سلام سایزش شاید یکم بزرگ باشه ولی کمتر رندرش بد میشد..ممنونمکاره قشنگی شده. فقط سایز سرامیک ها درسته و رفلکتشون زیاد نیست؟
سلام..سعید جان استاد مایی..سلام مجید جان نور پزدازیت حرف نداره کار شیکی شده موفق باشی
سلام علی جان نمی تونم..شرمندت شدم اگه خواستی بعدا واست میل میکنمکار خوبیه البته رندرش چون طراحی معماریش رو نزاشتی.کاش بزاری
سلام خسته نباشی
راستش من خیلی از طراحی داخلی خوشم میاد ولی از اصول و قوائدش اطلاعات زیادی ندارم( شایدم چیزه خاصی نباشه )
نقدای رندر رو میسپارم به اساتید گهربار ولی فکر کنم اگه دور اون چراغای بالا رو نوار کروم میکشیدی طبیعیتر بود الان یه جورایی مصنوعی میزنه.
راستی اون کمدها چه جوری وا میشن، دستگیره ای چیزی ندارن؟
كار قشنگي شده ولي براي گذاشتن چنين تابلوهايي همه رو poly كن بعد اتچ كن و به polygon هاي جلو عكسو بده و بعد uv اينجوري كه شما زدي تو قاب دور عكس هم خود عكس معلومه و جالب نيست.
از طرفي كمد uv خوبي نداره و جاي گره هاي چوب اصلا بامپ نداره + دستگيره كه دوستمون گفت چون درب كمد به خاطر وزنش مگنتي نباشه خيلي بهتره.
آباژور متريالش استيله؟
چراغ بالاي عكس هم انگار سيمانيه.
موفق باشي دوست عزيز.
کار خوبیه......................................خسته نباشی.............................................سعی کن کارهای بزرگتر با مقیاس بیشتر و دیتیله تمرین کنی............................good luck
سلام عارف گل یه ادیتی زدم مشکلای که گفتی رو مرسیسلام مجیدجان.خیلی کار قوی شده
نور پردازی کار عالی شده.کاملا حس میشه منابع نور کجاست و چطور قرار گرفتن
شیدرسازی خاصی به چشم نمیاد.اما موجود رو خیلی خوب در آوردی
یه خورده سچوریشن رو پائین بیاری بهتر میشه
نورهای سقف حیف هست که همیجوری باشن یه لوسری چیزی براش تعریف کن
تابلوها قشنگ شده
در کل کار خیلی خوبی شده.موفق باشی