درخواست آموزش camera match

.:BehzAd:.

Active Member
سلام من آموزشی منبعی کمکی از شما دوستان میخوام :green: راجب مبحث camera match هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم البته خودم یه چیز های بلدم ولی اصول اصلیشو نمیدونم اینه که از شما دوستان عزیز کمک میخوام:rose:

به این عکس ها دقت کنید

این محلی هست که ساختمون قراره ساخته بشه و با دوربین ازش عکس میگیریم.

attachment.php

و اینم 3D و عکس واقعی با هم کامپزیت شده

attachment.php

اینم کار خودم هست که با اطلاعات کمی :cry: که در این ضمینه داشتم :sad: زدم الانم از شما دوستان اساتید و بچه های سایت میخوام که کمکم کنید
:rose:

attachment.php

پیوست ها

• IMG_2591.jpg
    IMG_2591.jpg
    506.5 کیلوبایت · بازدیدها: 104
  • final_fhdr.jpg
    final_fhdr.jpg
    314.7 کیلوبایت · بازدیدها: 106
  • ALLternativ 3.jpg
    ALLternativ 3.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 107

I-like-DDD

Well-Known Member
آخرین ویرایش:

Active Member
این آموزش هست ولی خیلی آموزش حرفه ای هست شاید یه خورده سخت باشه
آموزش های دیگه ای هم هست میگردم پیداش نمیکنم :-?
http://cg.tutsplus.com/tutorials/au...fusion_compositing_rendering_post_production/

اینم هست :

http://cg.tutsplus.com/tutorials/au...rview-in-3ds-max-sketchup-and-digital-fusion/

مرسی I-like-DDD عزیز بابت لینک ها ممنونم.

Active Member

مرسی از مهندس عباسی عزیز بابت لینک های خوبی که برام گذاشتی.

شما هم همیشه موفق و پیروز باشی:rose: و ایشاالله این دفعه هم تو مسابقه شبیه سازی معماری اول بشی و ما این جوری :oops: خوشحالی کنیم

آخرین ویرایش:

taghi abbas

Well-Known Member
سلام دوستان یه سری توضیح در مورد camera match میخوام .میخوام بدونم چیه و چه کاربردی داره. کسی میتونه کمکم کنه؟

taghi abbas

Well-Known Member
خوب، فهمیدم یعنی با این ابزار میشه مدل ها رو در یک عکس یا فیلم track یا composite کرد.درسته؟

Active Member
خوب، فهمیدم یعنی با این ابزار میشه مدل ها رو در یک عکس یا فیلم track یا composite کرد.درسته؟

آفرین پسر خوب آموزش های خوبی بود من تا حدی آشنا بودم و لی با این آموزش ها و کتابی که دوستم بهم داد یه تخصص کوچولوی تو این ضمینه پیدا کردم ایشا الله آگه کار جدید بگیرم که اینجوری بخوان و محل ساختمون با 3d ترکیب بشه تو گالری میزارم.

ramostafa

New Member
با سلام خدمت همه
با تمریناتی که در این زمینه داشتم و کمک های دوست خوبم آقای عباسی تونستم در زمینه camera match تقزیبا راه بیفتم..ولی هنوز در ساخت صحنه هایی مثل عکسایی که آقا بهزاد گذاشتن موندم البته بیشتر در قسمت ترکیب بنا با صحنه طوریکه ساختمان در پشت تصاویر ماشین و درختان قرار بگیره..ممنون میشم اگه ساخت همین صحنه ای که عکساشو گذاشتین رو از ابتدا آموزش بدین....اگه یه صورت ویدیویی همراه توضسحات باشه بهتره...
با تشکر از همه دوستان
ساعات خوشی رو براتون آرزومندم

mahyarmnm

Active Member
سلام ramostafa عزیز...
برای مچ شدن کامل دو تا نکته مهم وجود داره...
1- سایز عکسی که میخوای توش مدل بزاری با سایز رندری که میگیری یه اندازه باشه...
2- عکسی که میخوای توش مدل بزاری با کیفیت باشه...
همونطور که میدونی تو فتوشاپ واسه جایگزین کردن یکم حوصله نیاز هست که نتیجه بهتر بشه...
توی فتوشاپ چندین راه وجود داره که جایگزین کنی...
من اون راهی رو که خودم بیشتر انجام میدم میگم و شاید راه های آسون تری هم باشه...
اول که گفتم یه عکس با کیفیت میگیری از محل ساختمونت... با کیفیت یعنی هم از لحاظ روشنایی و تاریکی و هم از لحاظ پیکسلی...
خوب عکس و رندر رو وارد فتوشاپ میکنی...
و رندر رو میاری بالای لایه عکس میزاری...
حالا باید opacity لایه رندرتو کم کنی تا زیرش معلوم بشه... تا حدی که عکس زیرشو خوب تشخیص بدی...
چون رندرت هم سایز عکس هست نیاز به تغییر سایز نداره فقط یکم باید به اطراف حرکتش بدی احتمالا تا سر جای خودش بمونه...
بعد نوبت میرصه به اینکه ببینی چی باید روی رندرت قرار بگیره...
با ابزار polygonal lasso اون قسمت ها رو انتخاب میکنی...
حالا دو تا راه داری... این قسمت هایی که انتخاب شده یا میتونی بری رو لایه رندر del کنی و یا میتونی لایه عکس رو کپی کنی بیاری رو لایه رندر...
هر چی حوصلت بیشتر باشه کار تمیز تر در میاد...
امیدوارم تونسته باشم توضیح بدم...
موفق و پیروز باشید...

ramostafa

New Member
ممنون از دوست عزیزم mahyar
توضیحاتتون عالی بودن باید یکم تمرین کنم بازم مشکلی بود مزاحم میشم
فقط ی سوال داشتم اینجا مطرح میکنم که پست اضافه ایجاد نشه
شرکتی که من کار میکنم جدیدن پروژه ای رو خواسته به این ترتیب که من نقشه هوایی محل احداث پروزه رو از گوگل بگیرم و داخل مکس پستی بلندی یا به اصطلاح توپوگرافی شو به صورت سه بعدی بیام بالا ونشون بدم ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید
پیروز و سربلند باشید

Active Member
با سلام خدمت همه
با تمریناتی که در این زمینه داشتم و کمک های دوست خوبم آقای عباسی تونستم در زمینه camera match تقزیبا راه بیفتم..ولی هنوز در ساخت صحنه هایی مثل عکسایی که آقا بهزاد گذاشتن موندم البته بیشتر در قسمت ترکیب بنا با صحنه طوریکه ساختمان در پشت تصاویر ماشین و درختان قرار بگیره..ممنون میشم اگه ساخت همین صحنه ای که عکساشو گذاشتین رو از ابتدا آموزش بدین....اگه یه صورت ویدیویی همراه توضسحات باشه بهتره...
با تشکر از همه دوستان
ساعات خوشی رو براتون آرزومندم

دوست خوب نصفش مکسه نصف اصلیش تو فتوشاپ هست اونجا ست که ساختمون رو میبرن پشته درخت ماشین آدم و ....

تو مکس با camera match مدلو با عکس باکیفیای که داری کچ میکنی و یه رندر با همون سایز عکست میگیری و باقیشو تو فتوشاپ درست میکنی دوست عزیز mahyarmnm باقی شو گفت فقط تو فتو شاپ هر چه قدر که حوطله به خرج بدب خروجی نهایت بهتر میشه ایشا الله بعد مسابقه شبیه سازی معماری اگه وقت کردم یه آموزش ازش درست میکنم و تو بخش مباحث آموزشی قرار میدم.حدایا بد قول نشم

جدیدترین ارسال ها

بالا