دانلود فارسی نویس پروین 2004

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

این برنامه کرک می خواد تازه این لینک مال سایت اصلی شرکت هامون هست پس نسخه کرک شده نمیتونه باشه
من نسخه کرک شده پروین 2005 رو دارم اگه کسی خواست و فضا داشت میتونه بگه تا واسه آپلود بدم بهش تا آپلود کنه.

فعلا

سلام
نه كرك نمي‌خواد من از اون استفاده كردم اگه اون فايل Persian Activator.exe باشه و MB 1.22 باشه.
فقط تنها مشكلي كه داره شيفت اسپيس آن كار نميكنه. براي زدن حروفي مثل مي‌دهد كه بايد بين مي و دهد كمتر از فاصله يك اسپيس را بزند را رعايت نميكند.
زماني كه فايل را از سايت پروين دانلود كردي و آن را اجرا كردي از شما سي‌دي ويندوز را مي‌خواهد تحويلش نگير بعد از چند ثانيه خودش ميره. ريست كن و حالشو ببر.
موفق باشيد

dark-man

Member
آقا من از پروین 2003 استفاده می کنم .. می شه یکی از دوستان که از پروین 2005 استفاده می کنه بگه تفاوت این ورژن با و رژن های قبلی چه است ؟؟؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

Sunboy454 دستت درد نکنه از یاداوریت من اصلا یادم نبود تو این تاپیک گفته بودم برنامه رو میدم
parkanet جان من چه کار کنم که پروین 2005 رو بتونم برای بچه های دیگه اپلود کنم؟
همین جا بگو یا به آدرس [email protected]که چه کار کنم من در خدمتم البته این نسخه 2005 هست با تمام فونتای پروین البته فقط تو فتوشاپ کار میکنه برای کار کردن توی کوارک و برنامه های دیگه باید فونت منیجر و کانورتر پروین رو هم داشته باشین که من ندارم یعنی داشتم الان ندارم

ممنون
فعلا

Sunboy454

Active Member
شما اگه از سرعت اینترنت مناسبی برخورداری میتونی خودت تو یه هاست ، که یه سری از بچه ها اعلام آمادگی کردن که بهت فضا بدن ، و یا از طریق فضاهای رایج مثل persiangig.com یا rapidshare.de که برای استفاده از اینا باید فایلتو توسط winrar یا برنامه های مشابه به قسمت های کوچکتر تقسیم کنی و آپلود کنی که هم برای خودت راحتتر میشه هم برای بقیه ی بچه ها ، در غیر اینصورت باید با یکی از بچه ها که اینترنت پرسرعت داره هماهنگ کنی و CD رو براش ارسال کنی تا اون فرد زحمتشو بکشه

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام

اینترنت پر سرعت ندارم یکی از بچه ها که تو تهرانه ادرسشو تو پ.خ بده با پیک سی دی رو براش میفرستم چون خودم فعلا نه وقتش رو دارم نه امکان اینترنت پر سرعت

ممنون
فعلا

AMiR

Active Member
سلام
آقا من اين رو دانلود كردم فقط يكي از دوستان طريقه نصب و شكستن قفل برو توضيح بده بي زحمت

تا بعد...

hamsafar1380

New Member
کسی نرم افزار خوش نویسی دیگی سراغ نداره(البته رایگان)
این خطهای که تو یکسری عکها هست نرم افزار یا کار دسته
هر کی میدونه راهنمایی کنه

Sunboy454

Active Member
amirkasra گفت:
سلام
آقا من اين رو دانلود كردم فقط يكي از دوستان طريقه نصب و شكستن قفل برو توضيح بده بي زحمت

تا بعد...
این که دانلود کردی ورژن فول برنامه هست ؟ لینک دانلود ؟

hamsafar1380 گفت:
کسی نرم افزار خوش نویسی دیگی سراغ نداره(البته رایگان)
این خطهای که تو یکسری عکها هست نرم افزار یا کار دسته
هر کی میدونه راهنمایی کنه

شما با کمی جستجو میتونستی پیدا کنی :
لینک تاپیک شتاب
لینک تاپیک مریم
لینک تاپیک پردیس
-=-=-
و برنامه هایی مثل IPT ، کلک ، چلیپا هم تو این انجمن موجوده ، با جستجو میتونی پیدا کنی

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام دوستان
اینم از پروین 2005
ببخشید که دیر شد من خودم آپلودش کردم روی مگا آپلود ولی فقط خود برنامه رو .
شما فعلا اینو بگیرید تا از دستتون نرفته تا من فونت ها رو هم کم کم آپلود کنم
راستی الان لعنت و نفرین این پروینیا پشت سر منه شبا از عذاب وجدان خواب ندارم کمکککک
مشکلی تو راه اندازیش داشتید بگید تا راهنمایی کنم.

http://www.megaupload.com/?d=Y6JH3DWC

فعلا

bagher2

Member
اگه برا ما مثل سابق مشکل درست نکنن کرک پروین 2005 روهمینجا میزاریم!

تا ببینم چی میشه!

شاگرد همه بروبچ باحال مجیدآنلاین

باقر

با خوهش مي كنم يكي كرك پروين 2004 را قراربده

برادران و خواهران و دوستان و آشنايان وسروران گرامي بنده كلي بيداري كشيدم پروين 2004 را دان لود كردم دست آخر معلوم شد قفل داره خواهش مي كنم اگر راهي وجود دارد بنده را آگاه فرمائيد .
ارادتمند

جدیدترین ارسال ها

بالا