دانلود دو فايل PSD كارهام و نظر شما

Mandana

Active Member
سلام و خسته نباشيد بچه ها.دو روزي بيكار بودم اين دو تا رو درست كردم مطمئنم به درد هر كسي ميخوره.همين ديگه.پيشاپيش از شهرام ميخوام كه نظر نده.چون حوصله ندارم باز ضايع بشم :lol: فكر نكنم آموزش لازم داشته باشه چون تمام اجزا رو بصورت psd سيو كردم ولي اگه جاييش هست كه فكر مي كنين توضيح بدم بهتره بگين
موفق باشيد

YAHOO-new.gif

PSD file

connection.gif

PSD file

اگه كسي فونت اصلي نرم افزارها رو دارم بذاره چون من با يه فونت ديگه نوشتم كه وقتي ايتاليكش كردم اصلا شبيه طرح اصلي نشد

با تشكر

205

Member
خیلی قشنگ هستند

چی میشه تو همیشه بیکار باشی :lol: 8O

فقط یه چیزی نوشته ی قسمت Password توی کانکشن یه ذره کجه!! :wink:

ولی جفتشون خیلی باحالند.

فعلا :arrow:

Mandana

Active Member
ممنون 205 جان(آخر هم نفهميدم اسمت چيه)درسته اگه توي كانكشن خودت هم نگاه كني مييني ايتاليك شده و همونطور كه گفتم فونتش چون فونت اصلي نبود هم در نوشتن حروف بزرگ مورد داشتم هم در نوشتن اونها چون خيلي كج و كوله شد.ممنون كه نظر دادي
فعلا

يه مدت سرم شلوغ بود و نتونستم اينجا سر بزنم ولي الان اومدم و در خدمت شما دوستان هستم.

205

Member
abtin_khosravi گفت:
ممنون 205 جان(آخر هم نفهميدم اسمت چيه)درسته اگه توي كانكشن خودت هم نگاه كني مييني ايتاليك شده و همونطور كه گفتم فونتش چون فونت اصلي نبود هم در نوشتن حروف بزرگ مورد داشتم هم در نوشتن اونها چون خيلي كج و كوله شد.ممنون كه نظر دادي
فعلا

اسمم میشه 205 8O :roll: ؟؟؟!!!!

خواهش می کنم.

فعلا :arrow:

ققنوس

Member
دستت درد نكنه آبتين جالب شدن...يعني محشرن
حتما همشونو با پن تول درست كردي؟؟؟
فقط يه سوال پس تو امتحان داشتي؟؟؟ها مچتو گرفتم
اون آفتاب چيه نوشتي ؟؟؟
دو تا سوال
1)اون نوربغل صورت ياهو رو چجور دادي اول با پن كشيدي بعدش فيل كردي فقط چجوري فيلش كردي كه از بالا به پايين كم شده؟؟؟
2)در قسمت كانكت اون منوي بالا رو دو دفعه فيل كردي يا گراديانته؟؟؟

سلام

سلام آبتين جان منم اين رو طراحي كردم كه مخلوطي از دو تا نرم افزار هستش ؟
چطوره ؟

[align=center:7f6b5dff1b]
yahoo1nv.gif
[/align:7f6b5dff1b]

Mandana

Active Member
ممنون خجالتم ميدين.
هادي جان:
1:اتفاقا اين تنها كاريه كه زياد از پن تول استفاده نكردم.وقتي با Elliptical Marquee tool صورت رو كشيدم بعد يك لايه جديد درست كردم و مسير select>modify>contrast رو رفتم و بهش يه مقداري رو دادم.بعد با همون elliptical marquee tool و قسمت subtract from selection يك دايره بزرگتر كشيدم بطوري كه يك چيزي شبيه بيضي رو حذف كنخ.در آخر هم با ابزار polygonal lasso tol بين دو قسمت سايه كنار صورت رو جدا كردم.بعد با رنگ سفيد رنگش كردم و يك پاك كن با سايز بزرگ و گوشه نهاي محو انتخاب كردم.يكم اپاسيتي رو كم كردم و يكم باهاش اينور و اونور سايه ر پاك كردم تا شبيه طرح اصلي شد.ولي تو از گراديانتي كه دو طرفش محو باشه هم ميتوني استفاده كني:wink:

2:سعي كردم توي فايل psd هر چيزي رو جدا درست كنم تا به مشكلي برنخوري.هر لايه هم اسم مختص خودش رو داره.اون همش مخصوص لايه اوله.يعني تو فايل psd رو بگير ميبيني در لايه اول از چه فرم Gradient overlay استفاده كردم.ديگه لايه جديدي روش نداره همه اش يك لايه است با گراديانت كه جزيياتش رو توي همون لايه اول ميتوني ببيني.

آره دانيال ان ميگم من تقريبا هر چي فونت داشتم امتحان كردم يه چيزي حدود 144 مگ فقط فونته.ولي هيچ كدوم اوني كه ميخوام نبود.يعني همه اش در نوشتن s و n و يا حروف بزرگ مشكل داره.:roll:

راستي محمد كار تو هم خيلي قشنگ شده.واقعا قشنگه ايول

ققنوس

Member
خوب بود فهميدم فقط با پن تول ميرفتي راحت تر بود من رفتم باحال شد.سريعتر هم شد.به هر حال هر كس راه خودشو داره.
محمد مال تو هم خيلي باحال شده.
راستي يه عكس از توي خودروي پرايد ميخوام كسي داره؟؟

ققنوس

Member
خوب بود فهميدم فقط با پن تول ميرفتي راحت تر بود من رفتم باحال شد.سريعتر هم شد.به هر حال هر كس راه خودشو داره.
محمد مال تو هم خيلي باحال شده.

ققنوس

Member
محمد مال تو هم خيلي باحال شده.خودتم باحالي!!

خيلي ممنون از اين تعريف شما
بذار قراره كه يه طرح ديگه بدم با نام همكاري محمد و آبتين
مگه نه آبتين !!

جدیدترین ارسال ها

بالا