درخواست آموزش جــــــومــــــــــــــــ ـــلا

saeed-n

Member
سلام دوستان
کسی در مورد طراحی سایت با جوملا آموزش pdf داره لطف کنه بذاره
مبتدی ، پیشرفته ، تاپیک ، Pdf هرچی دارید بذارید
MER30

jeyson

Active Member
سلام دوست خوبم!
بیاین به سایت زیر و در بالای سایت زده آموزش که همش مربوط به جوملا هست و زبان فارسی. از اون قسمت آموزش مورد نظرتون رو انتخاب کنید!
اینم سایت
www.joomla.ir

chimikhay

Member
تو سایت مدیر سایت یه پکیج آموزشی برای طراحی با جوملا قرار داده، البته رایگان نیست اما با توجه به تجربه من تو خرید از این سایت فکر می کنم ارزش مبلغ رو داشته باشه. من آموزش بهینه سازی رو خریدم و با توجه به تجربه قبلی تو این زمینه باید بگم باز هم 15 درصد مطالبی که آموزش داده رو نمی دونستم و مفید بود!

modiresite.com

jeyson

Active Member
آخه دوست خوبم چی می گی؟!
تا سایت joomla.ir آموزش رو رایگان میذاره ، چرا میرید می خرید؟؟؟؟
تازه بهتره بدونید joomla.ir طراح اصلی پروژه های جوملا فارسی در ایرانه و هر چی آموزش هستش نمی تونه به آموزش های این سایت برسه!
ضمنا باید عرض کنم که ، برای بهینه سازی کلی پلاگین SEO هست که میشه نصب کرد و لذت برد! چندان آموزشی هم نداره!

chimikhay

Member
آخه دوست خوبم چی می گی؟!
تا سایت joomla.ir آموزش رو رایگان میذاره ، چرا میرید می خرید؟؟؟؟
تازه بهتره بدونید joomla.ir طراح اصلی پروژه های جوملا فارسی در ایرانه و هر چی آموزش هستش نمی تونه به آموزش های این سایت برسه!
ضمنا باید عرض کنم که ، برای بهینه سازی کلی پلاگین SEO هست که میشه نصب کرد و لذت برد! چندان آموزشی هم نداره!

این که آموزش های خود سایت جوملا کامل و جامعه شکی درش نیست ... اما خوب بعضی ها هم (مثل بنده) خریدن یه پکیج کامل و تصویری رو به جمع آوری اطلاعات از روی سایت ترجیح میدن (تنبلی) :cool:

در مورد سئو منظورم بهینه سازی جوملا نبود، یه پکیج بهینه سازی سایت داره من اونو تهیه کردم، کلا با جوملا کار نکردم تاحالا !

بهرحال به ذهنم رسید گفتم معرفی کنم شاید بدرد دوستمون خورد

saeed-n

Member
درسته دوست عزیز جوملا آموزش هاش خوبه ولی در حالت کلی مطالب رو توضیح داده ریز به ریز نکات رو نگفته

jeyson

Active Member
درسته دوست عزیز جوملا آموزش هاش خوبه ولی در حالت کلی مطالب رو توضیح داده ریز به ریز نکات رو نگفته
به هر حال گفتم کمک کرده باشم.
اما پیشنهاد می دم از جوملا استفاده نکنید.
به نظر من اول wordpress ، بعد drupal و بعد movabletype!
حالا دیگه انتخاب با شما!
بزرگترین سایت های دنیا از وردپرس استفاده می کنند! مثال : wikipedia!
و بعد از movable type! مثال : p30download و mihandownload!

جدیدترین ارسال ها

بالا