دانلود كردن FlashMX 2004

super

Member
سلام

من چه جوري مي تونم با برنامه هاي Download نرم افزار FlashMX 2004 را دانلود كنم.
آخه هر كاري مي كنم فقط با خود Windows مي خواهد دانلود كند

Babak Sateli

Active Member
سلام دوست عزيز

بهترين راه براي اين روش ، Copy و Paste كردن اتصال مربوطه به برنامه مورد دلخواه
خودتان است. به طور مثال لينك زير باعث شروع دانلود مي شود :

کد:
http://www.SampleSite.com/.../..../.../Sample.zip

حالا آن را كپي كنيد و در برنامه دانلود مورد نظرتان به عنوان يك دانلود جديد به كار ببريد

موفق باشيد

دوست عزيز شما مي تونيد با نصب برنامه Dap و يا برنامه flash get بدون هر گو نه نگراني برنامه مورد نظر خود را دانلود كنيد .
حتي بهترين امكان اين برنامها به اينگونه بوده كه شما مي توانيد يك برنامه را در مدت چند بار ذخيره نماييد.با نصب هر دو برنامه ذكر شده ديگر پنچره خود سيستم عامل باز نمي شود به غير از موارد خاص .

super

Member
مرسي از جواب ها

من روي سيستمم هم Dap دارم و هم Go!Zilla ولي هيچ كدام موقع Download اين برنامه عمل نمي كنند.

آقا بابك اين كاري هم كه شما گفتي من قبلا انجام داده بودم ( يعني نتونستم آدرس دقيق Download را گير بيارم ) بي زحمت اگه مي تونيد لطف كنيد آدرس دقيق Download را برايم بگذاريد :wink:

super

Member
سلام

لطفا اگه شما اين را Download كردين آدرس Download تون را :wink:

مرسي

saman_sweden

Active Member
آقا من دارم ولي فضا نيست كه آپ لود كنم macromedio studio MX2004 پرو است كه حدود 170 مگابيت است و خود FlashMX 2004 حدود 67 مگابيت است اگر 20 -30 تا بود ميتنستم يه كاري بكنم

amozesh

Member
فلش ام ايكس 2004

سلام آقا من خودم با دانلود ويندوز دانلود كردم
ولي چون شما خواستين آدرسشو براتون پيدا كردم اينم آدرس خودم امتحان كردم تا از صحتش مطمعن شم
http://trials.macromedia.com/pub/flash/esd/flashmx2004_trial_en_win.zip
اگه كسي از دوستان آدرس كركش رو هم داره بده ممنون مي شم
موفق باشيد

MrMohi

Active Member
بچه ها اين كه حجمش خيلي بالاست!

شما با اين سرعت هندلي اينترنت ايران چجوري Macromedia Flash MX 2004 رو داونلود كردين؟ 8O

بابا خيلي طول ميكشه!!! 8O 8O 8O

shahrokh_xp

Active Member
MrMohi گفت:
بچه ها اين كه حجمش خيلي بالاست!

شما با اين سرعت هندلي اينترنت ايران چجوري Macromedia Flash MX 2004 رو داونلود كردين؟ 8O

بابا خيلي طول ميكشه!!! 8O 8O 8O
من که گفتم خریدم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا