درخواست آموزش انیمیت

black-death

Member
سلام من بشدت دنبال آموزشای جدید جیسون ریان هستم مخصوصا webinar هاش لطفا برای دانلودشون بهم کمک کنید

همینطور آموزشای آقای Mile Walling و Ken Fountain و Bobby Beck

و همچنین آموزشای مدرسه ی آنلاین Animation mentor

ممنون از همتون

پس شد به ترتیب اولویت 1- جیسون ریان
2-Mile Walling و Ken Fountain و Bobby Beck
3-انیمیشن منتور

راستی اگر آموزش واقعا کاربردی ابتدایی هم دارید ممنون میشم بزارید من به حرکتای ترکیبی که میرسم کلا قاطی میکنم نمیدونم چجوری باید پوز بزنم تو تایمینگ اسپیسینگ هم که دیگه اوووووووووووووووووووووه
لطفا راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
آموزشهای آقای ریچارد ویلیامز هم معرکه هستند. لینک مستقیم هم ازش تو نت هست. در ضمن کتاب ترجمه فارسی از اون هم هست به نام دانستنیهای نجات بخش انیمیشن انتشارات بنیاد سینمایی فارابی. فکر میکنم کامل مشکلاتتو حل کنه.
اینجا تورنت و اینجا لینک مستقیم هست.

black-death

Member
مرسی بابا توروخدا انقد جواب ندید دیگه از بس جوابارو میخونم وقت سر خاروندن ندارم :lol::lol::lol:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
در مورد Bobby Beck که یه ذره برات آب میخوره، حدود 40 چوب یعنی 40 میلیون، اون هم تو کلاس های منتور. ایشون استادان و از مدیران منتور ان همون طور که خودت میدونی، کلاس های منتور هم با این که آن لاین ـه قابل ضبط نیست رفیق.

the animators survival kit توسط Richard Williams : اصول اولیه رو خوب بهت یاد میده، شاید هم دیده باشیش، با این که برای 2D ـه ولی برای درک اولیه خیلی خیلی خوبه.

یه PDF خوب هم دارم که الان اسمش یادم نیست و فایلش هم خونه ست، اگه خواستی بگو لینکش رو برات بذارم

در مورد انیمیشن: ببین رفیق من هم مثل تو اوایل خیلی دنبال آموزشی انیمیت بودم، بعد ها دیدم در همین حد کفایت میکنه، یعنی دیدن و یاد گرفتن نوع key زدن، ایجاد نوع pos به حالات استاندارد، زمان بندی، کار با graph editor ، نوع ایجاد انیمیت از مرحله ی pos to pos و بعد block animation و در آخر نرم کردن curve ـها و اصلاح انیمیت و یه سری ترفند ها. ببین اینهایی که دیدی کفایت میکنه، دیگه هر چی ببینی بیشتر وقت تلف کردنه تا یاد گیری، تمرین و دیدن انیمیت بعد دیدن کامل این آموزشی ها بهترین چیزه.
مثلا تا کی میخوای نگاه کنی jason ryan چجوری key میزنه؟ یا curve ـها رو بالا پایین میکنه، میخوای 2 ساعت آموزشی ببینی که شاید بعد این همه آموزشی که دیدی یه نکته گیرت بیاد در صورتی که توی تمرین چندیدن برابرش گیرت میاد یا دیدن انیمیت های خوب به صورت کلی و فریم به فریم.

من هم خیلی کله زدم تا یه چیز یگیرم بیاد فرا تر از اینها، ولی دیدم نه، همشون دارن دست rotate میکنن، key میزنن، pos ایجاد میکنن، اگه به pos ـه که از این بهتر ها تو انیمیشن ها ریخته، شما با دیدن اینها تکمیل شدی، حالا وقتشه خودت دست به کار بشی. انیمیشن بیشترش درک خود انیماتور از هنر این بخش هست، انقدر انیمیت کرده باشه که pos ـها زمان بندی ها و کار با curve تو خونش رفته باشه.
بله یاد گیری یه سری قوانین لازم و ناگریزه ولی شما اینها رو گذروندی در حد دیدن video ـهای آموزشی ، فرا تر از اون رو باید بری کلاس، انتظار نداشته باش همه نگاه رو تو این آموزشی ها به همه بگن، هر رشته ای قوانین خودش رو داره، پس کی دیگه از کلاس های VFX و Animation پول در بیاره، مخصوصا انیمیشن که حضوری و تصویری صحبت و درس دادنش یه چیزه دیگه ست.

پس در همین حد بسته، شروع به کار و تمیرین شدید و دیدن انیمیشن کن و برای نیاز و یاد آوری سری به این video ـها بزن رفیق. چون بقیه تکرار مکرراته.

حق یارت

Hamed_8

Member
سلام
در مورد Bobby Beck که یه ذره برات آب میخوره، حدود 40 چوب یعنی 40 میلیون، اون هم تو کلاس های منتور. ایشون استادان و از مدیران منتور ان همون طور که خودت میدونی، کلاس های منتور هم با این که آن لاین ـه قابل ضبط نیست رفیق.

the animators survival kit توسط Richard Williams : اصول اولیه رو خوب بهت یاد میده، شاید هم دیده باشیش، با این که برای 2D ـه ولی برای درک اولیه خیلی خیلی خوبه.

یه PDF خوب هم دارم که الان اسمش یادم نیست و فایلش هم خونه ست، اگه خواستی بگو لینکش رو برات بذارم

در مورد انیمیشن: ببین رفیق من هم مثل تو اوایل خیلی دنبال آموزشی انیمیت بودم، بعد ها دیدم در همین حد کفایت میکنه، یعنی دیدن و یاد گرفتن نوع key زدن، ایجاد نوع pos به حالات استاندارد، زمان بندی، کار با graph editor ، نوع ایجاد انیمیت از مرحله ی pos to pos و بعد block animation و در آخر نرم کردن curve ـها و اصلاح انیمیت و یه سری ترفند ها. ببین اینهایی که دیدی کفایت میکنه، دیگه هر چی ببینی بیشتر وقت تلف کردنه تا یاد گیری، تمرین و دیدن انیمیت بعد دیدن کامل این آموزشی ها بهترین چیزه.
مثلا تا کی میخوای نگاه کنی jason ryan چجوری key میزنه؟ یا curve ـها رو بالا پایین میکنه، میخوای 2 ساعت آموزشی ببینی که شاید بعد این همه آموزشی که دیدی یه نکته گیرت بیاد در صورتی که توی تمرین چندیدن برابرش گیرت میاد یا دیدن انیمیت های خوب به صورت کلی و فریم به فریم.

من هم خیلی کله زدم تا یه چیز یگیرم بیاد فرا تر از اینها، ولی دیدم نه، همشون دارن دست rotate میکنن، key میزنن، pos ایجاد میکنن، اگه به pos ـه که از این بهتر ها تو انیمیشن ها ریخته، شما با دیدن اینها تکمیل شدی، حالا وقتشه خودت دست به کار بشی. انیمیشن بیشترش درک خود انیماتور از هنر این بخش هست، انقدر انیمیت کرده باشه که pos ـها زمان بندی ها و کار با curve تو خونش رفته باشه.
بله یاد گیری یه سری قوانین لازم و ناگریزه ولی شما اینها رو گذروندی در حد دیدن video ـهای آموزشی ، فرا تر از اون رو باید بری کلاس، انتظار نداشته باش همه نگاه رو تو این آموزشی ها به همه بگن، هر رشته ای قوانین خودش رو داره، پس کی دیگه از کلاس های VFX و Animation پول در بیاره، مخصوصا انیمیشن که حضوری و تصویری صحبت و درس دادنش یه چیزه دیگه ست.

پس در همین حد بسته، شروع به کار و تمیرین شدید و دیدن انیمیشن کن و برای نیاز و یاد آوری سری به این video ـها بزن رفیق. چون بقیه تکرار مکرراته.

حق یارت

سید کاملاً درست میگه
از روی تاتوریال نمیشه انیمیت رو یاد گرفت ، باید خودت آستین بالا بزنی

Hamed_8

Member
ممنون اما واقعا از اموزشا خیلی چیزا میشه یادگرفت

ببین فقط آموزش کار با نرم افزارو یاد میگیری ، شاید تأثیر 10 درصدی روی انیماتوریت بذاره
بعد از دیدن تاتوریال یه حرکت رو تو ذهنت تجسم کن و بعد انیمه کن ، ببین میتونی یا نه

black-death

Member
باشه مرسی
فقط ی نکته
توی اینترنت یجا هست نوشته فروش دی وی دی کلاس های انیمیشن منتور اما کل اینترنتو زیر و رو کردم نتونستم برا دانلود پیداش کنم قضیه چیه ؟؟؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
توی اینترنت یجا هست نوشته فروش دی وی دی کلاس های انیمیشن منتور

سلام
دوست عزیز چنین چزی به هیچ وجــــــــــه وجود نداره، کلاس های منتور قابل ضبط نیست. یه تصویر گذاشتن نوشتن کلاسهای منتور بعد همون انیمیت Jason Ryan رو گذاشتن. شایدم کنارش چیزای دیگه که ربطی به منتور نداره.

من سایت های خارجی هم زیر و رو کردم ، نه من همه دوستان، چیزی نبود، شاید کلاس های خوبی از این رشته رو پیدا کنی ولی کلاسی از منتور پیدا نمیکنی عزیز.

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا