دانلود مجموعه ویدئویی آموزش اکشن اسکریپت 3

triton

کاربر فعال
[FONT=&amp]سلام[/FONT]​
[FONT=&amp]در اینجا قصد دارم که مجموعه ی ویدئویی که برای آموزش اکشن اسکریپت 3 تهیه کردم را قرار بدهم. البته ساخت این ویدئو ها را از خیلی قبل شروع کردم ولی بدلیل قطع شدن اینترنتم و مشکلات در وصل دوباره آن، در این زمان آنها را آپلود می کنم.[/FONT]

پیوست ها

• 01- Introduction.rar
    824.8 کیلوبایت · بازدیدها: 831
  • 02- variable and constant.rar
    5.6 مگایابت · بازدیدها: 1,126

triton

کاربر فعال
عالی بود .. کاش از قسمت objective ، ساخت فایل as جدا و لود درون برنامه و ارتباط as3 با برنامه هم ویدیو میزاشتید!

آسیاب به نوبت ... کم کم به اونها هم می رسیم ... فقط منظورت را از "ارتباط as3 با برنامه" نفهمیدم؟

scup

Member
آسیاب به نوبت ... کم کم به اونها هم می رسیم
ببخشید .. فکر کردم تموم شد! :دی من خودم 3 ساله اکشن مینوسم .. واسه کاربرای دیگه گفتم ;)
منظورت را از "ارتباط as3 با برنامه" نفهمیدم؟
یعنی ساخت graphic object و movieclip توسط خود اکشن و load child و کنتر property هر object توسط اکشن ها و ساخت انیمیشن توسط اکشن نوشتن .. این سبک کار بیشتر برای ساخت بازی ها به کار میره ولی به هر حال لازمه .. واقعا خسته نباشید میگم .. موفق باشید دوست عزیز ;)

triton

کاربر فعال
سلام
متاسفم که دیر شد ... هر کسی گرفتاری های مربوط به خودش را داره ... در هر صورت می تونید قسمت بعدی را دانلود کنید:

پیوست ها

• 12-%20sound%20-part1.rar
    10 مگایابت · بازدیدها: 894

Haniehh

New Member
با سلام و تشکر از مطالب بسیار مفیدتون
برای دانلود بخش 14 با مشکل مواجه شدم و قابل دانلود نیست.
لطفا در صورت امکان این آموزش ها رو ادامه بدید.
با تشکر

majid9990

New Member
با سلام....
آموزش های خیلی خیلی مفیدیه... تورو به خدا ادامه بدید این آموزش ها رو

sadeghza

Member
آقا دمت گرم خدا جد و آبادتو بیامرزه ....... خیلی کارت درسته

اگر ادامه بدین خیلی عالیه تا همین جاشم خیلی لطف کردی.......... در پناه حق شاد باشی

triton

کاربر فعال
سلام
ممنون از توجه تمام دوستان
اول از همه از همگی به خاطر قطع شدن آموزش هام عذر خواهی می کنم توی این مدت با خیلی از چیزها درگیر بودم ... امتحانات پایان ترم ، آزمون ارشد ، کلاس های آموزشی ، پروژه های کاری و خیلی چیزهای دیگه که اصلا وقتی برای تمرکز روی ادامه این کار نداشتم ولی سعی می کنم که این کار را تمام کنم.

برای دانلود بخش 14 با مشکل مواجه شدم و قابل دانلود نیست.
آموزش قسمت 14 هم دوباره آپلود شد.

splinter cell

Well-Known Member
من همونطور که قبلاً هم بهتون گفته بودم تموم آموزشهای شما رو دیده بودم و خیلی استفاده کردم.خیلی دوست داشتم شیی گرایی و استفاده از کلاسها رو در قالب ساخت یک بازی یا یک نمونه کوچک هم داشته باشید.میدونم که خیلی طرفدار داره.
ضمناً به خواست خدا تابستون که شروع بشه اوقات فراغت بیشتری واسه دنبال کردن این کار خواهید داشت.
با تشکر

30min

Banned
Triton حیا کن تاپیکتو رها نکن !!!!!
ای بابا حیف دیگه ادامه بده سریع تر پروژه هات و من انجام میدم ! اونا رو ول کن بیا این تاپیک و تکمیل کن :d
عالی عالی

جدیدترین ارسال ها

بالا