دانشگاه!!!

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
ميخواستم از دوستان بپرسم كه 3d max تو دانشگاه رشته خاصي داره:shock: و اگه داره اسمش چيه و بازار كار و از اين حرفا هر كي ميدونه توضيح بده:rose:
خيلي چاكريم:green:

m3d

کاربر VIP
دانشگاهش خونست استادشم اینترنت و آموزشهای شرکتهای خارجی تو نته . همکلاسیهات هم تو فاروم ها پراکنده اند . تو ای مملکت برا مکس و مایا و کلا انیمیشن اینقدرا ارزش علمی قائل نیستند. ولی خارج از کشور دانشگاه زیاده هند مالزی نمیدونم کالیفرنیا و خیلی جاهای دیگه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دستت درد نكنه:rose: خداييش اينو راست گفتي تو ايران اصلا به اين چيزا توجهي نميشه:green:البته خودم تا حدودي ميدونستم ميخواستم دقيق بدونم

• Like
Reactions: m3d

omidd1315

New Member
رشته گرافيك هست ولي براي كسايي كه خيلي حرفه اي هستند از كامپيوتر شروع كردند تا به اونجا رسيدن

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوستان ميشه يه توضيح بيشتري بديد اگه اسم رشترو ميدونيد بگيد و اين كه رشته گرافيك منظورتون كدوم زير شاخه هست

m3d

کاربر VIP
ببینید دوستان گرافیک آره مثلا تصویر سازی - نقاشی - گرافک تو مقطع کارشناسی . رشته ی انیمیشن هم تو مقطع کارشناسی ارشد فکر میکنم هست که از گرایشهای گرافیکه ولی اون انیمیشنی که از ابتدا باشه نیست اسمس فوق لیسانسه ولی چیزی از انیمیشن نداره! . مثلا برای cg اصلا رشته ای تو ایران نداریم در صورتی که اصلا گرافیک رایانه ای(cg) خودش اینقدر گستردست که سرتاسر دنیا بصورت یه رشته تخصصی منحصر به فرده نه بصورت زیرشاخه ای از یه رشته

Ultra3D

Well-Known Member
شنیدم که دانشکده هنر دانشگاه تهران می خواد یک کارایی بکنه ... ولی نمی دونم کی !

الان بیشتر تو رشته مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) 3dmax رو تدریس می کنن ولی تو اون حد تخصصی نیست

بعضی سایت های آنلاین آموزشی هم هست که بعضا ً چند هزار دلاری هزینه دارن و یک خط پر سرعت اینترنت می خواد ولی مدرک معتبر می ده

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
دوست عزيز ميشه يه توضيح بيشتر بديد شما دقيقا چه رشته اي ميخونيد و تو اون رشته چه كارهايي انجام ميديد منظورم اينه كه به طور حرفه اي 3d max كار ميكنيد يا شايدم منظور شما اين بود كه اصلا تو رشته مهندسي نرم افزار اصلا تري دي مكس نيست:green:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
الان بیشتر تو رشته مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) 3dmax رو تدریس می کنن ولی تو اون حد تخصصی نیست

من الان مهندسی نرم افزار میخونم
تنها چیزی که توش وجود نداره همین بحث گرافیکه
حتی درسی با عنوان گرافیک داریم که توش با زبان c باید کار گرافیکی کرد نه مکس!

تا اونجا که من میدونم متاسفانه تو ایران هیچ رشته تخصصی در این باره وجود نداره
تنها رشته هایی مثل انیمیشن و معماری و ... هستن که یکم به این مبحث ربط پیدا میکنن

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام...
منم با محسن موافقم...
بیخود سرخودتون رو درد نیارید که من یه مدت درگیر این مسائل بودم
--------------
میخوایین قانع بشین؟!!!!
پس میتونم براتون ثابت کنم(مثال نقض)

قبلا هم گفتم ,شما الان انتظار دارین یه دانشگاهی باشه که مکس یا مایا یا نرم افزار های دیگه رو به صورت تخصصی تدریس کنن و مدرک مثلا لیسانس اون رو بدن
خوب ما اگه همچین استادایی داشتیم و اینطوری فرا گیر و تخصصی تدریس میکردن پس چرا انیمیشن مملکت اینقدر بد کار میشه
ینی نمیخوام بگم بچه های سی جی کار نداریم
چرا داریم خوبشم داریم ... بچه هایی که چه تو زمینه معماری و چه انیمیشن واسه خودشون شاخ هستن و اصلا هم تو نت نمیان ببینن چه خبره..
منظور من اینه که کسی به این شاخه بها نمیده
با وجود اینکه حکیم فردوسی میگه هنر نزد ایرانیان هست و بس

داداش من , دور این مسائل رو خط بکش بچسب کار کن و تجریه رو زیاد کن تا فردا حرفی واسه گفتن داشته باشی
چرا که اگه یه شرکت انیمشن سازی حرفه ای رفتی اونجا بتونی نمونه کاراتو نشونشون بدی اون موقع هست که مدرکت پیش اونا ارزشی نداره و فقط چشمشون به کارت و تجربت هست....

این چیزی هست که واقعیت داره....

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا