بی بی کد داخلی بیمارستان

emadmax

Well-Known Member
سلام بر همه

امیدوارم حال همه دوستان قدیم و جدید مجیدآنلاینی خوب باشه.(یادش بخیر)
توی این مدت چند سال که از آخرین پستم میگذره دورادور کارهای دوستان رو پیگیری میکردم. و از کارها لذت میبردم.

ضمن تشکر فراوان از آقا عارف و آقا فرشید عزیز ...... این کار داخلی یک بیمارستان هست که از مدلهای آماده هم استفاده کردم .
کار بی ایرادی نیست . خوشحال میشم که از نظرات شما دوستان استفاده کنم
و اگر سوالی هم بود من در خدمتم.

پیوست ها

• ss.jpg
    ss.jpg
    68.7 کیلوبایت · بازدیدها: 61
آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
رندر های تر تمیزی داره من خوشم اومد در کل خوبه ولی یه سری ایراد های ریز داره که به نظرم تو کارهای بازاری با زمان کم مهم نیستش این ایراد ها

Hamed

Active Member
سلام
کار خوبی برای بعد از این همه دوری...خوشحالیم که برگشتی...و بیشتر ببینیم موفقیت تو رو...

علی یار شما

madmaster_3d

Well-Known Member
عالیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه عالی ولی عکس اولی از سما چپ متریال کپسول هوا و چهارچوب پنجره خوب نیست.عکس دومی خیلی عالیه ولی این پنجره نارنجیه بده. و لامپ ها به بیمارستان نمیخوره منظورم همین لوستر ها هستش. :) در کل خیلی قشنگه.

emadmax

Well-Known Member
saeedmagic گفت:
رندر های تر تمیزی داره من خوشم اومد در کل خوبه ولی یه سری ایراد های ریز داره که به نظرم تو کارهای بازاری با زمان کم مهم نیستش این ایراد ها
ممنون از نظرتون . امیدوارم با نظر سازنده شما و دوستان کارها بهتر بشن. دقیقا همینطوره کار بازاریه !:)

Hamed گفت:
سلام
کار خوبی برای بعد از این همه دوری...خوشحالیم که برگشتی...و بیشتر ببینیم موفقیت تو رو...

شما لطفتون دارین ... البته با کمک شما و دوستان

alipower گفت:
عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــه عالی ولی عکس اولی از سما چپ متریال کپسول هوا و چهارچوب پنجره خوب نیست.عکس دومی خیلی عالیه ولی این پنجره نارنجیه بده. و لامپ ها به بیمارستان نمیخوره منظورم همین لوستر ها هستش. در کل خیلی قشنگه.

ممنون از نظرتون .موافقم

alipower گفت:
سوال هم داریم. رندرت v ray هستش دیگه از چه آموزشی یاد گرفتی؟
بله کار نهایی با V- Ray ، Photoshop هست . آموزش هم که الاماشاالله در اینترنت فراوان. مورد خاصی اگه هست من در خدمتم.

hesam_sn گفت:
رندرای تمیزی هست. یکم رفلکت کف زیاد شده

آقا چشماتون تمیز میبینه. بله موافقم اگه کمتر باشه بهتره

*farshid*

کاربر VIP
رندر سمت راشت خیلی بهتر از بقیه شده ... در کل واسه کار عجله ای خوب شده
چوخ گوزل الوپ ... اوبیسه ایشلریوی ده گوی گوراخ کیشی

جدیدترین ارسال ها

بالا