درباره Ciw

nava-121

Member
در مورد دورهاي cIW مي خواستم اطلاعاتي بدين؟
آيا برنامه نويسي براي وب احتياج زيادي به رياضيات داره؟
و اين دورها سطحشون در ايران**(مشهد) چطوري؟
لطفا راهنماييم كنيد.
متشكرم

Parham

Well-Known Member
خیر هیچ ربطی* به ریاضیات نداره ! در ایران هم در سطح عالی* برگزار می*شه !

Parham

Well-Known Member
بله ! آموزشگاه هایی* مثل مجتمع فنی* کاملا در محیطی* مولتی* مدیا این آموزش ها را به صورت عملی* و تئوری ارائه می* کنند...

Morvaryd

New Member
ciw چون برنامه نويسي داره بايد قدرت تجزيه و تحليل قوي داشته باشي كه لازمه اش رياضيست

salim_a

Member
راستی آدرس دقیق بر گزاری این کلاس ها رو می تونی بگی ؟

ممنون میشم

شهريه ايزايران ترم پاييزه 520.000 تومان مدت 120 ساعت و 3جلسه در هفته
مجتمع فني يك مقدار ارزون تر هستش كارشم بهتره ولي توصيه اكيد من اين هستش كه اگر امتحان تا 6ماه ديگر در ايران برگذار شد و گفتند كه آي مدركشو ميفرستيم دوبي تاييد كنن و اين حرفا اصلا اعتماد نكنيد امتحاني كه در ايران برگذار بشه هيـــــــــــــــــــــــــچ ارزشي در خارج از كشور نداره

مجتمع فني: سعادت آباد،بلوار بهزاد،شماره10، مجتمع فني تهران
تلفن 22360007،22090001(15خط)
ايز ايران:بلوار ميرداماد خيابان شهيد حساري (رازان جنوبي ) مشخصه :d

sajjad_eb

Well-Known Member
شهريه ايزايران ترم پاييزه 520.000 تومان مدت 120 ساعت و 3جلسه در هفته
مجتمع فني يك مقدار ارزون تر هستش كارشم بهتره ولي توصيه اكيد من اين هستش كه اگر امتحان تا 6ماه ديگر در ايران برگذار شد و گفتند كه آي مدركشو ميفرستيم دوبي تاييد كنن و اين حرفا اصلا اعتماد نكنيد امتحاني كه در ايران برگذار بشه هيـــــــــــــــــــــــــچ ارزشي در خارج از كشور نداره

چنتا سوء تفاهم شده :D
ایزایران 120 ساعت نیست و 210 ساعته :eek:
ایزایران شاید تو تک ساعت گرون تر باشه اما در مجموع ارزون تر تموم می شه :lol:
ایزایران بیشتر عملی کار می کنه و MFT بیشتر تئوری :wink:

آخرین ویرایش:
اشتباه تايپ كردم درست ميگي شما..
ايز ايران فقط يه خوبي داره كلاسش شسته رفتست! امروز رفتم ليست كامل مجتمع فني رو گرفتم
كلا 2دسته كردن CIWWeb Designer و CIW Development كه دختر خانوم محترم دولوپمنت رو نتونست تلفظ كنه كلي تو دلم خنديدم
9.gif

بعد حالا Development چند تا كلاس با ساعتاي حدود 39 40 اينتورا داره كه هر كدومشم يه پيشنياز گذاشتن!
من كه خوشم نيومد اگر بشه دوبي امتحان داد ارزش داره براش تلاش كرد!

آخرین ویرایش:

sajjad_eb

Well-Known Member
من خودم تو ایزایران Ciw خوندم . اگه سوال خواصی داری در خدمتیم

parishun

New Member
سلام..
سجاد جان ..ممکنه یه توضیح درباره ی این کلاسی که رفتی بدی ؟ سطح علمیش در چه حد بود ؟
می خوام ببینم میشه بعد از اتمام یه طراح حرفه ای شد ؟ یا ....
ممنون

sajjad_eb

Well-Known Member
سلام..
سجاد جان ..ممکنه یه توضیح درباره ی این کلاسی که رفتی بدی ؟ سطح علمیش در چه حد بود ؟
می خوام ببینم میشه بعد از اتمام یه طراح حرفه ای شد ؟ یا ....
ممنون

دوست عزیز مطمئن باشید که با یه کلاس رفتم هیچوقت نمیشه طراح حرفه ای شد و تلاش و تمرین خود آدمه که می تونه آدم رو حرفا ای کنه . ( چه کلاسیک گفتم :D )

درمورد چه چیزیش تو ضیح بدم ؟ CIW بود دیگه . استادمون هم خیلی آدم با سوادیه . واقع نمی دونم در مورد چیش باید توضیح بدم . اگه ممکنه سوالتون رو ریز تر کنید

اگر بتونی قبل از ثبت نام یه سر به خود استاد بزنی خیلی خوب میشه

tafrehzan

Member
من CIW رو خوندم کتابهاشو هم دارم تو ایز ایران ثبت نام کردم البته فقط برای امتحان کلاسهاشو نه چون خودم همشونو کار کرده بودم 3 تا کتاب مرجع رو هم دارم حتی یکیشو هم خودم چاپ کردم
یک سال داشتم میخوندم اونوقت چی شد موقع امتحان که شد یه استاد اومد که من تازه فهمیدم تاحالا شاگرد غیر حضوری نداشته و نمیدونه چیکار کنه
به من گفت شما فلان مبحث رو بخون بیا امتحان بده وقتی رفتم واسه امتحان یه چیزای دیگه ازم پرسید فکر کنید به شما گفته باشن کتاب فاندکشن ( html , css , javascript , ... ) بعد بیان ازتون بدون هیچ کمکی بگن کل سایت رو تو notepad پیاده کن سایتی که پر از css هست البته توقع داشتند کل کد های css رو هم با جزئیات حفظ باشم وقتی هم به امتحان اعتراض کردم گفتند شما چون غیر حضوری هستین ما مثل کسانی که در کلاس اومدن امتحان نمیگیریم در حقیقت می خواستن بگن شما چون کلاسها رو نیومدین باید بیخیال بشین

رفتم به مسئولش اعتراض کردم امتحان قبلی رو کنسل کرد یه روز دیگه رو مشخص کرد اون روزهم که اومدم خودش نیومده بود منم اینو دیدم کلا بیخیاله موضوع شدم 170 تومن که پرید گفتم مدرکش دیگه برام مهم نیست چون به این نتیجه رسیدم که هیچی بلد نبودن
یه نکته هم بگم : موقع امتحان اولی من تو کلاس نشسته بودم یکی از بچه ها از استاد میپرسه پورتال چیه
میگه برای برنامه نویسی وب هست
خودتون قضاوت کنید

tafrehzan

Member
اگر کسی خواست این درس رو بخونه سعی کنید خودتون بخونین و امتحانش رو تو دوبی بدین چون امتحان اینجا اصلا معتبر نیست

asrenovin

Member
دوستان عزیز ، تا میتونید در مورد ریزه کاری های این مدرک هم توضیح بدید؟؟؟

کلاسهای مشهد کجان؟

چطوری؟

ممنون

یا حق

جدیدترین ارسال ها

بالا