دانلود لـــــيـــــنــــــوكــــــــــس

nsboss

Member
سلام
از كجا ميتونم آخرين ورژن لينوكس رو دانلود كنم؟
اگه ممكنه لينك دانلود مستقيم شو لطف كنين
ممنون ميشم :oops:
در صورت امكان لينوكس REDHAT

saman_sweden

Active Member
جوان ردهت را شما خواسته بوديد اينم لينكش

http://ftp.redhat.com/pub/redhat/linux/9/en/iso/i386/ براي استفاده اين برنامه ها iso است يعني شما بايد اينا را روي CD سوار كنيد يا توسط برنامه از حالت iso خارج كنيد تا بتونيد استفاده كنيد
اينم آدرس اصلي اگر مشكلي بود باهاشون تماس بگيريد

http://www.redhat.com/
موفق باشيد

nsboss

Member
ممنون از لينكتون
به FTP وصل شدم و الآن دارم دانلودش ميكنم:)
فعلا فقط 0٪ رفته :D حالا بعد از دانلود بايد چكار كنم؟ روي سيدي توي فولدر مخصوصي بريزم؟ ( اسم فولدر ) و براي INSTALL كردن ميتونم از ويندوز INSTALL ش كنم؟ يا حتما بايد از داس و يا بونيبل هستش؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد:)

nsboss

Member
آقا ديگه لازم نيست بگين
چون موقع دانلود نوشته كه چيزي حدود 13.5 روز بايد صبر كنم تا دانلود بشه!!!!! 8O
حالا سيديشو سفارش ميديم برامون بفرستند... تو اين چابهار بي در و پيكر ما كه چيزي پيدا نميشه :cry: :wink:

saman_sweden

Active Member
nsboss گفت:
آقا ديگه لازم نيست بگين
حالا سيديشو سفارش ميديم برامون بفرستند... تو اين چابهار بي در و پيكر ما كه چيزي پيدا نميشه :cry: :wink:
حقيقتش با اون وضع اينترنت در ايران من نخواستم به ذوق شما بزنم ولي ميدونستم امكان دان لود برايتان تقريبا صفر است اين مشكل شما دوست عزيزم نيست مشكل تمام ايرانياست
حالا به پيشنهاد دارم تو چاه بهار يه شركتي است بنام بهمبر اونا تو پاكستان كار مي كنند و رفت و آمد دارند ميتونيد از يكي از كارمندان اون شركت خواهش كنيد براتون از پاكستان بخرند
(ببين من تو سويد هستم اما اطلاعات شهر شما چاه بهار هم دارم)
موفق باشيد

nsboss

Member
saman_sweden گفت:
nsboss گفت:
آقا ديگه لازم نيست بگين
حقيقتش با اون وضع اينترنت در ايران من نخواستم به ذوق شما بزنم ولي ميدونستم امكان دان لود برايتان تقريبا صفر است اين مشكل شما دوست عزيزم نيست مشكل تمام ايرانياست
حالا به پيشنهاد دارم تو چاه بهار يه شركتي است بنام بهمبر اونا تو پاكستان كار مي كنند و رفت و آمد دارند ميتونيد از يكي از كارمندان اون شركت خواهش كنيد براتون از پاكستان بخرند
(ببين من تو سويد هستم اما اطلاعات شهر شما چاه بهار هم دارم)
موفق باشيد
سامان جان مسولين شركت بهمبر با خودم آشنا هستن ولي اگه من بخوام از پاكستان بخرم خيلي زودتر از اوني كه اينا بتونن برام تهيه كنند خودم ميتونم پيداش كنم به صورتيكه به همون اندازه اي كه براي اينا وقت ميبره كه اراده و حركت كنند من توي اين همه وقت حتي نصبش هم كردم اما متاسفاده سيديهاي پاكستاني اكثرا پر از VIRUS هستند! من يه بار يك سيدي ANTI VIRUS پاكستاني خريدم چندتا برنامه جانبي ديگر هم داشت، خواستم چندتايي رو روي سيستم شركت پدرم سوار كنم ولي وقتي گذاشتم توي CD ROM سريع اخطار داد كه CD ش VIRUS داره و يه بار لينوكس RED HAT پاكستاني هم خريده بودم كه 5 تا CD بود اما كار نكرد و علكي علكي 40.000 تومن پول زبون بسته رو ريختيم تو سطل زباله :wink:
ولي خودمونيم ها... اطلاعاتت حرف نداره!!! اينجا توي ايران هنوز افرادي هستند كه اسم چابهار رو توي عمرشون نشنيدند 8O

nsboss

Member
يه جمله اضافه بر بحث!
چــــــاه بهار اسم قديميه!!!! الآن ديگه چـــــــــــــــابــــــــــهــــــــار ه :)

saman_sweden

Active Member
miladmovie گفت:
از كجا مي شه خودت سورس لينوكس رو بدست اورد؟
سلام من اين اينك را دادم به آقا منصور ايشون نتونستند بدليل سرعت كم دان لود كنند در هر حال اگر سرعت سروري كه ازش استفاده مي كنيد زياده است اين آدرسشه

ftp://ftp.sunet.se/pub/Linux/distributions/redhat/redhat/linux/9/en/iso/i386/
قبلا هم در بالا نوشته بودم

وا!!!

سلام به عشق لینوکسی ها

آقا من نمی دونم ملت چرا حال ندارند این پست ها را بخونند. دوتا پست تابلو درباره ISO فایل و دانلود مجانی نسخه های لینوکس شخصا افاضه کردم بازم سوال میکنند.
اصلا به من چه
محمد

دشمنت شرمنده

سلام به همه

دشمنت شرمنده جوون فقط می خواستم ابراز وجودی کرده باشم.

حقیر/ محمد

miladmovie

Active Member
saman_sweden گفت:
miladmovie گفت:
از كجا مي شه خودت سورس لينوكس رو بدست اورد؟
سلام من اين اينك را دادم به آقا منصور ايشون نتونستند بدليل سرعت كم دان لود كنند در هر حال اگر سرعت سروري كه ازش استفاده مي كنيد زياده است اين آدرسشه

ftp://ftp.sunet.se/pub/Linux/distributions/redhat/redhat/linux/9/en/iso/i386/
قبلا هم در بالا نوشته بودم
آق سامان من نمي دونم منظورم رو فهميد يا نه! من ظور من خود كدهاي لينوكس به زبان c هست ها اون هم اونجا هست؟راستش من نمي تونم ريسك كنم دانلود كنم ببينم هست يا نه

amin-asemi

Member
آقا لازم نيست كه حتما ردهت دانلود كني. ورژنهاي ديگه هم هست با حجمهاي خيلي پايين تر .(در حدود 1/10 ردهت ولي خب امكانات كمتر داره)

rahincom

Member
سلام

آقا من RedHat 8.0 رو دارم.

10000 تومان خريدمش نزديك 7 يا 8 ماه پيش.
اگه كسي از بچه هاي تهراني اين نسخه اش رو خواست 6 تا CD بده واسش رايت بزنم.

dariushonline

New Member
The Source Codes are not always part of the regular download.
They comes sometimes as additional cdrom with the purchase of the official cd package.

But I think there is place in Esfahan where they sale the RedHat Cd's (5 cd's copies) for something like 40,000 or 50,000 toman
But I'm not sure.
I could be wrong.

mibakhshid man farsi type kardanam 2 ruz tul mikeshe, ta betunam ye khat benevisam.
:)
‌Ba Ehteram
Dariush

ARM

Member
سلام.

فكر كنم سورس هاي زبان C لينوكس رو بتونيد از www.linux.org بگيريد. خودم دنبالش نبودم ولي يكي ميگفت كه اونجا هست. اگه بود به من هم بگين.

تا بعد.....

جدیدترین ارسال ها

بالا