درخواست آموزش ساخت انیمیشن معماری و حرکت دوربین

nightlord

Well-Known Member
سلام.
من با ویری و 3dmax کار میکنم و انیمیشن ساختن با vray رو بلدم تا حدودی خیلی کم:green: . ولی حرکت دوربین مثل فیلمهای معماری که میسازن بلد نیستم . مثلا دوربین دور یه ساختمون حرمت میکنه بالا میره و بعضی جاها می ایسته و به اطراف نگاه میکنه و بعضی وقتا در هنگام حرکت مسیر دید دوربین تغییر میکنه زوم میکنه و خلاصه از این حرکتا...
من فقط بلدم دوربین رو روی یه path به حرکت در بیارم و انیمیشن درست کنم.همین
یه چیز دیگه هم که میخوام بدونم اینکه چجوری سرعت حرکت و چرخیدن دوربین رو کمو زیاد کنم؟

میشه لطفا یه توضیحی بدین تا من و پروژم ازش استفاه کنم؟ مرسی

آخرین ویرایش:

ahoorass

Member
دوست عزیز برای فیلم برداری روش شما مناسب .

ولی برای تولید یک فیلم کامل و ترکییب از حرکتهای گوناگون مانند چرخش و فوکوس و یا زوم کردن شما هم باید در چند مرحله وبا دوربینهای مختلف کار رندرو انجام بدی و بعدا با یک برنامه ویرایش فیلم مثل ulead studio or priemer فیلم اصلی خودتو درستش کن.

توجه داشته باش که فریم اول و آخر صحنه هات اگه بر هم منطبق باشه کارت بهتر میشه ، پس اول یک فیلمنامه ساده در مورد کاری که میخوای انجام بدی بنویس با تمام جزییات ( زمان و طول فریمها - تعداد فریمهای هر صحنه - تغییرات لازم دوربینها - و .... ) و بعدا مسیر دوربین ها رو تعیین کن .

توجه کن که فقط از یک مسیر استفاده نکن چون استفاده از چند مسیر برای دوربینها کار ویرایش صحنه ها رو راحت تر و دقیقتر میکنه .
:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا