خب در مورد عکسها که میدونم خیلی منتظر بودید، قبل از هر چیز از مرتضی جان تشکر ویژه میکنم بابت حضور گرمش در میتینگ و تورها
میریم سراغ گزارش این میتینگ به اصطلاح تفریحی تا کاربردی :دی
خب از مسئول سایت شروع میکنیم که جایی نشست که یه باکس آب معدنی جلوش بود:دی
دوست جدید ما آرش نیازمند که خیلی خوشحال شدم از آشنایی با ایشون ^.^
مصطفی سی اس که همیشه دنبال ایده ها و شیوه های نوین در عکاسی هستش، یه جورایی هم دوست خاص ما به حساب میاد ^.^
رفیق و یاور همیشگی ما صابر عزیز که وجودش یه چیز خاص هست :دی
کاربر جدید و کم سن و سال ما که اولین حضورش در چنین تجمع هایی رو تجربه میکرد و کمی ذوق مرگ شده بود، چشاش این رو میگفت باور ندارید از بقیه سوال کنید :دی
اینم یکی از ته تغاری های مجید آنلاین :دی
دوست عزیز و قدیمی ما یزدی، که از یزد تشریف آوردن و انگاری تازه کاربر ویژه هم شده، مبارک باشه :دی
سر دسته (مدیر انجمن) مافیای فلش همین آقا هستش، آونگ جان هم از شوشتر اومده بودن که کلی مشعوف شدیم از زیارتشون :دی
این آقایی رو که میبینید اسمش بهروز هست :دی ما بهش میگیم بهبور ^.^ از اون اصفهانی های باهال هستش ها ^.^
تمام میتینگ یه طرف و این سه نفر یه طرف :دی میخواستن من رو ترور کنن نامردا !!! ولی خیلی خیلی مشعوف شدیم از دیدارشون :دی
دوست خوب و قدیمی آقای محمد آشتیانی که زحمت کشیدن و اومدن و ما رو خوشحال کردن ^.^
از اونجایی که همش در حین رفت و آمد بودم برای آدرس دادن به دوستان عزیز در جلسه معرفی حضور نداشتم و خیلی از دوستان رو نمیشناسم
اینم یه نما از نشست اون روز
چهره شخص شخیص مجید آنلاین در یک نمای بسیار مظلومانه :دی
این آقایی که در زیر میبینید جای بحث بسیار داره، داستان از اون قراره که پارسال در همچین میتینگی یادمه ناز میکردن روی چمن نشینیم و لباسامون کثیف میشه و امسال روی چمن کشتی میگرفت !!! :زبون درازی:
بچه های هنرمند فروم همیشه و همه جا فعالیت کاذب دارن :دی نمونه اش هم همین عکس زیر که یک نمای سه بعدی از هیزم جهت آتیش زدن هستش !!!
این دو تن از شخصیت های اساسی مافیای فلش بودن که راستش رو بخوای نخواستیم باهشون کل کل کنیم (آخه تا به یکشون میگی شما، یهو همشون میریزن سرتون) نه جداً بچه های گلی بودن !!!
این یکی از کاربرهای بخش گرافیک فروم هستش که وسط راه دیدمش و فرستادمش میتینگ !! و الی داشت میرفت خونه :دی
آقا ما امنیت نداریم دو کلام بحث شخصی کنیم، سریع ازمون مدرک میگیرن :دی {خودم و صابر}
چهره با معنی مصطفی که داره منظره حرکات نمایشی مجید رو تماشا میکنه :دی
چند تن از بچه های پایه مجید آنلاین در یک حرکت نمادین :دی {صابر، مصطفی، مهدی، خودم :دی}
نمایی دیگر از میتینگ
خودم و مسعود ^.^
آونگ جان که باز توی این میتینگ هم سوغاتی از جنوب آوردن :دی
بچه های مافیای فلش همه جوره مدیرشون رو ساپورت میکنن و خلاصه داستانی داره این مافیای فلش
به رسم یادبود هم عکس دسته جمعی گرفتیم و من چون در جلسه معارفه حضور نداشتم و خیلی ها رو نمیشناختم و چند نفری هم رفته بودن و خلاصه کسانی که اسمشون رو ننوشتم دیگه ببخشید :دی
پی نوشت :
تصاویر خانم های رو سانسور کردم به درخواست خودشون.