می خواستم این کارتون زیبا رو که به نظر من بسیار تاثیر گذار هست ، خدمتتون معرفی کنم .
این کار بر اساس رمان معروف "دختر کبریت فروش" درست شده و کار گردانی این اثر رو آقای "راجر آلرز" بر عهده داشتند .
کار در تکنیک دو بعدی انجام شده و جنس کار بسیار به کارهای دیزنی شباهت داره . انیمیت ها بسیار پر قدرت و با ظرافت انجام شده اند.
تیم انیماتورهاشون نزدیک 50 نفر بوده (طبق اسامی انتهای کار) . موسیقی در حد بالایی هست و در کل می تونم بگم این اثر می تونه تاثیر مناسبی روی بیننده بذاره .
طول انیمیشن 6 دقیقه هست و سایز تصویر هم 480 در 272 وحجم فایل 58 مگابایت . کیفیت بالاتر هم دارم ولی به دلیل حجم بالا از گذاشتنش صرف نظر کردم . اگر کسی خواست بگه تا بذارم .
دیدنش رو به همه توصیه می کنم و امیدوارم که خوشتون بیاد .
گزیده ای از چند شماره دی وی دی های استش را در 2 کیفیت بالا و پائین برای شما عزیزان قرار داده ایم تا شما هم وطنان عزیز بتوانید با این محصول گرانبها بیشتر اشنا شوید. برای بازگشائی دی وی دی های با کیفیت بالا شما احتیاج به داشتن نرم افزار WinRAR داریدو همچنین رمز عبور برای بازگشائی فایلهای RAR ادرس وب سایت استش میدیا میباشد : www.stashmedia.ir
اگر نرم افزار Winrar را ندارید با کلیک در اینجا دانلود کنید
MERCEDES BENZ “ANTICIPEZ LES DANGERS
اگهی بازرگانی اتومبیل مرسدس بنز
توجه داشته باشید که شرکت سایپا برای یکی از اگهی های خود این اگهی را مورد تدوین قرار داده دانلود ویدئو : کیفیت بالا (فرمت AVI) حجم: 6.1 مگا بایت کیفت پائین (فرمت 3gp ) حجم: 1.3 مگا بایت
از زحمتی که میکشید ممنونیم !
ولی اگر فقط داخل فایل فشرده آدرس وبلاگتون رو بذارید خیلی بهتر از اینه که به ویدئو اضافه اش کنید.
این کار نه تنها غیر حرفه ای هست (به نظر من) بلکه مهمتر اینه که لذت تماشای انیمیشن رو از بین میبره.