دانلود فيلم از اين سايت ( راهنمايي‌ )

اين سايت هر روز فيلمهاي روي پرده سينما را واسه دانلود قرار ميده توي سايت . اما من نتونستم با سايتش كار كنم. كسي سر در مياره ؟!

mohsen121

Member
تو وبلاگ من www.iran-tv.mihanblog.com یه عالمه کلیپ از یرنامه تلویزیون و..... توش هست وهر 2 روز یه بار اپدیت می شه اگه چیزی خواستید نظر بدید اگه داشتم بذارم

ACTIVE

Active Member
مثل اینکه برای دریافتش نیاز داره که در ابتدا یک ابزار دانلودی براش تعریف کنیم
DL.TOOL
که احتمالا netpumper رو به عنوان یک دانلود منیجیر معرفی کرده که بعدا میگه از اینجا بگیریدش
اینم لینکش برای دانلود حجمشم 3.7 مگا بایت هستش:
http://download.netpumper.com/2005-06-21/netpumper-1.23-setup.exe
اینم منبع لینکش:
http://www.netpumper.com/index.php?go=download
مثل اینکه با این نرم افزار سایتشون سازگاری داره البته از ظواهر امر پیداست من خودم تست نکردم
و در سایر گزینه ها پلاگین مورد نظر و یا جاوا اپلت رو پیشنهاد میکنه

mrz.20

New Member
با سلام خدمت مدیران خوب سایت و با تشکر از زحمات شما لطفا در صورت امکان در مورد کارتهای رسیور و ترفندهای انترنت نامتقارن توضیخاتی در سایت قرار دهید

Sunboy454

Active Member
mrz.20 گفت:
با سلام خدمت مدیران خوب سایت و با تشکر از زحمات شما لطفا در صورت امکان در مورد کارتهای رسیور و ترفندهای انترنت نامتقارن توضیخاتی در سایت قرار دهید
ورود شما رو به انجمن تبریک میگم ؛ برای موضوعات جدید ، در انجمن مربوط تاپیک جدید درست کنید

ببينم اين سايت زبان انگليسي داره؟؟
------------------------------------------------
در مورد دانلود هم حق با اكتيو هست -- همون طور كه خود سايت گفته فقط با اون برنامه مي توانيد فيلم ها را دانلود كنيد----

greensat

Member
والا تا اونجایی که من دیدم این لینک
ed2k://|file|fantasti4eskaya.4etverka.avi|733806592|68e954df6247e537f9111d5c64418ed7|h=af73oxgfuaijxw2j4vlcer2zucgirbax|/
مربوط بر سرور های edonky 2000 هست که می تونی برانامه هایی که بااین پروتوکل کار می کنند رو بگیری یه جوری مثل بقیه برنامه های peer 2 peer است . بهترین client ام اینه
www.emule-project.net
وقتی اینو نصب کنی وقتی روی لینک کلیک می کنی emule باز میشه و در واقع تو داری از روی کامپوتر های مردم دانلود می کنی این فیلمو.

ACTIVE

Active Member
با سلام
بله
edonky
محصوله
emule
هستش و در هنگام دانلود از روی سیستم مردم اقدام به دریافت فایل مورد نظر میکنه، که خیلی هم سرعش پایینه در حدی که یک فایل 100 کیلو بایتی شاید یه روز طول بکشه، و اینکه در حالیکه شما اون فایل رو دارین دانلود میکنین در این حین یکی دیگه که مثلا تو کشوره ایکس هستش داره اون فایل رو از سیستم شما دانلو میکنه، این نحوه کاره نرم افزاری هستش که گرین ست گفتن
ولی چه ارتباطی با موضوع تاپیک داشت منم موندم

ACTIVE

Active Member
emule
فکر کنم بهتر باشه
از این رده نرم افزارها
BearShare
هم کارش خوبه سرعتشم بد نیست، کاربران زیادی هم داره و وقتی یک کاربر دیسکانکت میشه ادامه دانلود از کابر دیگه میاد

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا