بی بی کد داخلی+اولین مشکل

سلام ، سه بعدی این کار رو چند وقت پیش زدم ولی الان گذاشتم تا اشکالاتش رو بگیرید .
3ds max 2012
v-ray version 2
اولین مشکل کار به نظر خودم کیفیت رنگهای کار هست . دلیلش هم اینه که رنگی که توی پنجره Material Editor نشون میداد با رنگی که توی رندر بود خیلی فرق داشت ، حتی روی arch shader ها هم تاثیر داشت . البته هنوز هم نمیدونم این مشکل از چیه چون توی همه کارهام همینطور میشه . اگر کسی از دوستان دلیلش رو میدونه لطفا راهنماییم کنه .
اولیش رو خودم گفتم ، حالا منتظرم که شما بقیه مشکلاتش رو بگید .

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    68.7 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    65.5 کیلوبایت · بازدیدها: 46
  • 7.jpg
    7.jpg
    66.8 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • 9.jpg
    9.jpg
    61.6 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • 10.jpg
    10.jpg
    70.1 کیلوبایت · بازدیدها: 55

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوست عزيز
در ابتدا علت يكي نبودن رنگ متريال اديتور و رنگ خروجي رندر ميتونه تنظيم نبودن گاماي مكس شما باشه
كه عرفا و شرعا بايد روي 2.2 باشه كه از مسير زير حل ميشه:
customize-->preferences-->gamma and LUT
شما تيك enable رو ميزنه و ميزان gamma و input gamma رو روي 2.2 ميذاري.
و اگر دو تيك aafect color و aafect material رو هم بزاري رنگ متريال اديتور دقيقا همون رنگي ميشه كه تو رندرت مياد.
در ضمن اگر اين كارها رو هم نكردي با frame buffer رندر بگير و در آخر Srgb رو اگه بزني تو گزينه هاي پايين فريم با گاماي اعمال شده بهت نشون ميدش.
طراحي كارت هم قشنگه فقط يه خورده متريال هات خامند و بك گراند نداري.
موفق باشي دوستم

madmaster_3d

Well-Known Member
دقیق بخش 2.2 رو می خواستم من بگم. و این باعث میشه که تو همه مانیتور ها هم همون تصویری که مانیتور شما نشون میده اونها هم نشون بده. و کارت باید روی متریال ها کار کنی. و اینکه نویز داره کارت و نور پشت پنجره هم جالب نیست. در کل قشنگه و می تونی قشنگ ترش بکنی. اگر هم پست پراداکشن این حرفها بلد باشی کلی کارت بهتر میشه. موفق باشی

سلام دوست عزيز
در ابتدا علت يكي نبودن رنگ متريال اديتور و رنگ خروجي رندر ميتونه تنظيم نبودن گاماي مكس شما باشه
كه عرفا و شرعا بايد روي 2.2 باشه كه از مسير زير حل ميشه:
customize-->preferences-->gamma and LUT
شما تيك enable رو ميزنه و ميزان gamma و input gamma رو روي 2.2 ميذاري.
و اگر دو تيك aafect color و aafect material رو هم بزاري رنگ متريال اديتور دقيقا همون رنگي ميشه كه تو رندرت مياد.
در ضمن اگر اين كارها رو هم نكردي با frame buffer رندر بگير و در آخر Srgb رو اگه بزني تو گزينه هاي پايين فريم با گاماي اعمال شده بهت نشون ميدش.
طراحي كارت هم قشنگه فقط يه خورده متريال هات خامند و بك گراند نداري.
موفق باشي دوستم

دوست خوبم از راهنماییت بسیار بسیار ممنونم . ایرادی رو هم که به کارم گرفتی کاملا قبول دارم . سعی می کنم که کارای بعیدیم بهتر از این باشه .

دقیق بخش 2.2 رو می خواستم من بگم. و این باعث میشه که تو همه مانیتور ها هم همون تصویری که مانیتور شما نشون میده اونها هم نشون بده. و کارت باید روی متریال ها کار کنی. و اینکه نویز داره کارت و نور پشت پنجره هم جالب نیست. در کل قشنگه و می تونی قشنگ ترش بکنی. اگر هم پست پراداکشن این حرفها بلد باشی کلی کارت بهتر میشه. موفق باشی
نظراتت رو در مورد کارم قبول دارم و به خاطر توضیحات تکمیلی و نقد شیرینت سپاس فراوان.

جدیدترین ارسال ها

بالا