درخواست آموزش : از بین بردن ریش و سیبیل افراد

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز اول اینکه من پست شما رو با اجازه ویرایش کردم چون عکستون خلاف قوانین سایت بود!!

دوم اینکه لازم نیست شما از همون ابتدا از خود پوست صورت ایشون استفاده کنی. همینه که میگم باید استفاده از این ابزار رو بلد باشی! ببین اول از همه شما باید پوست صورت رو (بدون در نظر گرفتن ریش و موها) رتوش کنی. روشهای مختلف رتوش رو هم قبلا تو تاپیک آموزشهای گروهی توضیح دادیم که میتونی ببینی. حالا بعد از اینکه عمل رتوش پوست رو کامل انجام دادی و پوست صاف شد میتونی از قسمتهای رتوش شده و صاف شده با استفاده از همون ابزار clon که گفتم برای جایگزینی پوست صاف و رتوش شده بجای ریش و موها و ... استفاده کنی.

hes_r

Member
مرسی که اون عکس رو ویرایش کردی من خودم هم گفتم توی پستم

ولی باور کنین من هم روتوش کردم و هم از کلون استفاده کردم میشه درست کرد

ولی خیلی طبیعی نمیشه

من دنبال یه چیز خیلی طبیعی هستم

GFX Master

اگر دنبال این هستی که متوجه بشی این عکسی که گذاشته بودی چجوری درست شده باید بگم همین راهی که گفتم. شک نکن! چون کاملا مشخصه. البته کسی که اینکار رو انجام داده بوده بعضی جاها مثل موها و ابرو و بینی رو خوب کار کرده ولی مثلا کار رتوش صورت رو بهتر میتونست انجام بده.

شما فتوشاپ رو دست کم گرفتی؟!! چند روز پیش یه لینک دیدم که توش مثلا عکس یه اقا رو گذاشته بود و مرحله به مرحله تغییرش داده بود و تو عکس آخر همون آقا تبدیل به یه خانم شده بود!! واقعا کارش فوق العاده بود و بوسیله همین ابزارهای فتوشاپ هم کار کرده بود. حرفه ای تر از فتوشاپ تو این زمینه وجود نداره!

hes_r

Member
من خودم یه کارایی از فتوشاپ دیدم که اگه هر کسی ببینه باورش نمیشه

استاد من تو همین ضمینه یه تغغیراتی تو عکسا میداد که واقعا عجیب غریب بود

منم میدونم میشه این کار رو با فتوشاپ کرد ولی به نظر من اون تو اون عکس از صورت یه عس دیگه استفاده کرده

خوب شما چرا خودت امتحان نمیکنی

رو همون عکس کار کن ببین میتونی به کجا برسونیش

بعدشم نتیجشو به من بگو

ممنون میشم

mostafa_az

Well-Known Member
نوچ ، نه ، آريالا راه نداره ، جون تو بالا بری پائین بیای آقا قبول نمیکنه به غیر از clone و استامپ نمیشه . شایدم میشه ما یاد نداریم . هر کی یاد داره بگه دوستان .
268.gif

مخلصیم
مصطفی

hes_r

Member
بچه ها مرسی از کمکتون !!!!!!!!!!!!!!!!!

من خودم انقد باهاش کل کل کردم که بالاخره تونستم

از کلون هم استفاده نکردم البته با اون هم شاید بشه ولی من از اون استفاده نکردم

ایشالله اگه وقات کردم واستون تو یک آموزش میذارم که چی کار کردم

hes_r

Member
نوچ ، نه ، آريالا راه نداره ، جون تو بالا بری پائین بیای آقا قبول نمیکنه به غیر از clone و استامپ نمیشه . شایدم میشه ما یاد نداریم . هر کی یاد داره بگه دوستان .
268.gif

مخلصیم
مصطفی

یه سوال داشتم

این کلمه ی یاد نداریم مال کدوم شهره ؟؟؟

GFX Master

درسته با این روشی که دوستمون تواین آموزش گفتن هم میشه اینکارو انجام داد.

hes_r

Member
درسته آموزش خوبی بود

ولی فکر نکنم مثلا اون عکس با این کار خوب در بیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا