه
مثلا عكس گيتار روش كه كليك مي كنيم صداي گيتار پخش بشه باز روش كه كليك كرديم مثلا قطع بشه يا پايين عكسش دكمه اجرا و توقف باشه
درضمن اين كار بايد با نرم افزار ماكرومديا فلش ام ايكس باشه
ممنون ميشم كمكم كنيد كه چگونه بايد اين كار رو انجام بدم يا اين پرو‍ژه رو برام طراحي كنيد
مرسي

yaa110

کاربر فعال
سلام ماکرومدیا فلش سال هاست که از دور خارج شده و هم اکنون باید از ادوب فلش استفاده کنید. درضمن مبلغ انجام پروژه را پیشنهاد بدید تا دوستان تصمیم بگیرند.

sshr

Member
بي معرفتا ! آخه يه پرو‍ژه دانشجويي كه نمره نداره فقط انجام نديم منفي ميگيريم دست مزد ميخواد ؟!
بابا باغتون آباد !!! شمام يه زمان دانشجو بودين بابا دركم كن !!
خودتون ميدونين دانشجو آه نداره با ناله سودا كنه !!!!!

armanbm

کاربر VIP
بي معرفتا ! آخه يه پرو‍ژه دانشجويي كه نمره نداره فقط انجام نديم منفي ميگيريم دست مزد ميخواد ؟!
بابا باغتون آباد !!! شمام يه زمان دانشجو بودين بابا دركم كن !!
خودتون ميدونين دانشجو آه نداره با ناله سودا كنه !!!!!

با مرام!
به من اگه بگن پروژه دانشجویی هست که هرگز انجام نمیدم!
مدیریت اگه میخواد این پست رو پاک کنه!
اما
اینهمه به در و دیوار فحش میدیم.
خیابونا چرا دست انداز داره.
بنزین چرا گرونه.
هوا چرا آلودست.
اما.
نوبت خودمون که میشه.
پروژه های دانشجویی مون رو میدیم ملت انجام بدن، با پول یا بی پول هیچ فرقی نداره.
بعدش لیسانس میگیریم.
به در و دیوار فحش میدیم.
که چرا کار نیست.
نمیدونی روزی چند بار از این موضوع حرص میخورم.
دنیای کسی که نخواد سر امتحاناش تقلب کنه و سر پروژه هاش صادق باشه، یک دنیا با دنیای شما ها فرق میکنه.
حرف هام رو یکی در میون خوردم.
یا علی مدد.

sshr

Member
اگه مثل من توي پارچه فروشي كار مي كردي كه هيچ كدوم از كلاساتو نمي تونستي بري و درستو مثل آدم بخوني اين حرفو نمي زدي
انشالله به وضع من دچار ميشي حالمو مي فهمي نترس دير نميشه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

لطف کنید این بحث رو تمام کنید !!!

اینجا جای این پست نیست شما برای درخواست باید به بخش نیازمندی ها (کاریابی ) مراجعه کنید و اونجا درخواست بدید

اگه قوانین بخش فلش رو مطالعه کنید متوجه میشید که در بخش فلش خلاف قوانین است برای کسی نمونه و یا هرچیز دیگه ای ساخته شود

و اما این چیزی که شما میخواید اصلا مشکل نیست فقط نیاز به دانش اندکی از فلش هست که وقت زیادی هم نمیخواد فکر میکنم 1 ساعت

کار داشته باشه شایدم کمتر

شما خودتون شروع به ساخت کنید به هرکجا به مشکل برخورد کردید همینجا مطرح کنید تا رسیدگی کنیم

موفق باشید

main

Well-Known Member
سلام من استاد يه پروژه بهم داده كه بايد عكس هاي ادوات موسيقي توي كار باشه و وقتي روش كليك مي كنيم صداي اون ساز پخش بشه
مثلا عكس گيتار روش كه كليك مي كنيم صداي گيتار پخش بشه باز روش كه كليك كرديم مثلا قطع بشه يا پايين عكسش دكمه اجرا و توقف باشه
درضمن اين كار بايد با نرم افزار ماكرومديا فلش ام ايكس باشه
ممنون ميشم كمكم كنيد كه چگونه بايد اين كار رو انجام بدم يا اين پرو‍ژه رو برام طراحي كنيد
مرسي

دوست عزیز از آموزش های سایت ها استفاده کنید حتما خودتون می تونید انجامش بدید:rose:

khoushechin

Well-Known Member
من در حال تهیه یک آموزش هستم برای تبدیل شدن به خبرگان فلش

میتونید از اون آموزش استفاده کنید و لی اون آموزش مربوط به طراحی یه سایت فلش استاتیک هست که خیلی به کار شما میاد!
همین چیزی هم که شما گفتید آموزشش رو میزارم(یعنی توی همون آموزش طراحی سایت فلش)

جدیدترین ارسال ها

بالا