با سلام خدمت دوستان درباره اين عكس كه كار كردم نظر بدين. با تشكر از توجه شما.....
bob_marley Member Mar 22, 2006 #1 با سلام خدمت دوستان درباره اين عكس كه كار كردم نظر بدين. با تشكر از توجه شما..... پیوست ها 000a.jpg 161.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Mar 22, 2006 #2 خیلی خوب شده. تبریک میگم از اجزای مختلف خیلی خوب برای ایجاد یه طرح واحد استفاده کردی. موفق باشی.
hamid ir Well-Known Member Mar 22, 2006 #3 خیلی خوبه فقط لکه های خون زیاد باید کار بشه من نفهمیدم این موضوعو که : خون+گل+تفنگ+پول+سیگار. یکمی زیادی شلوغه راستی سیگارتو بخورم!!!!!
خیلی خوبه فقط لکه های خون زیاد باید کار بشه من نفهمیدم این موضوعو که : خون+گل+تفنگ+پول+سیگار. یکمی زیادی شلوغه راستی سیگارتو بخورم!!!!!
hamid ir Well-Known Member Mar 22, 2006 #5 s.h.r.m.k گفت: قشنگه رنگ بندیشم خوبه سیگارم میخورن؟ کلیک کنید تا باز شود... میخوریم-میکشیم-گاز میزنیم-بو میکشیم....
s.h.r.m.k گفت: قشنگه رنگ بندیشم خوبه سیگارم میخورن؟ کلیک کنید تا باز شود... میخوریم-میکشیم-گاز میزنیم-بو میکشیم....
NAVIDAHWAZ Member Mar 22, 2006 #6 بايد كم كم انجمن مبارزه با مواد مخدر مجيد آنلاين هم راه اندازي شود !!!
hamid ir Well-Known Member Mar 22, 2006 #7 بچه ها به بیراه نریم ------------------- یه نکته دیگه در مورد کارت بگم به نظر من عکس زیاد گذاشتی-خیلی شلوغش کردی
بچه ها به بیراه نریم ------------------- یه نکته دیگه در مورد کارت بگم به نظر من عکس زیاد گذاشتی-خیلی شلوغش کردی
S4DEGH Well-Known Member Mar 22, 2006 #8 خيلي جالب شده فقط گل سرخش اضافه هست ! مگر اينكه مسئول پرونده خانم باشه ! :d
miladgraphic Member Mar 22, 2006 #9 قشنگ شده اما من 1 پیشنهاد می خواستم بدم . همش سیاه سفید باشه اما اون گل یا سیگاره رنگی . 1 چیز تو مایه های Sin City اگر دیده باشیش . موفق باشی .
قشنگ شده اما من 1 پیشنهاد می خواستم بدم . همش سیاه سفید باشه اما اون گل یا سیگاره رنگی . 1 چیز تو مایه های Sin City اگر دیده باشیش . موفق باشی .
S.H.R.M.K Well-Known Member Mar 22, 2006 #11 میخوریم-میکشیم-گاز میزنیم-بو میکشیم.... کلیک کنید تا باز شود... حیف من فقط نگاه میکنم... در مورد طرح هم بگم اون گل سرخه یکم روش کار کنی بهتر میشه خیلی قرزمه یعنی یکم سایهاشو بهتر کن.
میخوریم-میکشیم-گاز میزنیم-بو میکشیم.... کلیک کنید تا باز شود... حیف من فقط نگاه میکنم... در مورد طرح هم بگم اون گل سرخه یکم روش کار کنی بهتر میشه خیلی قرزمه یعنی یکم سایهاشو بهتر کن.
bob_marley Member Mar 23, 2006 #12 با تشكر از دوستان خوبم حتما نظرات شما را روي عكس اعمال مي كنم.... خوشحال هستم كه در جمع شما دوستان هستم....
با تشكر از دوستان خوبم حتما نظرات شما را روي عكس اعمال مي كنم.... خوشحال هستم كه در جمع شما دوستان هستم....