دانلود مدل آماده ی ساختمان و خانه!! بدو بدو

taghi abbas

Well-Known Member
من و دوست خوبم علی زندی تصمیم گرفتیم تو این تاپیک مدل های آماده ی خانه و ساختمان رو بذاریم هر کی هرچی دیگه می خواد بگه تا تو تاپیک بعدی اونرو برای دانلود بذارم.ممنون از همگی

سلام همونطور که تقی جان گفت قراره تو این تایپیک مدل ساختمان رو بذاریم که من الان اولیش رو میذارم.
این مدل یه خونه بزرگه

پیوست ها

• 031.JPG
    031.JPG
    9.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 031.rar
    75.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
دوست عزیز هر چیزی جایی داره این بخش ابزارهای سه بعدی رو برای همین گذاشتن
مدیران لطفا تایپیک رو منتقل کنند به بخش ابزارهای سه بعدی
همونطور که میبینی این تایپیک با استقبال کاربران مواجه شده پس لطفا نظر غیر معقول نده اگرم ناراحتی دیگه تو این تایپیک نیا

abbasi_0912

Active Member
ای بابا مثل اینکه شما با ما لج کردی نه من با شما
نظر غیر معقول چیه شما قوانین انجمن رو مطالعه کردی؟
خوب جای مدل های اماده توی بخش ابزار های سه بعدی هست مگه بد میگم قوانین رو رعایت کنید
آقا فکر نکن خدایی نکرده قصد و قرضی دارم ، اگر مدل های اماده خوب و درست و حسابی بزارید من هم خوشحال میشم چرا بدم بیاد تازه دستتون رو هم می بوسم
فقط میگم وقتی
بخش ابزارهای سه بعدی برای همین کار در نظر گرفته شما هرچی دلت میخواد مدل اماده بزار توی این بخش ما هم میاییم و دانلود میکنیمhttp://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=102

ای بابا مثل اینکه شما با ما لج کردی نه من با شما
نظر غیر معقول چیه شما قوانین انجمن رو مطالعه کردی؟
خوب جای مدل های اماده توی بخش ابزار های سه بعدی هست مگه بد میگم قوانین رو رعایت کنید
آقا فکر نکن خدایی نکرده قصد و قرضی دارم ، اگر مدل های اماده خوب و درست و حسابی بزارید من هم خوشحال میشم چرا بدم بیاد تازه دستتون رو هم می بوسم
فقط میگم وقتی
بخش ابزارهای سه بعدیبرای همین کار در نظر گرفته شما هرچی دلت میخواد مدل اماده بزار توی این بخش ما هم میاییم و دانلود میکنیم
دوست عزیز من قصد توهین نداشتم فقط شما یکم تندروی کردی و میتونستی نظرت رو به روش بهتری بیان کنی .منم یکم زود از کوره در رفتم اگر هم به شما بی احترامی کردم پوزش میخوام:rose:

taghi abbas

Well-Known Member
آقای abbasi اگه قانون انجمن اینو میگه ما حرفی نداریم از این به بعد مدل های جدید رو به ابزار های سه بعدی انتقال میدیم ولی نظر ما راحت تر بودن کاربرای دیگه بود که با عنوان باشه و جستجوی اونا رو با مشکل مواجه نکنه

taghi abbas

Well-Known Member
کاربران گرامی با عرض پوزش به دلیل در خواست دوست عزیزمون آقای Abbasi_0912 این تاپیک البته با همان روش قبل به قسمت ابزار های سه بعدی منتقل میشود . منتظر درخواست های شما برای تاپیک های جدید با موضوعات جدید هستیم. با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا