دانلود موسیقی روی داشبورد

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
كرایسلر به تازگی سیستمی به نام MyGIG را بر روی مدل سبرینگ نصب كرده كه به نظر می‌رسد مشتریان زیادی پیدا كند. كرایسلر اعلام كرده كه «مای گیگ» را در آینده در خودروهای جیپ رانگلر و دوج نیترو هم به صورت سفارشی عرضه خواهد كرد.
كمپانی‌های خودروسازی مدت‌هاست كه جنگ جدیدی را برای ارائه كیت‌های سرگرم كننده داخل اتومبیل آغاز كرده‌اند و طبیعی است كه قسمت مهمی از این جنگ مربوط به سیستم‌های پخش صوت و موزیك است.
كمپانی‌ها با سرعت عجیبی در پی یافتن سیستم‌های خاص صوتی، تصویری و رادیویی هستند تا سرنشینان هر آنچه در زمینه موسیقی آرزو می‌كنند، بتوانند بشنوند و لذت ببرند.
بعد از آنكه مسابقه‌ای اساسی بین سیستم‌های دیجیتالی آی‌پاد و رادیو ایكس-ام در گرفت حالا نوبت به سیستمی جدید از سوی كرایسلر است.
MyGIG با قیمت ۱۷۰۰ دلار چیزی فراتر از آی‌پاد است و به اندازه ۲۰ گیگابایت حافظه برای ضبط و بارگیری موسیقی دارد. این سیستم به سرنشین اجازه می‌دهد كه حداقل ۱۶۰۰ قطعه موسیقی به همراه عكس‌های مربوط را ذخیره كند.
علاوه بر این یك كتاب ویژه آدرس نیز در دسترس است كه به همراه كلیه نقشه‌های ناوبری (GPS) به یك راهنمای كامل و جامع مبدل می‌شود. «مای گیگ» می‌تواند به صورت فوری و تصویری اطلاعات مربوط به ترافیك خیابان‌ها و جاده‌ها را از ماهواره «سیریوس» دریافت كند.
اگرچه این سیستم هنوز به صورت انبوه تولید نشده اما به نظر می‌آید كه با حل شدن بعضی از مشكلات نرم‌افزاری به یكی از جاذبه‌های ویژه فروش كرایسلر تبدیل شود. لری لاینز رئیس بخش تولید خودروهای دیفرانسیل جلو در كمپانی كرایسلر معتقد است كه در نیمه‌های پاییز «مای گیگ» به فرم نهایی خودش خواهد رسید.
كرایسلر در راه عرضه سیستم «مای گیگ» از شركت «هارمان كاردن» هم كمك گرفته تا به این ترتیب كیفیت پخش موسیقی و اصوات به درجه اعلی برسد.
استفانی برانیلی تحلیلگر سایت اتوپاسیفیك معتقد است كه عرضه «مای گیگ» كمك شایانی به كرایسلر خواهد كرد.
او به همه یادآوری كرده است كه در ابتدای سال ۲۰۰۶ سبرینگ با سیستم ناوبری تنها آن هم با قیمت اضافی ۱۷۹۵ دلار ارائه شده و حالا با عرضه «مای گیگ» قطعا میزان رضایتمندی مشتریان بیشتر خواهد شد.

منبع:http://www.aftab.ir/
 

جدیدترین ارسال ها

بالا