درخواست آموزش text prince of persia 2

shas1

New Member
سلام
اگه عكس روي جلد پرينس آف پرشيا2 را ديده باشيد مي بينيد كه text ش خيلي باحاله مي خوام بدونم كسي مي تونه به من ياد بده كه چجوري درستش كنم؟؟؟
يه ذره به فكر ما كوچيكترا باشين!!!!!
قربانتان كاربر مبتدي 14 ساله!!!

Mazyar1128

Member
سلام عزيز ...

اگه بتوني نشون بدي ....عكس رو بزار يا لينك بده

من كمكت ميكنم...

... :p

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام عزيز..

اگر لطف كنيد و نمونه اي از عكس را بزاريد بهتر ميتونيم كمك كنيم...

مني كه ندارم بازي را نميتونم كاري كنم..

سايان

Mandana

Active Member
اگه منظورت نوشته warrior within هست كه اون بالا نوشته من آموزشش رو ميتونم بذارمچون با فيلتر eye candy كار شده(الان شهرام مياد ميگه اينجا قرارداد زدم)
اگر هم منظورت قسمت ديگه اي هستش بگو رديفش كنيم!

Mandana

Active Member
شرمنده من اين تاپيك رو نيومدم چك كنم.اصلا حواسم نبود

چشم من اينو واسه فردا رديف مي كنم.
بازم شرمنده واي من فقط ميزنم آخرين ارسالها از زمان ورودم رو مي خونم ولي انگار اينجوري گاهي چند تا تاپيك از دستم در ميره
شما كه صبر كردين تا فردا صبر كنين تا بذارم

بازم شرمنده

Mandana

Active Member
سلام و خسته نباشید
آقا من همچنان شرمنده ام که دیر شد.
انقدر خنگم که خود انجمن رو یه نگاه ننداختم
خوب حالا که اومدم پس شروع می کنیم:
یک صفحه در اندازه دلخواه ایجاد کنید(من سایز 600 در 800 رو انتخاب کردم)
رنگ بکگراندتون رو به مشکی تغییر بدید(برای اینکار foreground color رو سیاه انتخاب کنید و بعد دکمه های Alt+Enterرو بزنید)
حالا متنی رو که میخاید روش این تغییرات رو اعمال کنید انتخاب کنید و بنویسید(من از فونت Dreamscarاستفاده کردم که در آخر آموزش اوتنو برای دانلوذد میذارم)
سایز 150
حالا متن رو بنویسید(با رنگ سفید) و این تغییرات رو روش اعمال کنید:
Bevel and Emboss:
Technique:chisel hard
depth:100
به سایر تنظیمات در این قسمت دست نزنید و برید به قسمت satin یعنی فقط اونو علامت بزنید به تنظیماتش کاری نداشته باشید
حالا قسمت pattern overlay برید.opacity اونو 18 کنید و مدل اونو از حالت اصلی که حبابها هستند(Bubbles(به ابرها تغییر بدید(clouds(و ok رو بزنید.تا اینجا کمی شبیه شد نه؟!
برای ایجاد اون حالت خوردگی هم یک لایه جدید درست کنید و دکمه Ctrl رو نگه دارید و روی لایه متنتون کلیک کنید.حالا دکمه های Shift+Ctrl+Iرو باهم بزنید تا ناحیه سلکت شده شما اینورس بشه(یا از مسیر Select>Inversاستفاده کنید). با ابزار polygonal lasso tool قسمتهایی رو که میخواید از متنتون حذف بشه انتخاب کنید(یعنی جزو ناحیه سلکت شده قرار بدید)و حالا در حالی که رنگ مشکی رو برای foreground color انتخاب کردید دکمه های Alt+Enter رو بزنید.
کار شما تموم شد.بعد که تمام لایه ها رو fattern کردید میتونید رنگ قرمز رو انتخاب کنید و با ابزار براش در حالی که حالت اونو از نرمال به color burn تغییر دادید افکت خون رو روی متن پیاده کنید
اینم از متن شما
امیدوارم که خوب تونسته باشم توضیح بدم.آخه فکر کنم امروز روز آخر مسابقه است و من هنوز فرصت کردم کارهام رو درست کنم.
راستی قبل از سیو کردن میتونید از کمی brightness and contast استفاده کنید.

موفق باشید

پیوست ها

• dreamscar.zip
    33.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • prince_of_persia.jpg
    prince_of_persia.jpg
    37.8 کیلوبایت · بازدیدها: 123

Mandana

Active Member
بابا سلام عماد يك مدت نبيدي كجا بيدي كم پيدا؟!!!الان ميان گير ميدن چت نكنين

emad4000

Member
دانشگاه بيدم.همين الان هم برات يه پيغام خصوصي فرستادم.

ضمنا دوباره : بابا تو ديگه كي هستي.فكر كردم بعد اين مدت منو نشناسي و تحويل نگيري.

shas1

New Member
بابا ايول بابات !بابات از كجا يار گرفته؟
ما رو از فوتوشاپ بي نصيب نزار

Mandana

Active Member
هر موقع سوالي داشتين در خدمتم شس جان.در ضمن اگر هم سايت كمك آموزشي خواستيد بازهم در خدمتم.هرچند به انداززه باقي عمر من توي اين انجمن سايت آموزش فتوشاپ معرفي شده.والله تا اونجا كه ميدونم بابام هم از باباش ياد گرفته:lol:

Mandana

Active Member
نه بابا خالي ميبندم باور نكني يه موقع!
ديگه داره اينجا مثل چت ميشه الان سايان مياد يقه مون رو ميگيره!

shas1

New Member
آقا يه سوات ديگه!!! اين آواتر من خيلي كجو كونجل
من فقط سايزشو كم كردم چرا اينقدر ضايع شده؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا