دانلود اسکریپت building generator

rmreza

Well-Known Member
ه نام خدا با سلام
یکی از دغدغه های طراحان ساخت یک شهر یاشهرک به صورت سریع میباشد پلاگین یا به عبارتی اسکریپت building generator این کار رو راحت کرده وشما براحتی می تونید یک شهر رو با سرعت بسیار بالا تولید کنید این اسکریپت یک شهر رو براحتی ازکف شروع به ساخت میکنه ومی تونه شهری بسازه که هیچ نقطه اشتراکی نداشته باشه وکار شما دادن متریال به ساختمان ها می باشد:cry:

buildingGen_v07_32.rar - 687.9 Kb
buildingGen_03_01.jpg

omid3dmax

Member
ه نام خدا با سلام
یکی از دغدغه های طراحان ساخت یک شهر یاشهرک به صورت سریع میباشد پلاگین یا به عبارتی اسکریپت building generator این کار رو راحت کرده وشما براحتی می تونید یک شهر رو با سرعت بسیار بالا تولید کنید این اسکریپت یک شهر رو براحتی ازکف شروع به ساخت میکنه ومی تونه شهری بسازه که هیچ نقطه اشتراکی نداشته باشه وکار شما دادن متریال به ساختمان ها می باشد:cry:

buildingGen_v07_32.rar - 687.9 Kb

سلام چجوری فعال میشه؟؟؟؟؟؟

rmreza

Well-Known Member
با سلام من این اسکریپت رو در مکس 2012 امنحان کردم و جواب داد برای اجرای اون به قسمت اسکریپت رفته واز زیر منوی آدرس اون run رو اجرا میکنید تموم شد برای اینکه ساختمان ها رو بسازید توی اون یک قسمت رندوم داره که میتونه یک مسیر بسازی ومسیر رو انتخاب کنی وبراحتی با یک کلیک ساختمان ها رو بسازی

موفق با شید

آخرین ویرایش:
ببخشید میتونم ازتون خواهش کنم که یادم بدید که چجوری میشه باهاش کلی ساختمون یکجا با هم ساخت

rmreza

Well-Known Member
ببخشید میتونم ازتون خواهش کنم که یادم بدید که چجوری میشه باهاش کلی ساختمون یکجا با هم ساخت
با سلام دوست عزیز
برای این کار چند راه وجود داره :
1-چند تا ساختمون به صورت random درست کنید و بع با پلاگین forest pack یک شهر بزرگ ایجاد کنید
2- خود پلاگین یک قسمت داره که شما با ایجاد یک لاین می تونید بهش بگین که چند تا ساختمون درست کنه یا اینکه ساختمون ها random باشه
گزینه یک بهتره چون شما حین کار ممکنه که رمتون کم بیاره که forest pack این مشکل رو حل کرده و ساختمون ها رو به صورت نقطه قرار می یده
بزودی یک لینک آموزشی میزارم
این هم یک شهر که خودم درست کردم
2.10.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا