دانلو ورژن حرفه اي مامبو هر كي داره بياد تو

YTERROR

Active Member
سلام آقا

هر كس مامبو ورژن حرفه ايش رو داره لينكشو اينجا بزاره من نمي دونم با چه طرز فكري سايت مامبو فارسي مي خواد از مردم براي دادن ورژن حرفه اي پول بگيره خلاصه هر كي داره بده

من نظر خودم رو ميگم :

مدير و يا مديران سايت مامبوفارسي براي فارسي كردن اين سيستم وقت ميزارن و زحمت ميكشن..و فكر نكنم 10.000 تومان پول زيادي باشه ....!

iman_flash

Active Member
من هم از حركت مامبو فارسي حمايت ميكنم
همچين پولي در مقابل زحمت و وقتي كه گذاشته ميشه و پشتيباني كه ميشه اصلا قابل بحث نيست

و مطمئن باشيد كسي اينجا تو مجيدآنلاين لينك نميذاره

درضمن تا اونجايي كه ميدونم خيلي از قسمتهايي كه فاسي ميشه به صورت رايگان هست و شما ميتونيد خودتون اونا رو جدا بگيريد و نصب كنيد كه همينم واقعا جاي تشكر داره....
يه مقدار انصاف هم خوبه.

iranpcg

Active Member
سلام به همه دوستان علي الخصوص دوست محترمي كه اين پيام را آغاز كرده اند
مامبو فارسي نسخه حرفه اي كاملا رايگان ميباشد و شما ميتوانيد از كساني كه در سايت عضويت دارند اين نسخه را در يافت كنيد.(از نظر ما اشكالي نداره كه دوستان يك نسخه را به اين دوست محترم بدهند )
نكته بعد اينكه ما بابت عضويت اين هزينه را در يافت ميكنيم و فكر نكنم كه دو هزار تومان براي هر ايراني كه با اينترنت سروكار دارد پولي زياد باشد.البته ما كار را راحتتر كرديم شما اگر حوصله داشته باشيد ميتوانيد با ما مكاتبه و يك كامپوننت را فارسي كنيد و در عوض 3 ماه بصورت رايگان عضو سايت ما باشيد
از دوستان محترمي هم كه به مامبو لطف دارند خيلي ممنون انشاءالله سرويسهاي بهتري را در اختيارتان بگذاريم

toranj_1455

Member
سلام
فقط مي خواستم از زحماتي كه آقاي بلوردي و بقيه ي دوستان در فارسي سازي مامبو ميكشند تشكر كنم :wink:

عليرضا

جدیدترین ارسال ها

بالا