دانلود اين سايت!!!

desperado

Member
اقا راهي يا برنامه اي وجود داره كه بشه مطالب اين سايت را يكجا دانلود كرد؟كه ديگه نخواهيم جستجو كنيم؟؟

H-assan

Well-Known Member
كل سايت رو مي خواهي دانلود كني

من خواستم صحفه اول رو بگيرم حدودا 3.3 مگابايت بود
حالا واي به حال كله سايت 8O

anti-life

Active Member
اين راه شدني فكر نكنم باشه ...چون بايد sql رو داشته باشي تا بتوني كل صفحات رو دانلود كني .....آخه اينجوري مسير همه تاپيك ها رو كه نميدوني .....

اين كار هم شدني است.
من خودم يك بار كل قسمت مقالات رو دان كردم و با نرم افزار هايي مثل webzip و چند نرم افزار ديگه ميتوني اين كار رو بكني.

!Taha

New Member
با Offline Explorer Pro3 امتحان کن.مثلاً آدرس يه سايت رو بهش ميدی ،هرچی لينک تو اون سايت باشه بهت نشون ميده بعد ميتونی هرکدوم رو که خواستی save کنی . البته هيچ وقت رو سايت های مثل ياهو امتحان نکنی که اونوقت...
هرچند من خودم با contentsaver كار ميکنم ،به نظر من خيلی بهتره ،تنها فرقش اينکه مثله Offline Explorer همه لينک هارو نشون نميده ،فقط لينک هايی که تو همون صفحه هستن رو نشون ميده .ولی در کل از Offline Explorer بهتره.
من باcontentsaver روی صفحه اخر انجمن photoshop امتحان کردم 212 تا لينک پيدا کرد چند تاش رو هم save کردم ،درست save کرد

موفق باشي

anti-life

Active Member
ايشون ميخواستن كه تاپيكها ي يك انجمن رو كلي سيو كنن كه من اون جواب رو دادم .... ولي اگه فقط يه صفحه ميخواد باشه كه همون برنامه دادم بايد خوب باشه .

desperado

Member
Mammad PhOtOshOp گفت:
اين كار هم شدني است.
من خودم يك بار كل قسمت مقالات رو دان كردم و با نرم افزار هايي مثل webzip و چند نرم افزار ديگه ميتوني اين كار رو بكني.
من با وب زيپ كار كردم نشد ميشه روش كار با اونو توضيح بديد لطفا؟؟

anti-life

Active Member
خب معلومه كه بايد طول بكشه ....ميدونيد كه چقد اطلاعات رو دانلود كنيد .......

H-assan

Well-Known Member
من مي گم صحفع اول رو دانلود كردم 20 دقيقه زول كشيد

واي به حال كله سايت

واو

برنامه وب زيپ مي توني دانلود كني

ToFaN

Well-Known Member
غلط نكنم اين سوال تو بايد تو يه انجمن ديگه بكني اينجا فقط فتوشاپه

جدیدترین ارسال ها

بالا