بی بی کد داخلی پاساژ

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.وقت بخیر.روز پدر رو تبریک میگم.
این کار داخلی همون پاساژی هست که چند وقت پیش گذاشتم توی گالری.
تقربا مدل سازی اتوکد 2 ساعت طول کشید و رندر اینها هم 1 روز وقتمو گرفت.
البته طراحیش قبلا انجام شده بود و 1 روز زمان سه بعدی سازی و رندر و پست پروداکشن و اینها شد.
این لینک نمای بیرونیش

اینم خود کار.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    520 کیلوبایت · بازدیدها: 96
  • 2.jpg
    2.jpg
    460 کیلوبایت · بازدیدها: 90
  • 3.jpg
    3.jpg
    446.3 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • 4.jpg
    4.jpg
    757.2 کیلوبایت · بازدیدها: 74

saeedmagic

Member
سلام.گذاشتم دیگه! 2 تا بچه خواهر زاده هام هستن
خوشم میاد تو هر کارت اثری از خودت می زاری
نه کلا سه بعدی باشه اصلا عکس نذاری بهتره که نیست؟عکسا خراب کرده کارتو! عکس هارو من تو خود مکس می زارم رفلکتش و نورش اینا خیلی بهتر می افته بعد تو فتوشاپ color correction می کنم که بهتر هماهنگ بشه

arbab_arch

Member

تقربا مدل سازی اتوکد 2 ساعت طول کشید و رندر اینها هم 1 روز وقتمو گرفت.

سلام دوست من شما که با زمان کم تو کارهای معماری که موافق نبودین چی شده یه هو
به قول اساتید معماریتون:
کاری که دوروز روش زحمت کشیده بشه اون کار ارزشی نداره و به درد نمی خوره
.
:cool:

اما در مورد خود کار :
1- کار نویز بارونه
2-کف سازی رو تو فتو شاپ اضافه کردی؟
3-سنگهای دور وید والپیپر هست یا سنگ؟ چرا این قدر زشته ؟کار رو خیلی زشت کرده
4- ****
5-هالوژن ها چه اندازه ای هستن (متال یا هالوژن) فککنم یه نوع چراغ دفنی اونجا کشتی که واسه کف به کار میره چون خیلی بزرگه!!!
6- این پله برقیه یا ....:mad:
7-لبه های سقفت خیلی گرد شده که این یکی از ضعفهای اجرا هستش (تو عمل) :cry:
8-واید های داخل کریدور نرده هاشون چرا این شکلیه میشه****
9- درب مغازه چرا این جوریه؟؟؟
10-کاش این کارو نمی گذاشتی!!!!!!
11- جزییات در حد صفر
در کل توقع بیشتری از شما منتقد بزرگوار داشتم.:sad:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saeedmagic

Member
عارف گفت طراحی و اجرا 2 ساعت نمیشه!
این کارو یه عده نشستن طراحی کردن بعد عارف 1 روزه اجرا کردتش که طبیعیه اگه بگه 2 ساعته هم طرحشو زده هم کاره سه بعدی ش رو انجام داده اون موقع مشکل داره :rose:

*farshid*

کاربر VIP
سلام عارف جان شرمنده این قد تند نوشتم .
ببخشید عذاب وجدان گرفتم.
:rose:
به جای عذاب وجدان گرفتن میتونی پستی که زدی رو ویرایش کنی...
کاربران جدید معمولا با جو رفاقتی فروم آشنا نیستن و در مقابل نقد ها جبهه گیری میکنن ...
پست های تند بدون اخطار قبلی ویرایش یا حذف میشن ... لطفا احترام همدیگر رو حفظ کنید .
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.
سعید باهات موافقم اما منم تمامی عکس هارو براشون رفلکت درست کردم.

سلام خدمت ارباب معماری.مرسی از نقدتون.البته من پست شمارو نقد کردم.شما توهین کردین.و این قضیه خارج از اخلاق حرفه ای هست.بگذریم.
کاری که دوروز روش زحمت کشیده بشه اون کار ارزشی نداره و به درد نمی خوره.
طراحیش قبلا انجام شده و فقط مکس کار یکی دو روز وقت برده.
1- کار نویز بارونه
نویز نیست.کار دارای Ambient Occasion هست. و این که چون برای هر رندری حداقل 6 لایه پست پروداکشن با فتوشاپ پلاگین Nik Color EFX دادم توی یکی از فیلتر ها به اسم Classic Glow ذراتی به کار اضافه شد که بهش میگن Grain نه نویز.Grain یکی از تکنیک های عکاسی هست به عکس جذابیت میده.
وقتی با دوریبن دیجیتال مقدار ISO رو بالا ببرین این قضیه بوجود میاد.
2-کف سازی رو تو فتو شاپ اضافه کردی؟
نه کف سازی توی خود مکس هست.متریالش 3 تا مپ داره.برای Diffus reflection Bump که هر کدوم تکسچری جدا همراه با متریال Tile دادم.اگه دقت کنین متوجه میشن تا بند سرامیک ها رفلکت نداره و مقدار بامپ کاملا کنترل شده هست.
i409898_1.jpg

3-سنگهای دور وید والپیپر هست یا سنگ؟ چرا این قدر زشته ؟کار رو خیلی زشت کرده
نه وال پییر نیست.این هم 3 تا لایه مپ داره و برای واقعی تر شدن با نرم افزار Shader Map متریال بامپ و نرمال بامپ براش درست شده.گلاسینس 0.7 داره و دارای رفلکت که برجستگی های سنگ خودشو نشون بده
i409899_2.jpg

این که چقدر زشت شده دیگه سلیقه ای هست.
4- البته از لحاظ طراحی معماری فک کنم کار یه کناف کاره تا معمار فک کنم اون بهت گفته چه کار کنی نه؟؟؟
نه طراحی از اون نیست.اما کلا توی اجرا خوبه که آدم با اوستا کارهای مشورت کنه.یاد گرفتن ایرادی نداره.حضرت علی (ع) فرموده هر کس چیزی به من یاد بدهد مرا بنده خود کرده.
خوب کار با کناف رو تو دانشگاه بهم یاد ندادن دیگه خودمو بنده اوستا کار کردم...پرسیدن عیب نیست.ندانستن عیبه.
کارفرما 3 پله سقف کاذب خواسته بود.من هم خواستشو اجرا کردم.
5-هالوژن ها چه اندازه ای هستن (متال یا هالوژن) فککنم یه نوع چراغ دفنی اونجا کشتی که واسه کف به کار میره چون خیلی بزرگه!!!
هالوژن های 15 سانتی متری که برای کارهای اکستریور استفاده میشه هست.
متاسفانه چون تعداد هالوژن ها 450 تا بود واسه همین Low poly هست که کار سنگین نشه.قبول دارم زیاد خوب نشده.
6- این پله برقیه یا ....
چون آبجکت نداشتم ازش تو CAD ساخته شده.متریالش هم فلز براش دار هست.اینم 3 لایه مپ داره.
i409923_3.jpg

7-لبه های سقفت خیلی گرد شده که این یکی از ضعفهای اجرا هستش (تو عمل)
نه فکر نکنم زیاد اور لب شده باشه.البته من عمدا 1 سانتی متر دادم که خودشو نشون بده.فکر کنم توی اجرا 5 میل باشه.چون نشون نمی داد توی رندر
8-واید های داخل کریدور نرده هاشون چرا این شکلیه میشه بپرسم از کجا میشه خرید؟
مشخصات نرده
قطر لوله اصلی 8 سانت.جنس کروم. ارتفاع 90 سانت. تلق وسطش هم از هر طرف 5 سانت آفست شده.این که کجا میشه خرید والا نمیدونم.شرکت های UPVC هستن توی شهر ما که براحتی میسازن این نرده ها رو راستش قیمت رو نمی دونم.اما چون ترکیب کروم و شیشه هست ارزون نیست.اما کارفرما فوق میلیاردره و خواست از مصالح گرون و شیک استفاده بشه
9- درب مغازه چرا این جوریه؟؟؟
آره چون داخل مغازه ها ساخته نشده خب مجبور شدم اینجوری کنم.

11- جزییات در حد صفر
به کارفرما پلان های فاز 2 و دیتیل تحویل داده شد و این فقط یه عکس برای تبلیغاتشه.قبول دارم.اگه به جای 200 تومن 1 میلیون میداد مطمئنا دیتیل بیشتر براش میزدم.خب هر چی پول بدی همون قدر آش میخوری.البته هزینه طراحی جدا محاسبه شده.
عزیزم بیشتر روش کار کن شما که منتقد به این خوبی هستی و مشکلات رو تو کار ها می دونی بده این جوری با این کارها خودت رو خراب کنی من که بیشتر رو ت حساب می کردم.
کاملا قبول دارم.این کارم ضعیف شده.درگیر امتحانات هستم یه خورده عجله ای شد.منتقد چیه... ما کوچیک شمائیم.
شاید شما تو عرصه معماری منتقد خوبی باشی تا طراح و یا شبیه ساز.
خب راست میگی باید طراحیمو قوی کنم.الان دانشجوام .دارم کم کم کارهامو ارتقا میدم.

arbab_arch

Member
سلام عارف جان شرمنده من فامیلیم ارباب هست و مهندس معمار هستم.
راستش من تازه واردم تواین سایت..
اگه قصوری تو رفتار دیدی یا اخلاق تند خو به دل نگیر ما شرمنده ایم ....
امیدوارم مادوستای خوبی باهم باشیم. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا