از لحاظ رندر برسی کنید معماریم نظراتتون رو بگیدا ولی رندر مهمتره واسم.لطفا و ایرادها و راهکاراتون رو بگید.ممنون. زاویش؟خب باید طوری میبود که نمای جلو رو تقریبا پوشش بده ساختمون هم یکم کشیدست و منم گفتم سه رخ بگیرم بهتره شاید.فقط ساختمونه محوطش هنوز نرسیده. راجع به تکسچرینگ میشه بیشتر توضیح بدید؟یعنی از تکسچرهای بیشتری استفاده کنم؟یا اینکه منظورتون uvw ؟بیشتر توضیح بدید. ممنون
منظورم اینه که ... متریال دهی فقط assign کردن یه متریال به آبجکت ها نیست باید همه آبجکت ها انرپ بشن...
unwrap uvw کردن آبجکتها بود منظورم نه uvw خالی.
در ضمن به نظر من واجب نیست کل ساختمون تو رندرتون دیده بشه... بهتره از 3 4 زاویه مختلف ویو بگیرید .
چون رندرش براتون مهمه یه مقدار بیشتر روش نظر بدم...
1- بهتره آسمون رو تو همون مکس بسازین ( یا با اساین کردن متریال vray light به یک plan و یا استفاده ازhdri یا مپ معمولی)
2- اگه میخواین آسمون رو تو فوتوشاپ اضافه کنین بهتره از alpha channel استفاده کنید.
3- بامپ شیشه ها زیاد خوب نشدن و در واقع ** شدن.
4- reflect شیشه ها خوب و مناسب شدن...
5- بهتره یه مدول از تایل های بتنی رو مدلسازی کنید و سه جهار تیپ تکسچر براش بسازین تا هم حجم تایل ها زیباتر جلوه کنن و هم ریتم تکراری تکسچرتون اینجوری تو ذوق نزنه.
6- در ضمن اینم بگین که این کار برای چیه... طرح معماری؟؟؟ تمرین؟؟؟ هویجوری یا چییییییی
موفق باشی