درخواست آموزش ساخت دور زدن یک شکل با نوار

MIMi King

Member
سلام دوستان
من در نرم افزار مکس 2009 یک نوار درست کردم که می خواهم این نوار یه شکل و یا متن رو دور بزنه و به راهش ادامه بده یعنی بیاد از زیر شکل عبور کنه و بالا بیاد از بالا دوباره عبور کنه و از وسط شکل به راهش ادامه بده.
میشه لطفا راهنمایی کنید چطوره می شه اول اون نوار رو بچرخونم و دوم چطوری کنم که ادامه نوار ، راه اول نوار رو ادامه بده.
مرسی

ali_tavanaie

Well-Known Member
سلام دوستان
من در نرم افزار مکس 2009 یک نوار درست کردم که می خواهم این نوار یه شکل و یا متن رو دور بزنه و به راهش ادامه بده یعنی بیاد از زیر شکل عبور کنه و بالا بیاد از بالا دوباره عبور کنه و از وسط شکل به راهش ادامه بده.
میشه لطفا راهنمایی کنید چطوره می شه اول اون نوار رو بچرخونم و دوم چطوری کنم که ادامه نوار ، راه اول نوار رو ادامه بده.
مرسی
من زیاد انیمیشن کار نکردم ، یک راه بلدم اما طولانیه ، اونم اینه که با یک خط spline مسیر حرکتت رو مشخص کنی ، بعد نوارت رو هم از جنس یک spline کوچک تر بسازی و outline و extrue کنی ، بعدش هم هی vertex نوارت رو روی اون خط حرکت بدی و تنظیم کنی.میدونم که خیلی حوصله میخواد !
آها!
یک راه بهتر ، همون خط اولیه رو بساز ، بعد بهش یک متریال با opacity map سیاه سفید بده ، بعد نوار زمانت رو بده جلو و در عین حال coordinate مپت رو حرکت بده ، البته اون مکعب آبیه رو هم روشن کن تا ببینی حرکتت رو ، فکر کنم فقط یکم تنظیمات uwv map modifier ش سخت باشه.

mkf.cgi

Member
راه هايي كه داش علي گفتن شدنيه, ولي دردسر داره ! يه راه خيلي بهتر :

اول روبان رو بساز البته سگمنت هاي عرضيش رو يكم بيشتر كن تا بتونه روي مسير اتعطاف خوبي داشته باشه.
دوم بيا مسير رو بساز با لاين
سيوم اصلاح كننده(مديفاير) path deform رو به روبانت نسبت بده و لاين رو به عنوان مسير حركت انتخواب كن.
نكته:اگه مي خواي روبان از صحنه خارج بشه انتهاي لاين رو بيشتر بكش.

جدیدترین ارسال ها

بالا