sallarmelli
Active Member
پیوست ها
آخرین ویرایش:
سلام به سالار خودم. عیدتم مبارک
کارت قشنگ شده و پیشرفت رو میشه تو کارهات دید
ولی
نور پشت پنجره مقوا نداره. فکر کنم گزینه اسمش رو یادم نیست sky داره تو نورها زدی و یا اینکه با فتوشاپ که ور میرفتی زیادی روشنش کردی
در هر صورت ده در تکیه اون رو به رو نگاه کن . اصلا مشخص نیست
و یا شدت نور روی این میز هستش چیه که روش یک سینی هستش. زیاده
و تکسچر بتونی تو دیوارها برای من که معماری نیستم غیر عادییه. خودت بهتر میدونی که درسته یا نه
یکمی هم روی متریالهاش کار کنی. بهتره. با این شدت نور فکر می کنم اگر مشکی بودن اجسام کار بهتر خودش رو نشون میداد. مخصوصا اینکه دیوارها هم سفیدن مثلا
خسته نباشی دادا کارت درستهزیاده . کنتراست متریال دیوارها هم زیاد شده ولی در کل کار خوبیه خوشمان آمد
با دوستمون هم موافقم . شدت نور یه کمی
این کارایی که خاص هستن روحیات منو میبغژونه ... دمت عیژ ...
سلام .
نسبت به کارای قبلی شما پیشرفت محسوسه .
منم فک میکنم روی نور (شدت نور) و دیوار بتنی ایراداتی هست .
کلا به نظرم ماشالا چش نخوری ایشالا
کارت حس خوبی به ادم میده
فکر کنم مشکلات جدی کارت همون بتن باشه که خوب شیدر سازی نشده
خوب و شیک!
سلام
کار زیبایی شده
دوستان درمورد تکسچر بتون و شدت نور کنار پنجره اشاره کردند
به نظرم چیزی که از واقعی بودن کار کم می کنه تکرار یه ابجکته
مثلا گلدون پرونده لوستر چراغ دیواری
دیگه می شه به متریال مبل و ظرف روی میز و شیشه میز کوچیک اشاره کرد
به نظرم تنظیمات رندرت خوبه
سلام کار خوبی شده اما ایراداتی که Mehdi_Lover3dsmax بیان کرد کاملا درست هستش و اینکه هنوز رو براقیت مناسب متریال ها مشکل دیده میشه با کمی حوصله کار خیلی بهتری میشه.
موفق باشی.
سلام سالار جام ممنون از دعوت
اول راجب شیدرها بگم
شیدر بتن کاملا خام هست یه تکسچر هست و کمی کثیفی و تنظیمات اولیه متریال! ساخت یه متریال بتن خوب کلی دنگ و فنگ داره
اگه آبجکت اماده استفاده میکنی حتما تک تک همه رو چک کن تکسچر شیدر
تنظیمات رندر خیلی پایین هست و من یه جی آی و سمپلینگ خوب نمیبینم
روی اون میز چرا خالی هست چرا فضا انقدر بی روح هست و هیچ حسی به آدم نمیده من فقط احساس سرما میکنم
هیچ تکنیک عکاسی ای هم نمیبینم!
در مورد نور هم بگم نور بیرون خوبه نوری که از پنجره کوچیکه اومده کی اذیتم میکنه یه ناهمخونی داره نور با این شدت کف رو اتیش میزنه شدت نور کف خیی کمه نسبت به بیرون
در آخر هم بگم همه کارای خودم هم کلی ایراد داره و من هیچ ادعایی ندارم خیلی هم دوست ندارم نقد بکنم من سعی کردم کمکی بهت کرده باشم
موفق باشی و امیدوارم کارای بهتری ازت ببینیم.
این یکی خیلی بهتر شده
کیفیت رندرم بیشتر شده
در مورد تکرار ابجکت هم شاید به خاطر وسواسم به کپی باشه وگرنه توی واقعیت و دید عموم می تونه عادی باشه