درجه كاربري

ariamns

New Member
سلام .

يه سوال داشتم

مي خواستم بدونم چه جوري ميشه درجه كاربري رو بالاي نام يوزر قرار داد چون به طور پيش فرض زير قرار مي گيره . در ضمن در بعضي سايت ها هم ديدم كه دوتا درجه كاربري گذاشتند يكي بالا و يكي پايين نام يوزر

sunrise

Member
براي تغيير مکان قرارگيري درجه (Rank) مي بايست تغييراتي در الگوهاي postbit و postbit_legacy ايجاد نماييد. postbit براي حالت پيش فرض (يعني در حالتي که مشخصات کاربري بالاي هر پست قرار مي گيره) و postbit_legacy (براي حالتي که اطلاعات کاربري بصورت عمودي در کنار پست قرار مي گيره).

هر تغييري که ميخواهيد بايد روي کد زير صورت بگيره:
کد:
<div class="smallfont">$post[rank]</div>
در واقع اين کد باعث نمايش درجه کاربري مي شه، البته قبل از اين کد، کد زير هم قرار داره که اينا با همديگه مرتبط هستند و دليل اينکه من بصورت جداگانه اينجا قرار ميدم اين هست که گفتم ممکنه قالب شما تفاوت هاي کوچکي داشته باشه که جستجوي کامل اون بي نتيجه باشه.
کد:
<if condition="$post['rank']">

nimafire

find / -name Support > u
منظورشون اینه:

166hu68.jpg

sunrise

Member
آره ، همون ، چه فرقی میکنه ، شما باید جواب بدی نه اینکه Spam بفرستی .
جناب من عذر ميخوام، فکر کردم منظور شما سؤالي در مورد vBulletin هست! :eek:

در مورد سؤال شما، vBulletin اين امکان رو داره تا شما چندين درجه رو به کاربران اختصاص بديد و اگه شما هم صرفا هدفتون اينه که دو نوع درجه مختلف براي هر کاربر در نظر گرفته بشه فقط کافيه در بخش مديريت از قسمت User Ranks درجات مورد نظر رو تعريف کنيد. اين امکان همچنين براي عناوين کاربري نيز وجود داره که اونم از بخش User Titles قابل تعريف هست.

alishahbazi

Member
سلام
من این کار رو کردم
اما هر دوتا درجه را به هم میچسبونه و مثل اینی که تو عکس هست نشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا