دانلود فروشگاه مديريت محتوي Opencart

novinpardaz

Member
33o62wx.jpg

با تشكر از حسن انتخاب شما كاربر گرامي !
احتراما به استحضار مي رساند:
تيم پشتيباني سيستم Opencart براي اينكه اين سيستم جايگاه ويژه اي در بين مخاطبين ايراني خود داشته باشد. قصد داشت فقط يك نسخه كامل با كليه امكنات را در اولين شماره اين سيستم ارائه دهد. و اين حركت باعث رشد ننمودن سيستم در نسخه هاي آينده خواهد شد.
بنابراين امروز تيم پشتيباني براي رشد و بهبود و باز كردن جايگاه بين مخاطبين خود قصد دارد سيستم را نسخه به نسخه در آورده و ماژول ها را هم به صورت ماژول به انتشار دراورد. لازم به ذكر است از شما كاربر گرامي تقاضا ميشود ما را در بهينه و بهبود سيستم ياري نمائيد.
با تشكر از همكاري صميمانه شما تيم پشتيباني .

لينك دانلود : www.eshopfa.ir

آخرین ویرایش:

AMiR

Active Member
با تشکر از زحمات و تلاش ها شما
امیدوارم در توسعه این سیستم بتونم کمکتون کنم

YTERROR

Active Member
ممنون

لطفا ایرادهای کوچک و مهم هم درست کنید از جمله صفرهای اضافه در مبلغ و....

ممنون

saber110

Member
سلام

تبریک می گم دوباره

ولی یه سوال گیر می ده می گه ریجشتر گولبال باید دیسیبل بشه من هرچی گشتم کدش رو پیدا نکردم

میشه راهنمایی کنید (فعلن روی لوکال نصب کردم)

parsinet

Member
سلام.
یه سوال Database Name که وارد می کنیم برای نصب لوکال این error میده
Error: Database does not exist!
چه اسمی باید وارد بشه ؟ یا اینکه باید کار دیگه انجام بشه ؟

saber110

Member
باید نام کاربری رو root بزنی و نام دیتابیس رو هرچی که خودت ساختی

parsinet

Member
پس دیتا بیس رو باید خودمون بسازیم .
اگه یه sample آماده هم باشه از همون استفاده کرد خیلی بهتره

saber110

Member
نه خودش می سازه فقط شما باید یه دیتبابیس بسازید مثلا open cart بعد اسمش رو بدی به برنامه نصب خودش نصب می کنه

اونجوری که دیگه نمی شه گفت بهش برنامه که خودمون بخوایم دیتابیس براش طراحی کنیم:shock:

parsinet

Member
نه خودش می سازه فقط شما باید یه دیتبابیس بسازید مثلا open cart بعد اسمش رو بدی به برنامه نصب خودش نصب می کنه

اونجوری که دیگه نمی شه گفت بهش برنامه که خودمون بخوایم دیتابیس براش طراحی کنیم:shock:
بله انجام دادم ، الان بصورت لوکال نصب هستش ، فایل install باید باشه یا اینکه پاک بشه بهتره ؟
هنوز خیلی کار داره ،یه سری از ماژولهایی که دوستمون قولش رو داده بود ظاهرا هنوز آماده نیست .
امیدوارم سایت پشتیبانیش و این اسکریپت هرچه زودتر کامل تر بشه

nevisande

Active Member
بله انجام دادم ، الان بصورت لوکال نصب هستش ، فایل install باید باشه یا اینکه پاک بشه بهتره ؟
هنوز خیلی کار داره ،یه سری از ماژولهایی که دوستمون قولش رو داده بود ظاهرا هنوز آماده نیست .
امیدوارم سایت پشتیبانیش و این اسکریپت هرچه زودتر کامل تر بشه

دوست عزیز،
تو همه سیستمها که نصب میکنید، باید بعد از نصب فایل اینستال رو پاک کنید.

اون ماژولهای گفته شده هم تو نسخه های بعدی ارائه میشه که ایشالله به همین زودی بیرون میدن.

parsinet

Member
دوست عزیز،
تو همه سیستمها که نصب میکنید، باید بعد از نصب فایل اینستال رو پاک کنید.

اون ماژولهای گفته شده هم تو نسخه های بعدی ارائه میشه که ایشالله به همین زودی بیرون میدن.
سلام،
مرسی از راهنمایی که کردید ، امیدوارم همینطور که شما گفتین باشه خود opencart قالبهای خوبی داره
ممنون

novinpardaz

Member
opencart.png

مواردی هست که تیم پشتیبانی باید به عرض مخاطبین سایت و سیستم برساند.
سیستم ارائه شده فوق در نسخه اول به عنوان BETA1.0 ارائه شد که از نظر امکانات اضافه شده تیم پشتیبانی Eshopfa بسیار محدود بود. و فقط در نسخه بتا سعی شد تا کاربران دیدگاه های خود را درمورد سیستم ارائه دهند.
انشاء الله در نسخه آینده که چندی دیگر ارائه خواهد شد. سیستم بهینه تر شده و ماژول های جدیدتری به آن اضافه گردیده است. از جمله امکانات جدیدی که به سیستم در نسخه جدید ارائه خواهد گردید.
به شرح لیست بپیوست ارسال میگردد.
1- سیستم امتیازدهی به محصولات
2- سیستم اخبار
3- سیستم کارت تخفیف - برای محصولات
4- سیستم جایزه
5- سیستم حساب مجازی - به این شرح که کاربر با خرید یک محصول مقدار پولی که در قمست مدیریت مدیر تعریف کرده به صورت مجازی برای مشتری افزوده خواهد شد. و مشتری با انباشته پول های مجازی خود میتواند در خرید کالای مورد علاقه از این پول به عنوان تخفیف استفاده نماید.
6- پرداخت با فیش بانکی

آخرین ویرایش:

novinpardaz

Member
xampp-logo-oms.jpg

Xampp یکی از پکاربرد ترین نرم افزارها برای برنامه نویسان پی اچ پی است.
برنامه نویسان این زبان محبوب میدونند که راه اندزی یک وب سرور و پیکره بندی آن بر روی ویندوز و یا لینوکس بسیار سخت است.
اما برنامه ای بسیار کاربردی از طرف شرکت apachefriends.org تهیه شده است که این مشکل را به سادگی برای شما رفع میکند.
با دانلود و نصب این نرم افزار می توانید باحتی وب سرور پی اچ پی خود همون لوکال هاست معروف رو بر روی ویندوز خودتون براحتی نصب نمایید.
با استفاده از این پکیج برنامه های زیر با چند کلیک ساده برای شما نصب و پیکر بندی میشود.

این نرم افزار شامل چه چیزهایی میباشد :
Apache HTTPD 2.2.9 + Openssl 0.9.8i
MySQL 5.0.67
PHP 5.2.6
PHP 4.4.9
phpMyAdmin 2.11.9.2
FileZilla FTP Server 0.9.27
Mercury Mail Transport System 4.52

لینک دانلود : http://www.apachefriends.org/download.php?xampp-win32-1.6.8-installer.exe

آخرین ویرایش:

novinpardaz

Member
آموزش نصب OpenCart
--------------------------------------

فایل ها را در شاخه روت اصلی www یا htdocs انتقال داده .
و فایل install.php در شاخه اصلی انتقال داده . نام بانک اطلاعتی پس از ایجاد آن در phpmyadmin وارد نمایید. سپس نام کاربری بانک را root قرار داده و رمز عبور بانک را خالی بگزارید. سپس دکمه ادامه را زده و از شما نام کاربری مدیریت و رمز عبور پرسیده میشود. آنها را وارده کرده تا سیستم بارگزاری شد.

saber110

Member
سلام آقا نوین پرداز ضمن عرض خسته نباشید شما و بچه های تیم اپن کارت
2 نکته در رابطه با فروشگاه اپن کارت:

1.روی لوکال نصب کردم که بعد از نصب این ارور رو میده Error: register_globals is enabled!

فایل htaccess هم چک کردم چیزی در این زمینه پیدا نکردم که اصلاحش کنم

2. روی هاست ویندوزی هم که دارم نصب کردم صفحه مدیریتش کامل میاد ولی صفحه اصلی index.php

این ارور ها رو میده :

کد:
Warning: require_once(admin\date.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mysite.org/subdomains/shop/httpdocs/config.php on line 27

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'admin\date.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/vhosts/mysite.org/subdomains/shop/httpdocs/config.php on line 27

ممنون می شم در این رابطه راهنماییم بفرمایئد

با تشکر

PROSPPECH

Member
سلام آقا نوین پرداز ضمن عرض خسته نباشید شما و بچه های تیم اپن کارت
2 نکته در رابطه با فروشگاه اپن کارت:

1.روی لوکال نصب کردم که بعد از نصب این ارور رو میده Error: register_globals is enabled!

فایل htaccess هم چک کردم چیزی در این زمینه پیدا نکردم که اصلاحش کنم

2. روی هاست ویندوزی هم که دارم نصب کردم صفحه مدیریتش کامل میاد ولی صفحه اصلی index.php

این ارور ها رو میده :

کد:
Warning: require_once(admin\date.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mysite.org/subdomains/shop/httpdocs/config.php on line 27

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'admin\date.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/vhosts/mysite.org/subdomains/shop/httpdocs/config.php on line 27

ممنون می شم در این رابطه راهنماییم بفرمایئد

با تشکر

1. خوب باید برید فایل php.ini و register_globals رو از on به off تبدیل کنید

بالا