من CIW رو خوندم کتابهاشو هم دارم تو ایز ایران ثبت نام کردم البته فقط برای امتحان کلاسهاشو نه چون خودم همشونو کار کرده بودم 3 تا کتاب مرجع رو هم دارم حتی یکیشو هم خودم چاپ کردم
یک سال داشتم میخوندم اونوقت چی شد موقع امتحان که شد یه استاد اومد که من تازه فهمیدم تاحالا شاگرد غیر حضوری نداشته و نمیدونه چیکار کنه
به من گفت شما فلان مبحث رو بخون بیا امتحان بده وقتی رفتم واسه امتحان یه چیزای دیگه ازم پرسید فکر کنید به شما گفته باشن کتاب فاندکشن ( html , css , javascript , ... ) بعد بیان ازتون بدون هیچ کمکی بگن کل سایت رو تو notepad پیاده کن سایتی که پر از css هست البته توقع داشتند کل کد های css رو هم با جزئیات حفظ باشم وقتی هم به امتحان اعتراض کردم گفتند شما چون غیر حضوری هستین ما مثل کسانی که در کلاس اومدن امتحان نمیگیریم در حقیقت می خواستن بگن شما چون کلاسها رو نیومدین باید بیخیال بشین
رفتم به مسئولش اعتراض کردم امتحان قبلی رو کنسل کرد یه روز دیگه رو مشخص کرد اون روزهم که اومدم خودش نیومده بود منم اینو دیدم کلا بیخیاله موضوع شدم 170 تومن که پرید گفتم مدرکش دیگه برام مهم نیست چون به این نتیجه رسیدم که هیچی بلد نبودن
یه نکته هم بگم : موقع امتحان اولی من تو کلاس نشسته بودم یکی از بچه ها از استاد میپرسه پورتال چیه
میگه برای برنامه نویسی وب هست
خودتون قضاوت کنید