درخواست آموزش: چگونگی ایجاد مایعات

hajhosssein

Member
سلام به این عکس نگاه بندازید
می خوام تو ظرف یه مایعی بریزم که هم موج داشته باشه و هم بشه غلظت اون رو تغییر داد یهنی شفاف و غیر شفاف بشه

Divine Love

Well-Known Member
البته اين پلاگين مال انيميت كردن مايعاته.
اگه نمي خواي انيميتش كني كه ساده است.
فقط مي خواد يه متريال دست براش دست كني.

hosienmax100

3D Artist
دوست عزیز اگه انگلیسی تون خوبه سری به هلپ مکس بزنید با موتور رندر منتال ری بهترین وزیباترین متریال رو میتونی برا مایع

درست کنی !!!ساختشم زیاد سخت نیست فقط نورپردازی یکمی گیر داره !!!اما کامل توضیح داده اول استاندارد مت رو به منتال ری

تغییر بده بعدش واسه سرفیس و فوتون دی الکتریک متریال رو انتخاب کن !!!!کامل رو تو هلپ بخون البته فک کنم هلپ های ورژن های

8و7...........

یکمی ساده تر هم هست استفاده از raytrace هست !!!!رفلکت و ترنسپرنسی رو به ترتیب به 23 و 93 تغییر بده !!!این رو من برا

ساخت شیر آب قبلا استفاده کردم جالب بود اما زیاد .....

استفاده از پلاگین glu هم که مختص ساخت این جور چیزا اما به قول دوستمون بیشتر برا انیمیت !!!

موترهای دیگه مثله وی ری فک کنم این متریال رو آماده داشته باشن !!البته برا مدلش باید ار لاین و لیث استفاده کنی و یه سرفیس هم برا بالای آب

موفق باشی

Sherlock_Holmes

Active Member
البته عكسي كه شما گذاشتيد چيز پيچيده اي نيست... اگر انيميت قراره داشته باشه از برنامه RealFlow هم ميتونيد استفاده كنيد...
فوق العاده عاليه...

hajhosssein

Member
موترهای دیگه مثله وی ری فک کنم این متریال رو آماده داشته باشن !!البته برا مدلش باید ار لاین و لیث استفاده کنی و یه سرفیس هم برا بالای آب

موفق باشی

میگم میشه یه نمه اون تیکه آخر رو بیشتر توضیح بدی(البته برا مدلش باید ار لاین و لیث استفاده کنی و یه سرفیس هم برا بالای آب )
من تازه کارم
و فقط هم کار با وی ری رو بلدم
اگه برات زحمتی نیست یه نمه با جزئیا بفرما تا بتونم انجامش بدم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا