دوست عزیز hmdevelop
سوال واضحی نپرسیدید. منظور شما بهبود در نحوه برنامه نویسی و طراحی ساختار وب سایت هست، و یا از نظر گرافیکی؟
لطفا سوالی واضح و کاما بپرسید.
متشکرم.
نوشته زیر بخشی از آخرین پست آقای "مرتضی الوانی" در وبلاگ الوان وب می باشد:
"... اما اين روزهاي آخر سال ميلادي در وبگرديهاي روزانه با ايدههاي جالبي در وب مواجه ميشوم، وب سايتهايي جهت هر چه باشکوهتر شدن کريسمس در دنياي مجازي. يکي يکماه مانده به پايان سال هر روز يک سايت زيبا معرفي ميکند. ديگري سايتي است با نام 24Ways که حتما ميشناسيد. هر سال 24 مقاله جديد در زمينه توسعه وب توسط معروفترين توسعهدهندگان و طراحان وب منتشر ميکند که نظير ندارد. ..."
حتما به اون سایت http://25.veracon.net که در نوشته بالا بهش اشاره شده سری بزنید، واقعاً سایتهای زیبا و البته استانداردی به لحاظ طراحی رو داره معرفی میکنه که خیلی ایده ها میشه ازشون گرفت. به شخصه خیلی لذت بردم ، و تا کریسمس هر روز سر میزنم تا یک سایت جدید رو مشاهده کنم.
البته در حال حاظر که دارم این پست رو مینویسم تنها 9 سایت معرفی شده ولی هر روز داره اضافه میشه.
سلام
از اون جایی که گفتین هر کی میخواد هر چی بگه , بگه .....من یه تمپلت برای یه سایت game می خوام (اگر با بک گراند تیره باشه دیگه خیلی بهتره ) البته خودم چندتا درست کردم ولی همچین اسمی نشد ......!!!!
با تشکر .