بی بی کد دانشگاه هنر و معماری (خودم!!)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.این کار طراحی معماری خودمه... از خط اولیه تا کانسپت نهایی برای پلان ها (1 شبانه روز - چون کل ترم دنبال پووول :green:بودم طرح خودمو ول کرده بودم!)

برای حجم هم از ستاره شمسه الهام گرفتم و با سری خط کارو ستاره رو شکوندم... برای اون المان ها هم از پایان نامه فرشیدهاشمی الهام گرفتم:lol:(دزدی حرامه:lol:)

مرسی از فرشید بابت طرح خوبش...متریال دهی دقیقا بعداز سریال مختارنامه شروع کردم تا موقع اذان صبح تموم شد...تا 8 صبح رندر گرفت.تا11 پلات گرفت تا 12 استاد دید.تا 13 بهم نمره 14.5 داد....تمام...طراحی معمار سوووتت....دقیقا سر خودم کلاه گذاشتم.

i112908_11.jpg

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    326.3 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • 2.jpg
    2.jpg
    233.2 کیلوبایت · بازدیدها: 85
  • 3.jpg
    3.jpg
    247.1 کیلوبایت · بازدیدها: 79
  • 4.jpg
    4.jpg
    193.7 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • 5.jpg
    5.jpg
    226.4 کیلوبایت · بازدیدها: 81

AREF

بقیه رندرها

پیوست ها

• 9.jpg
    9.jpg
    271.4 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • 8.jpg
    8.jpg
    398.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • 7.jpg
    7.jpg
    261 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • 6.jpg
    6.jpg
    393.9 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • 10.jpg
    10.jpg
    434.7 کیلوبایت · بازدیدها: 49

m.n1362

Member
رندر یکی مونده به آخرو دوست میدارم ....کلا کاراتو دوست دارم..ببخش منو اما فکر نمیکنم واسه دانشکده خوب باشه:paint:

*farshid*

کاربر VIP
عارف
بهت تبریک میگم
واقعا خوب کار کردی
مخصوصا قسمتی که ماشینا زیر کنسول قرار گرفتن خیلی خوبه
اصلا هم شبیه طرح من نیست :)
خودش شخصیت ویژه ای داره

من پلانشو ندیدم ولی با رندرایی که گرفتی نمره ی کمی بهت دادن
قائمشهر میخونی؟

این استاد کیه که ینجوری نمره میده؟
حتما کرکسیون نکردی باهاش
بسی لذت بردم

دو روزه سایت رو منهدم کردی
چند تا از کاراتو احتکار کن روز مبادا لو میدی
روزای قحطی طرح در پیشه

Mj

Well-Known Member
سلام
بسیار عالی شده
ولی فکر کنم چرخ ماشین ها رو هواست.....درسته؟
شایدم من اشتباه میبینم
به هر حال بسیار با کارات حال میکنم
خسته نباشی

Hamed

Active Member
سلام
آقا عارف حالت چطوره...
کار قشنگی تو نه همگی خسته نباشید..!!!
من یه سوال دارم اون حاله های نور خورشید رو چطور ساخته ای ؟؟؟بی سوادیم دیگه...:sad:

علی علی

AREF

من یه سوال دارم اون حاله های نور خورشید رو چطور ساخته ای ؟؟؟بی سوادیم دیگه...:sad:
سلام.کدوم حاله نور؟ تو این پروژه یا قلعه؟

AREF

سلام.مرسی از همه دوستان
مخصوصا قسمتی که ماشینا زیر کنسول قرار گرفتن خیلی خوبه

نظر لطفته...
من ساری می خونم.استادم دکترای شهرسازی داره...مقصر منم چون طول 4.5 ماه فقط 2 بار کرکسیون کردم.
اینم پلان هاش.به نظر خودم سیرکولاسیون قوی شده...منتها چون حجمش خیلی نسبت به پلان پخته نشده بود...
مثلا همون دستک و اون فرم های موازی که از کارت الهام گرفتم خیلی حرف داشتم براش اما چون کرکسیون نداشتم نتونستم حرف هامو بزنم.استادم فکر کرد همینجوری گذاشتم.
مثلا علت اینکه بین فرم ها پنجره کرکره ای گذاشتم یا برای باکس پله چون رو به جنوبه و آفتاب شدید وارد میشه جلوی شدت زیاد خورشید رو بگیره تا بچه ها برای درس خوندن مشکل نور نداشته باشن.
تمام راهرو ها با یه فرم پنجره که توی پلان هست هویت داد و دخمه نداره...
از مسیر رفت و آمد بگین تا فضای اداری کتاب خونه همه و همه فکر شدست.مثلا برای طراحی کتاب خونه مطالعات کردم که مخزن نباید پنجره داشته باشه که نور باعث پوسیدگی کتاب بشه یا برعکس توی گالری عمومی باید نور کافی باشه..
تا حد ممکن از سمت غرب پنجره نگرفتم...
در عوض پنجره هارو عمدتا رو جنوب غربی گرفتم چون اکثر کلاس های تئوری صبح هست نور زیاد اذیت نکنه و آتلیه ها رو طوری گرفتم که برای بعدازظهر یا حتی غروب نور کافی داشته
باشن.

سعی کردم تمام کلاس ها توی یک طبقه آتلیه ها و کارگاه ها توی یک طبقه باشه ..که فضای سکوت کلاس کتابخونه و یا موزیک شلوغی آتلیه توی هم آزار دهنده نشه.
فضاهای اداری هم طبقه همکف گذاشتم که کسی کار اداری داره 4 طبقه رو بالا نره...

i114090_Untitled1resize.jpg

آخرین ویرایش:

Borhan72

خسته‌ی خسته...
خيييلی عالی شدن...
ولی فقط يه مشكل داره...
اونم كانتراستشه كه تو فوشاپ خيييلی روشنش كردی كه باعث شده تو كارت شديد نويز بيفته و بد كيفيت شه...

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
تبریک میگم عارف جان ، واقعا کار زیبایی شده
من هم تو پست اولی که دادی فقط با ماشین هایی که از دستت در رفته و کمی رو هوا هستند مشکل دارم :green:

راستی در پست دوم ، اولین تصوبر از چپ ، در پایین تصویر ،زمین که باید در اونجا جدول قرار میگرفت دچار کشیدگی شدید تکسچر شدی که جلوی جالبی نداره ، با تغییر UV راحت حل میشه

از جنس نور واقعا خوشم اومد و شخصاً اعتقاد دارم که تکسچر، مرز بین تصاویر سه بعدی واقعگرایانه و غیر واقعی هست که تو بخوبی از تکسچر داخل کارهات استفاده میکتی که جای تحسین داره

موفق باشی :rose:

hellboy3d

Member
سلام
اول عذر خواهی کنم بابت اینکه رو پستای شما و دوستان نمی رسم پی ام بدم:sad:
رندر خوبی داره دیتیل معماری خیلی خوب بود در حد تیم ملی ارژانتین :paint:
رندرای خوبی هم گرفتی نمره کمی گرفتی:snap: بگو بیام این استاد ،استادش کنم:mad:
کلا دوست داشتم توی این دانشگاه درس بخونم:rose:
ولی کاش بیشتر روی لنداسکیپ فضای های حرکتی و همینطور پرسوناژ اینجور چیزا رو کار میکردی
در کل عالیه
موفق باشی دادشی:rose:

abbasi_0912

Active Member
سلام عارف جان

من کلا مخالف کپی برداری هستم :sad:
اگر کپی برداری هم می شه نباید کل کار کپی بشه بلکه باید به نحوی فقط از اون کار ایده گرفت نه همون رو کپی کرد

برای یک کار که دقیقه آخر بسته شده 3D خوب شده اما به غیر از ماشین ها که دوستان گقتند
البته اون لبه سکو که با خیابان (پایین رندر اول لبه ای پارکینگ با آسفالت) متریالش خوب نشده
توی رندر اول اولین بار که دیدمش چون تصویر کوچیک بود درخت ما بین پارکینگ ها به صورت 2 بعدی به نظر می رسید
اون درخت پشت ساختون که ارتفاع خیلی زیادی هم داره روی زمین قرار نگرفته
فلکس آسمون توی پنجره ها خوب نشده ( یک عکس بهتری برای فلکس انتخاب میکردی)

Mahshid_f3497

Active Member
خیلی خوب شده چجوری تو اون تایم کم رندر به این خوبی گرفتی؟ بهت خیلی کم نمره داده....

جدیدترین ارسال ها

بالا