دایره های فضایی!

Rezaei

Member
اول فکرنکنید من تازه واردما. ولی این user جدیدمه که البته نمی دونم اون قبلی چرا login نمیشه.
ولی امروز اولین کامنت رو با این یوزر می خوام با آموزش یه فیلتر آسون شروع کنم.
برای این کار مطابق شکل زیر گزینه vanishing point رو از منوی filter انتخاب کنید:
1155437545.jpg

پنجره جدیدی باز میشه مثل شکل زیر که ابزار مورد نظر اانتخاب شده :
1155438505.jpg

حالا توی صفحه چهار نقطه رو انتخاب کنید و اون پرسپکتیو مورد نظرتون را با ابزاری که در شکل می بینید تغییر بدین:
1155437750.jpg

من شکل مورد نظرمو ترسیم کردم :
1155438225.jpg

حالا با انتخاب ابزار براش از منوی سمت چپ شروع به کشیدن شکل مورد نظرمون می کنیم. مشاهده خواهید کرد که هر چه به سمت آخر پرسپکتیوی که رسم کردیم بریم شکل ما کوچکتر و نازکتر میشه و هر چه به سمت جلو میایم بزرگتر و کشیده میشه مثل شکل زیر:
1155438294.jpg

بعد از بدست آوردن طرح مورد نظر ok می کنیم. شکل ما اینطور خواهد بود:
1155438346.jpg

البته با کمی دقت و حوصله طرحهای جالبتری هم میشه زد مثل:
1155438390.jpg

امیدوارم خوشتون اومده باشه.و این آموزش هم به طرحهای شما زیبایی ببخشه.
تا روزی دیگر درود و دو صد بدرود

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اموزش جالبی بود درست ممکنه که خیلی ساده باشه ولی استفاده از ابزارهایی رو که شاید خیلی وقتا زیاد به چشم نیاد رو خوب نشون میده.

موفقیت باشی!

GFX Master

قابلی ندشات در ضمن اقای رضایی این رو هم یادتون باشه که حتما لازم نیست بچه ها بیان و پست بزنن و تشکر کنن ممکنه بعضیا از اموزش شما استفاده لازم رو کرده باشن و برای تشکر روی دکمه تشکر کلیک کنن که اینم خودش یه نظره (اونم از نوع مثبتش)

موفقیت باشید!

mostafa_az

Well-Known Member
ایول رضایی جان . من از این کارا خیلی خوشم میاد .
109.gif
تو اینترفیس ها خوب میشه ازشون استفاده کرد .
15.gif

نمونه این حالت طرحی بود که مهرداد دو سال پیش برای لوگوی نوروزی سایت زده بود . منتها اون با خطوط بود و این با نقاط .
181.gif

مخلصیم
مصطفی

mostafa_az

Well-Known Member
راستی اینو هم بگم من تا الان با این فیلتر کار نکرده بودم .
272.gif

مخلصیم
مصطفی

Rezaei

Member
البته ما دو سال پیش اینجا نبودیم. یعنی اونقدرم قدیمی نیستیم.ولی خوب شما یکی از کارهاتون رو که ازش استفاده کردین بزارین ببینیم چه جوریه.
البته من قصد دارم آموزشهایی رو بزارم که تا الان نا شناخته مونده اند( البته به نظر من)
راستشو بخواید من هم به طور تصادفی باهاش آشنا شدم.

mostafa_az

Well-Known Member
والا الان طرحی ندارم که اینجوری باشه اما یه نمونشو رو همین طرحم الان پیاده کردم . ببین طرح من این شکلی بوده که همین چند روز پیش برا نظرخواهی گذاشتمش :

با این حالت افکت دایره وسط رو تغییر دادم . ببین :

این یه نمونه هستش . نمونه های زیباتری هم میشه ایجاد کرد . اینو فقط برای درخواستت گذاشتم . :wink:

مخلصیم
مصطفی

Rezaei

Member
آقا مصطفی دمت گرم.خیلی با مرامی.
راستش چند تا آموزش دیگه هم تدارک دیده بودم ولی توی یکی دوهفته گذشته مجید انلاین بالا نمیومد.
الانم حال آموزش گذاشتن ندارم و چند روزی نیستم سعی میکنم تا 3.4 روز دیگه یه آموزش جدید بزارم

GFX Master

احتمالا مشکل از اپلود سنتره. اگر مشکل حل بشه عکسا هم درست میشن.

Rezaei

Member
معذرت می خوام من تازه اومدم دیدم حتما تا فردا اصلاحش میکنم اگه عکسا رو داشته باشم.

mexo

Member
آقا دستت درد نکنه عالی بود
و قصه اکتشافات فتو شاپ ادامه دارد...............!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا