درباره ی میتینگ هرچه میدانید بنویسید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yazdi_2007

Well-Known Member
طبق خبرهای دریافتی ، فکر کنم حالا حالاها سرکاریم. بگیریم بخوابیم بهتره... :sad: (( منو بن نکنن خوبه :snap:)) خدا خیر گردونه:cry:

Erfan

Active Member
خب در مورد عکسها که میدونم خیلی منتظر بودید، قبل از هر چیز از مرتضی جان تشکر ویژه میکنم بابت حضور گرمش در میتینگ و تورها
میریم سراغ گزارش این میتینگ به اصطلاح تفریحی تا کاربردی :دی

خب از مسئول سایت شروع میکنیم که جایی نشست که یه باکس آب معدنی جلوش بود:دی

دوست جدید ما آرش نیازمند که خیلی خوشحال شدم از آشنایی با ایشون ^.^

مصطفی سی اس که همیشه دنبال ایده ها و شیوه های نوین در عکاسی هستش، یه جورایی هم دوست خاص ما به حساب میاد ^.^

رفیق و یاور همیشگی ما صابر عزیز که وجودش یه چیز خاص هست :دی

کاربر جدید و کم سن و سال ما که اولین حضورش در چنین تجمع هایی رو تجربه میکرد و کمی ذوق مرگ شده بود، چشاش این رو میگفت باور ندارید از بقیه سوال کنید :دی

اینم یکی از ته تغاری های مجید آنلاین :دی

دوست عزیز و قدیمی ما یزدی، که از یزد تشریف آوردن و انگاری تازه کاربر ویژه هم شده، مبارک باشه :دی

سر دسته (مدیر انجمن) مافیای فلش همین آقا هستش، آونگ جان هم از شوشتر اومده بودن که کلی مشعوف شدیم از زیارتشون :دی

این آقایی رو که میبینید اسمش بهروز هست :دی ما بهش میگیم بهبور ^.^ از اون اصفهانی های باهال هستش ها ^.^

تمام میتینگ یه طرف و این سه نفر یه طرف :دی میخواستن من رو ترور کنن نامردا !!! ولی خیلی خیلی مشعوف شدیم از دیدارشون :دی

دوست خوب و قدیمی آقای محمد آشتیانی که زحمت کشیدن و اومدن و ما رو خوشحال کردن ^.^

از اونجایی که همش در حین رفت و آمد بودم برای آدرس دادن به دوستان عزیز در جلسه معرفی حضور نداشتم و خیلی از دوستان رو نمیشناسم :(

اینم یه نما از نشست اون روز :green:

چهره شخص شخیص مجید آنلاین در یک نمای بسیار مظلومانه :دی

این آقایی که در زیر میبینید جای بحث بسیار داره، داستان از اون قراره که پارسال در همچین میتینگی یادمه ناز میکردن روی چمن نشینیم و لباسامون کثیف میشه و امسال روی چمن کشتی میگرفت !!! :زبون درازی:

بچه های هنرمند فروم همیشه و همه جا فعالیت کاذب دارن :دی نمونه اش هم همین عکس زیر که یک نمای سه بعدی از هیزم جهت آتیش زدن هستش !!!

این دو تن از شخصیت های اساسی مافیای فلش بودن که راستش رو بخوای نخواستیم باهشون کل کل کنیم (آخه تا به یکشون میگی شما، یهو همشون میریزن سرتون) نه جداً بچه های گلی بودن !!!

این یکی از کاربرهای بخش گرافیک فروم هستش که وسط راه دیدمش و فرستادمش میتینگ !! و الی داشت میرفت خونه :دی

آقا ما امنیت نداریم دو کلام بحث شخصی کنیم، سریع ازمون مدرک میگیرن :دی {خودم و صابر}

چهره با معنی مصطفی که داره منظره حرکات نمایشی مجید رو تماشا میکنه :دی

چند تن از بچه های پایه مجید آنلاین در یک حرکت نمادین :دی {صابر، مصطفی، مهدی، خودم :دی}

نمایی دیگر از میتینگ :rose:

خودم و مسعود ^.^

آونگ جان که باز توی این میتینگ هم سوغاتی از جنوب آوردن :دی

بچه های مافیای فلش همه جوره مدیرشون رو ساپورت میکنن و خلاصه داستانی داره این مافیای فلش :green:

به رسم یادبود هم عکس دسته جمعی گرفتیم و من چون در جلسه معارفه حضور نداشتم و خیلی ها رو نمیشناختم و چند نفری هم رفته بودن و خلاصه کسانی که اسمشون رو ننوشتم دیگه ببخشید :دی

پی نوشت :
تصاویر خانم های رو سانسور کردم به درخواست خودشون.

Farrokh

Active Member
ولی اون سه نفر اوج فیگور هستن

ایول

اون شیرینی ئه چیه اسمش ؟
مال کجاست ؟

خانوم ها هم تحت تعقیب هستند آیا ؟ :green:

صابر هم بچه خوشتیپیه ها

عرفان هم هیکلش با حاله (خوشمان آمد )

hhhhaaaa

Member
! wo0o0o0ow !
خوب شد قسمت نشد بیام !

همه بزرگ بزرگ بیدن :دی

یکی این دوستمون بود

که اینم از ما بزرگتره :دی
منم که خجالتیییییی
9c9e1af1a41579db3364d046588ab899.gif

-----------------------------------------------
همه ماشاالله خوشجیل موشجیل هستن :oops:
دوستان همیشه و همه جا خوش باشین
ad6bc4e9966949cb56b79381008097f1.gif

دوست عکاس و عرفان جان یه دنیا تشکر
2a7ddbcef606c458112e9a1ecc0b6a91.gif

-------------------------------------------------

AMiR

Active Member
ای ول عرفان
عکسا مثل همیشه ، حیف شد نیومدم واسه امسال عکس ندارم :دی

تاپیک اینقدر سوت و کور بود ، داشتم کم کم شک می کردم میتینگی برگزار شده باشه

/
k1rjj9e89t5ku2llth0r_thumb.jpg

لول ، تو این عکسه براشه زیر آرنج صابر؟

Erfan

Active Member
ای ول عرفان
عکسا مثل همیشه ، حیف شد نیومدم واسه امسال عکس ندارم :دی

تاپیک اینقدر سوت و کور بود ، داشتم کم کم شک می کردم میتینگی برگزار شده باشه

/
k1rjj9e89t5ku2llth0r_thumb.jpg

لول ، تو این عکسه براشه زیر آرنج صابر؟

مرسی امیر جان، منم گفتم و باز میگم جات واقعاً خالی بود !!
اون براش زیر آرنج صابر توی فتوشاپ یهو اینجوری شده :دی داشتم عکسها رو ریسایز میکردم :دی

:rose:

کاربر جدید و کم سن و سال ما که اولین حضورش در چنین تجمع هایی رو تجربه میکرد و کمی ذوق مرگ شده بود، چشاش این رو میگفت باور ندارید از بقیه سوال کنید :دی

باره اول؟:green:
اختبار داری! من 3 - 4 باری تو میتینگای سایتای دیگه بودم!! اگه میبینی ورجه وورجه میکردم چون 1- وروجکم! :green: 2- همیشه میخوام به بقیه انرژی بدم!! :)

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
منم تازه امروز رسيدم مشهد. خواستم اينجوري يه بار ديگه از همه دوستان مخصوصا برگزاركنندگان ميتينگ تشكر كنم. خيلي خوش گذشت. :rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
به به تا ما برسیم و بیام پشت سیستم 4 صفحه شد این تاپیک...
اول از همه دوستان عزیز مجید آنلاین که حضور به هم رساندند تشکر می کنم
در کل یه خوبی داشت این بود که مافیای فلش دور هم جمع بودن ، از بایو ، امیر درجه ، evt عزیز ، اینسومدیا ، هادی گرفته تا فلش من ، آونگ و آی دبلیو نمی دونم چی چی ;) ، مایکل و... ، البته جای یه سری از بچه های فلش به خصوص کیارش هم خالی بود...
البته اگه از جای خالی بخوام بگم جای امیر هم بسی خالی بود و بقیه دوستان (البته باز من چند تا از کسانی که توی میتینگ نبودم هم دیدم که از دیدار با اون ها هم بسیار بسیار خوشحال شدم)

از دیدن دوستان عزیر به خصوص عرفان (این بار فعال قلب ها) ، SPD ، علی آنلاین ، صابر (نگفتی این تاپیک یعنی چی) ، مصطفی ، و بچه های فلش کار و مدیران کَل و کُل ، انیمیشنز و همه دیگر دوستان که الان یوزشون یادم نمی آد نیز بسیار خوشحال شدم
البته تشکر ویجه و جدا از مرتضی 76 هم می بایست داشته باشم ، از اون اول داشت عکس می گرفت ، خیلی ضحمت کشید....:rose: اینم گل...

در کل به بنده که خیلی خوش گذشت البته برای پیدا کردن محل هفت خان رستم رو گذروندیم (جالب بود مسئول اطلاعات می گفت اینجا چه خبره از صبح همه دارن آدرس این سبزه رو نقشه رو می پرسند ، تازه بعدش هم آدرس غلط بهمون داد....) و هفت خان رستم و گذروندیم و بلاخره خودمون رو رسوندیم....

البته از حق که بگذریم (نگذریم) جای دنجی بود.... ولی صدا به صدا....

یه شعر هم آماده کرده بودم که به دلیل شرایط فنی یادم رفت و نخوندم ، مافیای ضد فلش هم اونجا بودن که هیچی ....»

مرگم باد اگر پر طاوس عالمی را با یک موی یوزر انجمنم عوض کنم....

موفق و پیروز باشید ...

آخرین ویرایش:
سلااااااااااام به همه ی دوستان عزیزم
همه به سلامت رسیدین خونه هاتون؟!
من که دیروز رسیدم و از همون دیروزم خواب بودم تاااااااااااا الان! :green:
واااای جای همه بچه هایی که نیومدن خالی! من که همه دوستان رو شناسایی کردم و خوب شناختم. :wink:
وای که چه میتینگ محشری بود! با اینکه مدت زمانش کم بود ولی من حسابی خوشحال شدم که اساتید و دوستان دیگه رو تونستم از نزدیک ببینم! ای کاش بیشتر از اینا ادامه پیدا میکرد. :sad:
به قول behrouzPc جون، برای پیدا کردن محل هفت خان رستم رو گذروندیم و منم عین اون به اطلاعات که میگفتم محل سبز نقشه کجاست ، با شک میگفتن شما این محل رو واسه چی میخواین و درست آدرس نمیدادن! آخرش با کمک عرفان جون پیداش کردم.
منم از دیدن مجید جان و دوستان عزیزی مثل عرفان ، ماندانا خانوم ، محمد آشتیانی ، آرش نیازمند ، مرتضی 76 ، مصطفی و کلیه دوستان عزیزی که افتخار آشنایی باهاشون رو داشتم ، خوشحال شدم.
البته تو گذاشتن عکسا نامردی شده ها! من فقط تو عکسای دسته جمعی هستم ! (عرفان من کاربر فوتوشاپم هاااا، فکر نکنی جز بچه های فلش و بقیه انجمنا هستم!) :green: عشق است فوتوشاپ!
امیدوارم دوباره و بزودی بتونیم همدیگه رو تو یه میتینگ دیگه ببینیم.
مخلصیم. :wink:

آخرین ویرایش:

FlashBank

کاربر فعال
به نظر من هم خوب بود ( آشنایی با دوستان جدید ، یادگیری کامل حرم )
و هم بد ( خیلی از دوستان نیومدن - خبر تاسف بار - نبود امکانات :green: )

ضمن تشکر از عرفان که هیچ گونه نظری نداشتند.
از اونجایی که همش در حین رفت و آمد بودم برای آدرس دادن به دوستان عزیز در جلسه معرفی حضور نداشتم و خیلی از دوستان رو نمیشناسم :(
FlashMan:green:

و از همه مهمتر http://pwimage.org/images/1rgueoy2b2l2sng41dzm.jpg من به این عکس اعتراض دارم .اگه درست نشه بازم اعتراض دارم و اگه درست نشه انجمن فلش رو به شورش میکشم )

دلایل :

کله ی ادمین دقیقا تو صورت منه
این که هیچ اسمش هم تو صورت منه
یه نصفه صورت از من گرفتن ادمین جلوشو گرفته :mad:

و با تشکر از مدیر انجمن فلش که مثله یه مدیر خوب راهنمای من تا رسیدن به محل قرار شد ( البته قیل از اینکه پیدا شم 2-3 بار از کنر هم رد شدیم و از من پرسید ساعت چنده :lol: )

ایول
در کل یه خوبی داشت این بود که مافیای فلش دور هم جمع بودن ، از بایو ، امیر درجه ، evt عزیز ، اینسومدیا ، هادی گرفته تا فلش من ، آونگ و آی دبلیو نمی دونم چی چی ;) ، مایکل و... ، البته جای یه سری از بچه های فلش به خصوص کیارش هم خالی بود...

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
چه جالب :green:بعضی عکسها تعجب اور بود برای من به شخصه :green::shock:( البته فقط یکیش )

از افتر افکت و انجمن فیلم سازی هم که کسی نبود مثل اینکه .:-?

FlashBank

کاربر فعال
گالری عکس میتینگ 17/2/89

با سلام .

1335313426.jpg

خیلی دوست داشتم این گالری عکس رو با خود نرم افزار Flash طراحی کنم ، ولی خب به علت مشکلاتی ، این کار واسم مقدور نبود . البته بزودی این کار رو انجام خواهم داد .

تا حاضر شدن کار اصلی این گالری عکس رو که با نرم افزار Flash Gallery Factory ایجاد کردم رو دانلود کنید . همشون یکجا هستند و برای راحتی شما لینک دانلود رو به صورت مستقیم و بر روی سرور سایت خودم قرار دادم . درسته نمونه کار حاضری هستش ولی واسه یادگاری خوب شده .

دانلود گالری عکس میتینگ 17-2-89 با حجم 8 MB

چه جالب :green:بعضی عکسها تعجب اور بود برای من به شخصه :green::shock:( البته فقط یکیش )

از افتر افکت و انجمن فیلم سازی هم که کسی نبود مثل اینکه .:-?

سلام ایمان جان.
داداش من نماینده افتر افکت بودم. جات خالی! ای کاش تو رو هم از نزدیک می دیدم و حداقل تو میتینگ تنها نمی موندم! :sad:
مخلصیم داداش :wink:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا