بی بی کد دانشگاه.. تهران

m.n1362

Member
سلام.این کار واسه دانشگاه ازاد تهران واحد الکترونیک.1روز زمان بردmax2010, vry 2 ...نظراتتون همیشه باعث پیشرفته مممنون.

پیوست ها

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 128
  • 22222222222.jpg
    22222222222.jpg
    960.8 کیلوبایت · بازدیدها: 132
آخرین ویرایش:
درود

خوبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
فقط هی مقدار اگه روی متریال پیاده و اتصالش به خیابون بیشتر دقت میکردی جالبترم میشد

Hamed

Active Member
سلام
آقا مجید به سلامت...خسته که نیستی تری دی کارا با یه روز کار خسته نمیشن...:wink:
من بی رو در واسی بگم...؟؟؟از لحاض طراحی یکم خرج کردی از ذهنت این خوبه...اما آیا این کار و این طرح کلمه e روی شیشه سوار میشه؟؟؟نظر خودت چیه؟؟؟این یه طرح پیشنهادی به نظر میآد یا من اشتباه میکنم؟؟؟رندرت هم هنوز جایه کار داره ولی اندازه یک روز زمان جایی تقدیر داره...

علی یارت رفیقم

.:BehzAd:.

Active Member
طرح خوبه و به یه دانشکده الکترونیک میخوره ولی میتونست بهتر باشه .

اسپایدر ها خوب مدل نشدن کاش وقت بیشتری میذاشتی ولی در کل خوبه و خسته نباشی

m.n1362

Member
سلام
آقا مجید به سلامت...خسته که نیستی تری دی کارا با یه روز کار خسته نمیشن...:wink:
من بی رو در واسی بگم...؟؟؟از لحاض طراحی یکم خرج کردی از ذهنت این خوبه...اما آیا این کار و این طرح کلمه e روی شیشه سوار میشه؟؟؟نظر خودت چیه؟؟؟این یه طرح پیشنهادی به نظر میآد یا من اشتباه میکنم؟؟؟رندرت هم هنوز جایه کار داره ولی اندازه یک روز زمان جایی تقدیر داره...

علی یارت رفیقم
سلام بر حامد گل..خوبي؟اره اجرايي با دتيل دادم كارو يكم متفاوت شد..اين ورقا به خود شيشه نميچسبه..ممنون از نقدت من نظراتتو دوست دارم ممنون:rose:

m.n1362

Member
سلام مجید جان ایدش بخوبی کارشده مرسی
شیشه اسپایدر هم خیلی خیلی خوب نیست و رفلکتش زیاده خسته نباشی
ممنون سعيد جان..ايراد خيلي داره اخه 1 تومن ميدن انتظار معجزه دارن وقتي ژول خوب نميدن منم زياد دستم به كار نميره كار بازاري ديگه بهترين كارم بزني يه چيزي ميگه كارفرما.. واسه همين منم زياد وقت نميذارم البته ساعت 9 تا 2 كلش زمان برد اروزم نشد.:rose:سعي ميكنم كاراي عجله اي تو گالري نذارم از اين به بعد..مممنونم سعيد جان:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا