دانلود متریال آسفالت نیمه خشک و نیمه آب گرفته

ahura3d

Active Member
سلام، من این متریال رو دانلود کردم ولی ارور error: mis dll fils میده ، چیکار کنم؟ مکس 2012 دارم 64 بیت

http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=1107&mrating=10

error: mis dll fils

Wet%20Asphalt%20with%20puddles_by_Slava123_xl_3964

آخرین ویرایش:

mohammad@er

Well-Known Member
ببین وقتی از assign render vray adv رو انتخاب می کنی اگر زبانه setting یا vray یا زبانه های دیگر خالی بود یعنی کرک نشده. یا ممکن هست تو نصب اصول رو رعایت نکرده باشی. برای همین با برنامه your unistaller پاکش کن. حتما این برنامه. بعد دوباره با اصول صحیح نصبش کن بعد کرکش کن حالا باید دیگه درست شده باشه. سوالی داشتید در خدمتیم.

prince_Persia_7

Well-Known Member
منم این متريال رو دانلود کردم ولی تکستچراش نیست . کسی تشکتچرای این متريال رو نداره . مخصوصا مپ رفلکتش که من خیلی دنبالشم.

mohammad@er

Well-Known Member
دوستان خسته نباشید.
اموزش ساخت متریال کف (سرامیک یا پارکت) رو ساختم.
کسی دوست داشت www.caracter.ir
بیاد به این ادرس تا آموزش های 3dmax و نرم افزار های سه بعدی رو ببینه.:green:

pendesign

Member
سلام، من این متریال رو دانلود کردم ولی ارور error: mis dll fils میده ، چیکار کنم؟ مکس 2012 دارم 64 بیت

http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=1107&mrating=10

error: mis dll fils

Wet%20Asphalt%20with%20puddles_by_Slava123_xl_3964

خودت هم میتونی درست کنی. این یه آموزش کوتاه که درست کردم. اگر جایی رو متوجه نشدی سوال کن :

1 - یه تکسچر آسفالت برای Diffuse انتخاب کن.
2- تو قسمت Reflection گزینه falloff رو انتخاب کن.
3- توی صفحه جدید reflection map رو که درست کردی رو در هر دوی map slot ها وارد کن. (یعنی به برنامه میگی کجاها نور رو منعکس میکنند و کجاها منعکس نمیکنند.)
4- توی قسمت refglossiness هم باید reflection map رو قرار بدی.

نکته : رنگ سیاه هیچ نور رو منعکس نمیکنه ، رنگ خاکستری 50 % منعکس میکنه و رنگ سفید 100 % . پس توی رنج سیاه تا سفید میتونی reflection map خودت رو درست کنی.
نکته : برای اینکه بتونی reflection هارو ببینی باید محیطی داشته باشی که توی اون نقاط منعکس بشه. مثل آسمون یا مبلمان یه اتاق و غیره.

پیوست ها

• ref_tutorial.jpg
    ref_tutorial.jpg
    238 کیلوبایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا