دادن یا ندادن سورس پروژه ، مسئله این است

آیا باید سورس پروژه تری دی مکس رو تحویل داد؟

• بله

رای: 0 0.0%
  • خیر

رای: 6 100.0%

• مجموع رای دهندگان
    6

sallarmelli

Active Member
سلام
توی بعضی از شرکت های معماری از من سورس پروژه رو می خوان ؟

و عنوان می کنند بدون سورس پروژه قرارداد نمی بندند

حالا به نظر شما باید سورس پروژه رو بهشون تحویل داد؟

benyamin_pc

Well-Known Member
هزینه با سورس تو همه چیز بالاتره از برنامه نویسی بگیر تا انیمیشن و ...
حتی یه بار تو عکاسی چند سال پیش گفتم عکسو که با دوربین دیجیتال گرفتی میشه همین رزولوشنشو بدین , بعد کلی حرف که اصلا نمیخاست اونو بفروشه آخر سر عکسی که 10 تومن گرفتن و چاپش بود 50 تومن بهم داد

kami_re62

Member
من که به شخصه تاحالا سورسشو ندادم و متداولم نیست اما اگه کسی بخاد هزینه شو باید پرداخت کنه!!!

معمولاً هم سورسش بدرد کسی نمیخوره :wink:

benyamin_pc

Well-Known Member
دوست عزیز (kami_re62) عکسی که تو امضاتون ساختین گذاشتین از باغ دولت آباد یزد نیست؟

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
سورس رو به شرطی بده که برات مهم باشه تو اون شرکت بمونی یا نه.یعنی اگه شرط کار این بود و دیدی موقعیت کاری خوبی هست سورس روبده.چون جدا به درد کی میخوره.

madmaster_3d

Well-Known Member
شاید خودشون دارن مکس رو یاد میگیرن می خوان نحوه نورپردازی و ... رو یاد بگیرن.

ali_118

کاربر VIP
معمولاً هم سورسش بدرد کسی نمیخوره
دیدی موقعیت کاری خوبی هست سورس روبده.چون جدا به درد کی میخوره.

شماها خودتون چقدر میتونین از سورس یک کار حرفه ای تکنیک های ارتیست رو استخراج کنین؟ چقدر مطلب و نکته توی سورس یه کار پیدا میشه ؟
چقدر از شماها دوس دارین حتی یه اسکرین شات از سورس یه کار قوی رو ببینین؟

همتون میدونین برای اجرای یه کار قوی و نورپردازی و شیدینگ و رندر خوب چقدر تمرین و مطالعه لازمه، اینه که ارزش سورس رو بالا میبره
قیمت یه رندر فقط هزینه ی اجرای اون کاره، اما قیمت سورس قیمت اون وقت و انرژی ای هست که ارتیست برای یادگیری این هنر صرف کرده ...

sallarmelli

Active Member
من خودم توی سورس های اورموشن
از متریال گرفته تا نور پردازی و همچنین تکنیک های رندر چیزهای بدی یاد نگرفتم در صورتی که خیلی جاها نمی شه پیدا کرد

علی من به شکل پروژه ای با دفترهای مختلف کار می کنم و نمی خوام توی دفترشون کار کنم.

max vray

کاربر VIP
سلام
من خودم چندبار سورس رو دادم اما سورس مدلینگ با یک متریال نه سورس کامل با تنظیمات چون اون حاصل تجربه من بوده و تجربه من یک چیز شخصی هستش و برای فروش نیست.ما هم مثل همه هنرمندها و مهندسان فقط حاصل هنرمون میفروشیم نه تجربمون.
موفق باشین.

جدیدترین ارسال ها

بالا