پشتیبانی داستان های حیوانات

maya_22

Well-Known Member
سلام
این کاری هست که برای یک سری انیمیشن کوتاه درحال ساخت هست که تقریبابخش عمده کار انجام شده در حال ریگ وانیمیت کارکترا هستم

کار مایامنتل ری فتوشاپ زی براش هست
البته کارکترای دیگه هم داره تواین رندرفقط گرگ هست

.نظری بود خوشحال میشم:rose:

پیوست ها

• a2.jpg
    a2.jpg
    469.3 کیلوبایت · بازدیدها: 68
آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
کاره خوبیه ولی بهتره کارتونی بسازی تا اینجوری.منظورم مثل کاراکتر های رئیس مزرعه و ... !!! مثلا یکی از دوستان هم داره انیمیشن میسازه . می تونید با هم بسازید . اینجوری سریع تر پیش میرید. البته اون bleender کار می کنه.jakbill

sassyboy

Member
کاره خوبیه ولی بهتره کارتونی بسازی تا اینجوری.منظورم مثل کاراکتر های رئیس مزرعه و ... !!! مثلا یکی از دوستان هم داره انیمیشن میسازه . می تونید با هم بسازید . اینجوری سریع تر پیش میرید. البته اون bleender کار می کنه.jakbill

آره مستر جان منم باهات موافقم میتونن با هم همکاری کنن ولی فکر کنم خیلی با هم فرق داشتن هم دیده فانتزی بودن کار هم کیفیت و بقیه چیزا :cool:
ولی با هم همکاری کنین فکر کنم موفق بشید:paint::rose:

مایا جون سلام

در مورد همکاری فکر نکنم بتونی با مسعود مچ بشی چون سبکش فرق داره

در مورد کاره خودتم معلومه اصلاً رو آناتومی ها دقت نمیکنی این گرگ بدبخت شبیه یه چیزه که نمیتونم اینجا بگم !!! :lol: :green:

درخت ها هم خیلی کلیشه ای و ساده در آوردی در صورتی که شاخه های اون رو باید خیلی با ظرافت و دقت بیشتری کار میکردی . . .

اگه جات بودم یه درخت موز میزدم که بخاطر این تروم و گرونی های بازار سیب دربیاره! همون سیبی که بغل نیوتن خورد زمین بعدش نشوسته برداشت گاز زد خورد جاذبه زمین رو کشف کرد!!! گرفتی کدوم سیب رو میگم ؟ :green: آورین :wink:

زمینم که خب قطعاً نمیخواستی شبیه آسفالت یا اتوبان کرج - قم بشه! بایستی خاکی از آب در میومد ولی جون تو این زمین حال میده بری اسکیت از بس که صاف و یه دسته!

ببخش ما اینطوری پرچم رو کشیدیم پایین ولی خواستم نظرم رو برای بهتر شدن کارهای آینده خودت بگم.

درکل بخاطر همه زحمت هایی که کشیدی بهت خسته باشید میگم.

موفق باشی

یاحق

maya_22

Well-Known Member
ممنون از دوستان مخصوصا support.onlinنظرتوون جای خودش محترم داداش پرچما دست شماست ماتسلیمیم
دوست عزیز اینکار سبکش قراره اینجوری باشه قرارم نیست همه کاراکلیشه ای ومثل هم باشن درضمن مراحل نهایی تولید راداره طی
مبکنه وتایید شدست هم ازنظر تهیه کننده وسرمایه گزار
فضاومحیط هم همینطور تایید شده الانم درمرحله صداگزاری هست صرفابرای مشاهده نقطه نظرات مختلف گزاشتم که استفاده کنم از ایرادای اصولی و حتی
غیر اصولی
راستی قرارنیست کار در حد rioباشه که چی ظریف باشه او.نم با این امکانات و هزینه هایی که میکنن همینم بیشترش میره توجیب
یکمشت دلال
البته تخصصش موجوده ولی هرچیزی قیمت خودش را داره اینکار شخصی نیست ومنم بایدمطابق با هزینه ها وقت بزرارموکارتحویل بدم اونم توزمانبندی خاص با سخت افزارهایی نچندان گرانقیمت همین درحتاوشاخه های ازدید شما زمخت وبرگ وبوته ها نزدیک یک میلیون پلیگانه ویوپورت سنگین هست نمیشه زیادمانورداد شما سرمایه گزارخوب پیداکن من برات انیمیشن طوطی rio میسازم
ایشال..دستت توکاره میگیری چی میگم
آقا موزاینجا گرونتر از سیبه شمال نعمت فراوونه ارزونتره لوی موزم میزنیم چشم
درضمن گرگ ازروی طرح زده شده وآناتومیش همینه مشگلیم توش نمی بینم دررابطه با همکاری هم منم با شما موافقم

چ.نامکانش برای اینکارنیست کارای دیگه هم تجربه نشون داده از نت امکانش خیلی سخته در ضمن نرمافزارهامتفاوتن سبکها مختلفن هماهنگی سخته کارایییکه حضوری هست معلوم نیست به سرانجام برسه نت که جای خوددداره
واصلاشاید دوستمون تمایلی نداشته باشه وبخاد ایده های خودش را کار بگیره

با تشکر

آخرین ویرایش:

reza_cg

Member
سلام
میشه کمی درباره کار توضیح بدی؟؟؟؟
مثلا زمانش چند دقیقست یا واسه کجاست و .....
و اگه ممکن باشه درباره قیمتش هم توضیح بده
مرسی ....

arminAnim

کاربر متخصص
بحث تهیه کننده و مسائل و مشکلات مالی که همیشه مطرحه اما هر گروه و استدیو و تیم و ... ، در کارهاش همیشه باید یک سری حداقلهای کیفی - تکنیکی رو رعایت کنه که هم کار بهتری ارائه بده و هم در آینده از لحاظ نمونه کار حرفی برای گفتن داشته باشه. این حداقل ها همون پایه ی توانایی تکنیکی تیم یا استودیو خواهد بود که اگر به هر دلیلی بهش توجه نشه و کاری با کیفیت پایین تر از اون حداقل ها تولید بشه ، هم به هویت گروه لطمه خواهد زد و هم به خود گروه.
بحث هزینه همیشه به میزان جزئیات رعایت شده در کار و همینطور زمان صرف شده در پروژه برمیگرده اما با تجربه و استفاده از برخی تخصص ها می شه با همون میزان زمان - بودجه ، کارهای چشم نوازتر و خوش رنگ و لعاب تری تولید کرد.
شما هرچقدر هم که نگید پول نبود و زمان نبود و ... ممکنه کسانی که دستشون توی کاره متوجه بشن، اما سفارش دهنده و مخاطب عقلش به چشمشه و نمی تونید نظرش رو عوض کنید مگر اینکه کارهای بهتری بسازید که استانداردهای بالاتری داشته باشه و عموما به این دلیل که انیمیشن ما در ابتدای تجاری شدن هست نمی شه انتظار داشت که یک تهیه کننده پیدا بشه و اعتماد کنه و پول خرج کنه و عرصه ی بروز استعدادهای تیمها و استودیوها رو فراهم کنه. کسی قرار نیست پیدا بشه و انقدر برای ما پول خرج کنه که ما هم با خیال راحت و بدون دغدغه تکیه بدیم و مثلا به قول خودتون Rio بسازیم. خلاصه اینکه همیشه کارها باید با کیفیت تر از بودجه هاشون ساخته بشه که البته سخت هست، اما اگر همیشه اندازه ی پولی که بهمون می دن کار انجام بدیم، انیمیشن ما پسرفت خواهد کرد .
همه ی افراد امثال ما که در استودیویی کار کردن یا خودشون صاحب استودیو هستن می دونن که همیشه کارهایی هست که طبق میل ما انجام نمی شه. اما تفاوت میان استودیوها زمانی معلوم میشه که هر کدوم با چه محدودیت هایی چقدر کار بهتری تولیدکردن. همیشه گفته می شه محدودیت کلید خلاقیته...
این کار با هر محدودیتی هم که انجام شده باشه،برخی از حداقل های انیمیشن ایران رو نداره و از این جهت، تلاش بیشتر تیم شما رو می طلبه تا به یاری خدا روز به روز بهتر بشید و کارهای قویتری انجام بدید.

براتون آرزوی موفقیت می کنم

آخرین ویرایش:

maya_22

Well-Known Member
رضا جان تشکر :rose:از نظرت کار مجموعه چند قسمتی هست هرقسمت 5 دقیقه کلا 110 دقیقه قیمتم متاسفانه معذورم احتمال زیاد شبکه دو پخش خواهد شد یا حداقل شبکه استانی .

واما آرمین ممنون که سر زدی:rose:
با بیشتر حرفاتون موافقم .این یکی از شاتهاست بقیه شاتها را متاسفانه نمیتونم بزارم وگرنه حتما تایید میکردید کلیت کار بالاتر از کارهای مشابه هست که داره ساخته میشه که نه ادعای من بلکه...هست
مطمیناما تمام تلاشمون روخواهیم کرد تا کار بهتر ساخته بشه حتی اگه لازم به اصلاح بیشتر بشه

.بحث بودجه زمان امکانات وحمایت چه بخاهیم وچه نخاهیم تاثیر بسیار به سزایی درکیفیت وخروجی نهایی خواهد داشت وبعد حداقل 12 سال تجربه و کار بهونه و کمکاری نیست
وقتی من میتونم به موازات هم 4 یا 5 کار متوسط بسازم اینکار را میکنم تا بیام ویک کار خوب بسازم وتازه بعدبهم بگن مثلا اجتیاج به این همهجزییات وظریفکاری نیست .بیشتر امکانسرمایه گزاری ونیست یا بیشتر نمیشه فروخت اینا ترجبیاتی هست که داشتمو دارم وخود شما هم کم وبیش شاید داشتید
به حساب دو دوتا هارتا یی ودخل و خرجهم شده من فعلا کارای متوسط را ترجیح میدم
مگر یک کار خوب برای دل خودم یا با حمایت لازم
ومیدونم قبول داری اینکه حمایت نمیشه یا بد میشه بدون تردید کار را خراب میکنه.
درمورد اینکار همینکه تاییدیه ها را گرفته ودرحال تکمیل هست برامن کافیه ولی حتما تغیراتی داده خواهد شد

درضمن به موازات این کار کارهایی در حال ساخت توسط ما هست کیفیت حرف اول را میزنه فارغ از حمایت یا عدم حمایت یکجورایی خودمون سرمایه گزاریش را میکنیم

در هرحال از دوستان که کار را دیدن دوست داشتن یا توقعشون بیشتر بود ممنونم حتمااز نظراتتون استفاده میکنم
و امیدوارم کارهای خوبی در ایران ساخته بشه که دغدغه های حمایت و نان وزمان در حاشیه قرار بگیره وکیفیت حرف اول را بزنه:rose:

:rose:ضمن تشکر از مبحت arminAnim و احترام به maya_22
هرچند قضاوت در مورد انیمیشن شما با یک فریم تصویر درست نیست
(مثل اینکه شما در مورد یک فیلم داستانی از روی یک عکس فیلم نظر بدین )و
من منکر زحمات ارزشمند شما نیستم
وبهنون از اینکه مورد تایید تهیه کننده واقع شده تبریک میگوییم ولی
باید بگم که توجیه هایی که ما برای کارهای ضعیفی که حتی از شبکه های تلوزیونی هم متاسفانه پخش میشوند میاوریم قابل قبول نیست و فعلا در بسیاری از تیمهای انیمیشنی سطح کار در همین حد است و
حتی پول خوب هم بدند هرگز انیمیشنی مثل انیمیشن طوطی rio در این تیمها ساخته نمیشه
حتی گروه انیمشنیی ک خوده من در آن فعالیت میکنم
جدیدا یه پروژه به صبا تحویل داده که کارش مثل مدل شما کاملا کلیشه ای شده و ...
مخاطب دنبال دیدن انیمیشنی زیباو جالب است كه از ديدن آن لذت ببرد،
بدون توجه به اينكه در پروژه ساخت آن، تيم سازنده با چه کمبودهها و دشواري‌هايي روبرو بوده است.
درست کردن انيميشن از نوع سه بعدي خیلی مشکل است.
ابزارهاي نرم افزارهای سه بعدی واقعا قدرتمند هستند ولي کارکردن با آنها آسان نيست.
بعضی وقتها من کارگردان مي‌خواهم شخصیت کاراکتر به يک صورت خاص انجام شود،
ولي انیماتورخواست من را برآورده نمي‌کند و ساز خودش را مي‌زند.
چون احساس میکنم اون و نرم افزارش تمایل دارند
اشيا را کوچک، بي وزن، غیر طبیعی ، تميز و غير قابل لمس از نظر گرافیکی نشان بدهند.
در حالي که ما انیمیشنی مي‌خواهيم که در آن کاراکترها
نرم‌تر، انعطاف‌پذير، با پوسته‌ها و بافت‌هايي متفاوت (و نه پلاستيکي) و ، وزن‌دار و گاهي اوقات کثيف باشند و اکثرا دقيقا برعکس چيزي که مي‌خواهيد را انجام مي‌دهد!
فيلمي دلنشين و جالب توجه است كه همه از ديدن آن لذت ببرند،
بدون توجه به اينكه در پروژه ساخت آن، تيم سازنده با چه دشواري‌هايي روبرو بوده است.
ببخشید که در مورد کاراکتر گرگ وزمینه تان اظهار نظر نمیکنم چون در موردجاده وگرگ و...دوستان حق دارند
ودر صورتی که از زوایای مختلف یا چند ثانیه از فیلم نهایی زمانی که آماده شد قرار داده بشود بهتر میشود
اظهار نظر کرد و این مشکلات هم مربوط به همه ماست

maya_22

Well-Known Member
دقیقاهمینطورهست که فرمودید تکفریم کاملامجزا از انیمشن هست یعنی چه بسا با دیدن انیمشن یک کار نظرات تغییر کنه
مشکل هم همینه که کارتک فریم معیارمناسبی برای ی کار نیمشن نیست
حالاما که ادعایی نداریم درضمن شاید ایراد از من بود که کار تک فریم قرار دادم وتوقع استقبال انیمشن داشتم
درهرحال دوست عزیز من حرف اولم میگم شاید خیلی ها همینرا تایید کند

تا وقتی حمایت نشه توقعکار خوبد رسطح جهانی خیلی کم وبهندرت باید داشت یعنی وقتی ارزش انیمشن درحد نخودوکیشمیش کیلویی حساب میشه(دقیقه ای) یا بهقول دوستمون در پستای بالاتر سیب وموز
من سازندهم ترجیحاتم همینه وکیلیویی میفروشم
وقتی به انیماتورومدلسازش و....حتی کارگردانش حقوق مناسب ندن.

واینکه متاسفانه حامی وسرمایه گزار خوب گشتیم نبودنگردنیست
تیم شمارا نمیدونم
چون باهاشون نبودم ولی بدون ادعا شما اسپانسرخوب بیار کار خوب باما

معضل کنونی انیمشن ایران الان این هست یک موقعی حر ف شما درست بود ولی الان متخصص کم نداریم ولی وقتی ارزش نداشته باشه
یا کار نمیکنه یاکار متوسط میزنه

موفقباشید

Jackbil

Well-Known Member
خسته نباشید
در مورد کارتون (تک فریم) باید بگم که از لحاظ بصری متاسفانه زیاد جذاب نشده که توجه بیننده رو به خودش جذب کنه و فکر نکنم مبلغ توجیح خوبی باشه!.
بهتر بود روی نور پردازی هم توجه کنید.در مورد ویدئویی هم که گذاشتید لیپسینک با کلمه ها یکی نبود و اینکه دائما بکگراند جابجا می شد!
واینکه متاسفانه حامی وسرمایه گزار خوب گشتیم نبودنگردنیست
تیم شمارا نمیدونم
چون باهاشون نبودم ولی بدون ادعا شما اسپانسرخوب بیار کار خوب باما
شما دقیقا دارید با سرمایه گزار ها یک خط موازی رو دنبال می کنید .آنها کار خوب می خواهند و شما هم پول خوب که با این وضعیت هیچکدام به نتیجه نخواهند رسید.

متاسفانه ما ایرانی ها تنبلی خودمون رو به عوامل بیرونی ربط می دیم و دائما بهونه می گیریم که فلان نداریم یا... .
بهتره که بجای تنبلی با عشق و علاقه انیمیشن بسازیم نه بخاطر انجام وظیفه و پول.
آینده انیمیشن ایران را ما می سازیم نه کس دیگه ای! که با این وضعیت آینده ی خوبی به نظر نمی آد.
تمام انتقادات برای این بود که دوست دارم در آینده کار بهتری از شما ببینم.
موفق باشید

maya_22

Well-Known Member
باوجود جوانان با استعداد ی مثل تو آینده حتماروشنه امیدوارم این طرز فکررا مثلا 10-15 سال دیگه هم داشته باشی که یککار خوب را بتونی باکمترین هزینه های ممکن بسازی
استعداد وعلاقه واینا یک روزمیرسه که مطمین باش دغدغه دومت میشه وبخای یا نخای الویتات تغییر میکنن شما هنوزخیلی جوونی وجا برای پیشرفت داری
خیلی سال پیش منم دقیقا حرفای تو را میزدم و راهای زیادی را پیمودم ولی ..بگزریم
سیستم انیمشن ایران اگه کاری حتیدر حد پیکسار را بزنی ولی مفت باشه ارزش براش قایل نیست

حالا ایشالله شما وامثال شما برین جلووکارهای عالی را باهزینه های کم بزنین ودیگه تنبلی ورا مثل ما بهونه نکنین
حرف زیاده شاید اینجا مناسب نباشه وحوصله جمعم نکشه

والسلام

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا