حقيقتش با اون وضع اينترنت در ايران من نخواستم به ذوق شما بزنم ولي ميدونستم امكان دان لود برايتان تقريبا صفر است اين مشكل شما دوست عزيزم نيست مشكل تمام ايرانياستnsboss گفت:آقا ديگه لازم نيست بگين
چون موقع دانلود نوشته كه چيزي حدود 13.5 روز بايد صبر كنم تا دانلود بشه!!!!! 8O
حالا سيديشو سفارش ميديم برامون بفرستند... تو اين چابهار بي در و پيكر ما كه چيزي پيدا نميشه![]()
![]()
سامان جان مسولين شركت بهمبر با خودم آشنا هستن ولي اگه من بخوام از پاكستان بخرم خيلي زودتر از اوني كه اينا بتونن برام تهيه كنند خودم ميتونم پيداش كنم به صورتيكه به همون اندازه اي كه براي اينا وقت ميبره كه اراده و حركت كنند من توي اين همه وقت حتي نصبش هم كردم اما متاسفاده سيديهاي پاكستاني اكثرا پر از VIRUS هستند! من يه بار يك سيدي ANTI VIRUS پاكستاني خريدم چندتا برنامه جانبي ديگر هم داشت، خواستم چندتايي رو روي سيستم شركت پدرم سوار كنم ولي وقتي گذاشتم توي CD ROM سريع اخطار داد كه CD ش VIRUS داره و يه بار لينوكس RED HAT پاكستاني هم خريده بودم كه 5 تا CD بود اما كار نكرد و علكي علكي 40.000 تومن پول زبون بسته رو ريختيم تو سطل زبالهsaman_sweden گفت:حقيقتش با اون وضع اينترنت در ايران من نخواستم به ذوق شما بزنم ولي ميدونستم امكان دان لود برايتان تقريبا صفر است اين مشكل شما دوست عزيزم نيست مشكل تمام ايرانياستnsboss گفت:آقا ديگه لازم نيست بگين
چون موقع دانلود نوشته كه چيزي حدود 13.5 روز بايد صبر كنم تا دانلود بشه!!!!! 8O
حالا سيديشو سفارش ميديم برامون بفرستند... تو اين چابهار بي در و پيكر ما كه چيزي پيدا نميشه![]()
![]()
حالا به پيشنهاد دارم تو چاه بهار يه شركتي است بنام بهمبر اونا تو پاكستان كار مي كنند و رفت و آمد دارند ميتونيد از يكي از كارمندان اون شركت خواهش كنيد براتون از پاكستان بخرند
(ببين من تو سويد هستم اما اطلاعات شهر شما چاه بهار هم دارم)
موفق باشيد
سلام من اين اينك را دادم به آقا منصور ايشون نتونستند بدليل سرعت كم دان لود كنند در هر حال اگر سرعت سروري كه ازش استفاده مي كنيد زياده است اين آدرسشهmiladmovie گفت:از كجا مي شه خودت سورس لينوكس رو بدست اورد؟
آق سامان من نمي دونم منظورم رو فهميد يا نه! من ظور من خود كدهاي لينوكس به زبان c هست ها اون هم اونجا هست؟راستش من نمي تونم ريسك كنم دانلود كنم ببينم هست يا نهsaman_sweden گفت:سلام من اين اينك را دادم به آقا منصور ايشون نتونستند بدليل سرعت كم دان لود كنند در هر حال اگر سرعت سروري كه ازش استفاده مي كنيد زياده است اين آدرسشهmiladmovie گفت:از كجا مي شه خودت سورس لينوكس رو بدست اورد؟
ftp://ftp.sunet.se/pub/Linux/distributions/redhat/redhat/linux/9/en/iso/i386/
قبلا هم در بالا نوشته بودم