درخواست آرم

sadid

New Member
فقط یه چیزی تو که زحمت کشیدی می تونی چند نمونه دیگه هم درست کنی که من بدم صاحابش انتخاب کنه. البته جان خودم من خیلی پر رو نیستما. شرمنده ایشاالله جبران کنم. ممنونم.:)

سلام astalavista جان !خوبي؟
دستت درد نكنه بابت آرم كانون.
بابا لااقل اسم اصليت رو بگو تا ما به اين اسم صدات نكنيم:)
يه زحمت ديگه.يه آرم درخواست دارم براي هيئتي به نام هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع) كه به حسنيه معروفه.يعني به حسنيه ميشناسنش.اين آرم هم ميخوام عين همون كاراي خوشگلت مذهبي باشه و ريتم مذهبي داشته باشه !
بازم اگه توضيحات ديگه اي خواستي بگو بگم بهت.
اسم هيئت:هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع)قزوين
معروفه به حسنيه.اينو برام زحمتشو بكش ممنون ميشم بيشتر ميخوام رو حسنيه مانور بدي . و پيشش بنويسي هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع) قزوين.ببينم چي ميكنيااا :green:اگه وقت كردي يه كم آب و تابش بده.كارش مذهبيه.
راستي بر و بچه هاي هيئت يه هديه نا چيز در برابر زحماتت برات تدارك ديدن.بي زحمت آدرس كامل پستي ت رو بهمراه شماره موبايل و كدپستي بهم پيغام خصوصي كن.
ممنون
اجرت با غريب مدينه امام حسن مجتبي :rose:

astalavista

Member
فقط یه چیزی تو که زحمت کشیدی می تونی چند نمونه دیگه هم درست کنی که من بدم صاحابش انتخاب کنه. البته جان خودم من خیلی پر رو نیستما. شرمنده ایشاالله جبران کنم. ممنونم.:)

سدید جان شرمنده من هر موقع یه آرم ازم میخوان اولین اتود تو ذهنمو میزنم که معمولا همیشه بهترین کارمه. بهت قول نمیدم و لی چشم اگه اتود دیگه ای اومد تو ذهنم برات میزنم ولی بازم بهت قول نمیدم.
اینم فایل اصلیش کار:
(تحت کورل طراحی شده)
attachment.php

مشاهده پیوست jaliz.zip

enjoy
:wink:

آخرین ویرایش:

astalavista

Member
سلام astalavista جان !خوبي؟
دستت درد نكنه بابت آرم كانون.
بابا لااقل اسم اصليت رو بگو تا ما به اين اسم صدات نكنيم:)
يه زحمت ديگه.يه آرم درخواست دارم براي هيئتي به نام هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع) كه به حسنيه معروفه.يعني به حسنيه ميشناسنش.اين آرم هم ميخوام عين همون كاراي خوشگلت مذهبي باشه و ريتم مذهبي داشته باشه !
بازم اگه توضيحات ديگه اي خواستي بگو بگم بهت.
اسم هيئت:هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع)قزوين
معروفه به حسنيه.اينو برام زحمتشو بكش ممنون ميشم بيشتر ميخوام رو حسنيه مانور بدي . و پيشش بنويسي هيئت محبان امام حسن مجتبي(ع) قزوين.ببينم چي ميكنيااا :green:اگه وقت كردي يه كم آب و تابش بده.كارش مذهبيه.
راستي بر و بچه هاي هيئت يه هديه نا چيز در برابر زحماتت برات تدارك ديدن.بي زحمت آدرس كامل پستي ت رو بهمراه شماره موبايل و كدپستي بهم پيغام خصوصي كن.
ممنون
اجرت با غريب مدينه امام حسن مجتبي :rose:
حمیدجان از لطفت ممنون من " میثم صدقی " هستم ولی میتونین منو میثم صدا کنین.
من در مقابل کاری که برای بچه ها انجام میدم هیچ انتظاری ندارم.
در مورد آرم هیئت چشم یکی برات میزنم ولی به یک کم وقت نیاز دارم چون من کارا رو تو وقت آزادم میزنم که مفید واقع بشه.
تو یاهو مسنجر برات پی ام گذاشتم. آی منم تو یاهومسنجر اینه: astalavistamei
بازم ممنون.

آخرین ویرایش:

sadid

New Member
میثم جان تو که کارت درسته می تونی یه طرحم برای مهر بهم بدی. می خوام واسه گلخونه هه یه مهر درست کنم.

sadid

New Member
:lol:آقا میثم من گرافیک بلد نیستم ولی اگه کاری تو قلم چی ، مشاوره درسی، تدریس خصوصی درسای نظری خواستی من دربست در خدمتتم.
خیلی نوکرم. کار بزرگی کردی.:rose:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
sadid ميشه قبل از ارسال پست توي انجمن قوانين رو حتما يكبار مطالعه كنيد؟!

شما توي تاپيكي كه متعلق به يك يوزر ديگه هست درخواست داديد كه اين خلاف قوانين انجمنه.

لطفا براي درخواستتون حتما يك تاپيك جديد ايجاد كنيد.

astalavista

Member
حمیدجان این نمونه آرمو زدم برات شرمنده وقتم کم بود فوری زدم.
میدونم هنوز جای کار داره. ولی سعی میکنم روش بیشتر کار کنم.

hos1.jpg

enjoy
... اگه خوشت اومد رو دکمه تشکر کلیک کن ...

astalavista

Member
سدید جان اینم مهر شما
بچه ها اگه کاراتون مشکلی نداشت بگین که فایل اصلشو بزارم

jaliz2.jpg

enjoy
... اگه خوشت اومد رو دکمه تشکر کلیک کن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا