دانلود نرم افزار realflow 5

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش غرض از زدن این تایپیک اینه که ، نیاز مبرم و شدید به نرم افزار realflow 5 +سریال دارم ، این شد که با گذاشتن این تایپیک از شما دوستان تقاضای کمک کنم و خواهش کنم که دوستانی که دارن بذارن تا بقیه ازش استفاده کنند :rose:

rrss

Active Member
سلام !!!! ، کسی نیس !!!!!، یوهو!!!!، هیشکی نیس !!!!، آدم اینجا از بس سوت و کوره صدای آدم انعکاس پیدا میکنه ، یووو هوووو!!!، دوستان یه نظری چیزی آخه !!!!

rrss

Active Member
دوستان خدا رو خوش نمیاد ،اینجوری خشک و خالی باشه ، آیا میدانید لذتی که در جواب دادن هست در جواب ندادن نیست ؟؟؟؟:wink::)

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام دوست من.
چرا RealFlow 5؟
ورژن الانش 2013 هست اما فعلا بهتره با 2012 اش کار کنید. لینک دانلود و کرکش رو هم به راحتی هر چه تمام تر می تونید توی CGPersia پیدا کنید.

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گرامی Amin 4D عزیز
راستش باید در جوابتون باید عرض کنم که ، آخه بنده یه سری آموزش دانلود کردم و میخوام یاد بگیرم که توی این سری اموزش توسط realflow 5 آموزش میده و بنده یه ورژن بالاترش رو دانلود و نصب کردم ولی متاسفانه گزینه هایی که توی فیل آموزش میداد رو نداشت و اصلا یه همچین گزینه هایی توش موجود نبود ، وبنابراین کاملا گیج کننده شده بود و علاوه بر مشکل یادگیری و آموزش مشکلم در یاد گیری چن برابر شد ، و بعد از پست زدن تو اینجا و راهنمائی یکی از دوستان متوجه شدم که ورژن نرم افزاری که توی فیلم هستش ورژن 5 هستش (البته طبق راهنمائی یکی از دوستان که ازش ممنونم) و بنابراین، این شد که افتادیم به دنبال پیدا کردن نرمافزار realflow 5 ، و شروع کردیم به جستجوی این ورژن از نرم افزار realflow یعنی realflow 5 ، اما تا الان هرچی بیشتر گشتم کمتر پیدا کردم ، یعنی اصلا پیدا نکردم ، لذا از شما دوستان درخواست میکنم که بنده رو کمک کرده و راهنمائی کنین که چکار باید بکنم ضمنا تصویر نرم افزاری که توی فیلم آموزشی هست اینه :planee.jpg

و تصویری که یکی از دوستان در راهنمائیشون لطف کرده و گذاشته بودن و گفته بودن که ورژن realflow 5 هستش :2569652_1.jpg

لذا از دوستان عزز درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنین که چیکار باید بکنم :):green:

قبلا از لطف همه دوستان ممنون و سپاسگذارم

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از دوستانی که بنده رو شرمنده کرده و به اینجا سر زدند خصوصا از Amin 4D عزیز که با راهنمائی خوبشون بنده رو شرمنده کردند، بدین وسیله میخواستم خدمت دوستان عرض کنم که مشکل بنده حل شد و تونستم ورژنی از نرم افزار که با موردی که در فیلم آموزش میداد یکسان بود و در مورد ورژن از سایتی که دانلود کرده بودم نوشته بود که ورژن 6 و 2012 ، خلاصه از همه شما دوستان گلم نهایت تشکر و قدردانی رو دارم

ضمنا لینک دانلود رو میگذارم برای کسانیکه نیاز دارن شاید مفید باشه : http://p30download.com/fa/entry/43997/tx/دانلود رییل فلو

باز هم از شما دوستان نهایت تشکر را دارم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا