سلام دادا ،خیلی خوبه محیطش رو دوست میدارم ، موفق باشی
متریال ها و نور ها جای کار داره ، مثلا مقداری نویز برای متریال ها درست شده ، من خودم وقتی مدل آماده وارد کار میکنم یک متریال دیگه براش درست میکنم و به متریال خودش تکیه نمیکنم ، چون مدل های قدیمی اورموشن متریال های باکیفیت و حرفه ای ندارن و ممکنه توی کار خوب خودشون رو نشون ندن و یا نویز داشته باشن بعد مثلا وقتی سابدیو متریال رفلکت دارمون رو افزایش بدیم هم باز هم نویز سر جاش هست پس میتونیم این موقع تیک Fresnel IOR رو بزنیم و مقدارش رو از 1.6 مثلا بیاریم روی 3 یا 4 و نهایتا اگه نشد مشکل از سابدیو نور
یا مثلا واسه آشپزخونه او متریال سنگی با بامپ های غیر طبیعی استفاده نمیشه کاشی های طرح دار زیبا ترن ! اینطور نیست ؟
مقداری شدت نور مخفی سقف زیاد نشده ؟
بهتر نیست مقداری به نور های بالای کابینت ها فاصله بدین ؟ چون زیاد دل چسب نیس Ies پشت سر هم کنار هم !
یو وی زمین هم کمی تغییر کنه بد نیست !
برا نور پردازی همیشه سعی کن یه جهت رو برای سایه ها داشته باشی مثلا بهتره نور فقط از سمت چپ وارد بشه ، اگه سمت راست تاریک بشه بهتره یه نور دیگه برای روشن شدن سمت راست بزاریم ولی تیک cast shadow رو برداریم که سایه ی اولیه ی مارو نخوره و یا مقدارش رو بسیار کم کنیم و cast shadow فعال باشه
کابینت ها بهتر نیست یه مقدار مات تر بشه ؟
در کل خوبه ببخشید زیاد شد ! نسبت به قبل پیشرفت رو دارید و 100% خیلی بهتر هم میشه
یا علی