Mrx
Active Member
با سلام
این قسمت برای اون کسانی هست که دونبال برنامه و نرم افزار و یا سریال و یا Patch و هر چیزی که به گونه ای به نرم افزار مربوط میشه هست
به این صورت که شما برنامه و نرم افزار یا Patch ,...که مورد نیازتون ه رو مطرح میکنید و در کمترین زمان سعی میکنم تقدیمتون کنم
و خواهش میکنم که Topic رو به انحراف نکشونید درخواست هاتون رو مطرح کنید
هدف راه اندازی من از این topic فقط و فقط کمک و خدمت به اون دسته کسانی هست که دنبال برنامه و نرم افزا و Patch ,.. هستن که پیدا نمی کنن و من تا اون حد که بتونم به همه کمک می کنم
بخش ها و یا همون موضوع ها که می خواهین در خواست بدین :
1× Theme موبایل
2× نرم افزار های و برنامه های کاربردی موبایل
3× دانلود نرم افزار های مورد نیاز ( آنتی ویروش , برنامه های ویرایش و ...)
4× سریال نامبر , Patch و کرک و برنامه ها
5× و هر گونه برنامه ی درخواستی شما
~>> توجه داشته باشید که بازید کنندگان فقط اگه برنامه درخواست کنن بهتره
نمی خوام شلوغ بشه پس همه نیاین برنامه بزارید ! شما درخواست بدید مطمئن باشید در کمترین زمان ممکن برنامه ها رو میزارم
نکته ×> من فقط در قبال برنامه های که خودم میزارم مسئولم و خوهش میکنم که بقیه برنامه نزارن بعدم برنامه های که میزارن کاربران دیگه که دانلود می کنید در صورتی که virus و یا trojan و هر فایل که کامپیوتر شما را آلوده کند مسئول خوده کسی که برنامه رو گذاشته و شما که بدون هماهنگی دانلود کردید
چون تمامی برنامه های که من میزارم تست شده و اول توسط خودم امتحان میشن
پس دوباره از شما خواهش میکنم که فقط درخواست بدید و نرم افزار برنامه ی برای دانلود نزارید !
و اگر هم خواستند همکاری کنند از گذاشتنه هر گونه تبلیغ / پسورد / و یا آدرس سایت تبلیغاتی پرهیز کنند و موارد را رعایت کنند
~> توجه داشته باشید نمیخوام اینجا Spam بیاد و خودمم Spam نمیزنم و خواهس میکنم که فقط مواردم سوال و یا درخواست رو مطرح کنید
اگر یا شاید هم sPam شد به خاطه اینکه به دوستان در سوال کمک بشه !
به امید آنکه این topic مورد استفاده و بدردتون خورده باشه
با تشکر مهــران
این قسمت برای اون کسانی هست که دونبال برنامه و نرم افزار و یا سریال و یا Patch و هر چیزی که به گونه ای به نرم افزار مربوط میشه هست
به این صورت که شما برنامه و نرم افزار یا Patch ,...که مورد نیازتون ه رو مطرح میکنید و در کمترین زمان سعی میکنم تقدیمتون کنم
و خواهش میکنم که Topic رو به انحراف نکشونید درخواست هاتون رو مطرح کنید
هدف راه اندازی من از این topic فقط و فقط کمک و خدمت به اون دسته کسانی هست که دنبال برنامه و نرم افزا و Patch ,.. هستن که پیدا نمی کنن و من تا اون حد که بتونم به همه کمک می کنم
بخش ها و یا همون موضوع ها که می خواهین در خواست بدین :
1× Theme موبایل
2× نرم افزار های و برنامه های کاربردی موبایل
3× دانلود نرم افزار های مورد نیاز ( آنتی ویروش , برنامه های ویرایش و ...)
4× سریال نامبر , Patch و کرک و برنامه ها
5× و هر گونه برنامه ی درخواستی شما
~>> توجه داشته باشید که بازید کنندگان فقط اگه برنامه درخواست کنن بهتره
نمی خوام شلوغ بشه پس همه نیاین برنامه بزارید ! شما درخواست بدید مطمئن باشید در کمترین زمان ممکن برنامه ها رو میزارم
نکته ×> من فقط در قبال برنامه های که خودم میزارم مسئولم و خوهش میکنم که بقیه برنامه نزارن بعدم برنامه های که میزارن کاربران دیگه که دانلود می کنید در صورتی که virus و یا trojan و هر فایل که کامپیوتر شما را آلوده کند مسئول خوده کسی که برنامه رو گذاشته و شما که بدون هماهنگی دانلود کردید
چون تمامی برنامه های که من میزارم تست شده و اول توسط خودم امتحان میشن
پس دوباره از شما خواهش میکنم که فقط درخواست بدید و نرم افزار برنامه ی برای دانلود نزارید !
و اگر هم خواستند همکاری کنند از گذاشتنه هر گونه تبلیغ / پسورد / و یا آدرس سایت تبلیغاتی پرهیز کنند و موارد را رعایت کنند
~> توجه داشته باشید نمیخوام اینجا Spam بیاد و خودمم Spam نمیزنم و خواهس میکنم که فقط مواردم سوال و یا درخواست رو مطرح کنید
اگر یا شاید هم sPam شد به خاطه اینکه به دوستان در سوال کمک بشه !
به امید آنکه این topic مورد استفاده و بدردتون خورده باشه
با تشکر مهــران
به دانـــــلودکــده مجید آنــلاین خوش آمدید
آخرین ویرایش: