بی بی کد داخلی - آشپزخانه

Bertali

Member
سلام دوستان

این کار واسه یکی از مشتری ها بود با رندرها تقریباً 2 روزی زمان برد .

3ds max 2014 - V-Ray 2.4 - Photoshop

H-01-Edit.jpg H-02-Edit.jpg H-03-Edit.jpg H-04-Edit.jpg

پیوست ها

• Test.jpg
    Test.jpg
    557.3 کیلوبایت · بازدیدها: 39
آخرین ویرایش:

HR3D

کاربر فعال
سلام دادا ،خیلی خوبه محیطش رو دوست میدارم ، موفق باشی :rose:

متریال ها و نور ها جای کار داره ، مثلا مقداری نویز برای متریال ها درست شده ، من خودم وقتی مدل آماده وارد کار میکنم یک متریال دیگه براش درست میکنم و به متریال خودش تکیه نمیکنم ، چون مدل های قدیمی اورموشن متریال های باکیفیت و حرفه ای ندارن و ممکنه توی کار خوب خودشون رو نشون ندن و یا نویز داشته باشن بعد مثلا وقتی سابدیو متریال رفلکت دارمون رو افزایش بدیم هم باز هم نویز سر جاش هست پس میتونیم این موقع تیک Fresnel IOR رو بزنیم و مقدارش رو از 1.6 مثلا بیاریم روی 3 یا 4 و نهایتا اگه نشد مشکل از سابدیو نور

یا مثلا واسه آشپزخونه او متریال سنگی با بامپ های غیر طبیعی استفاده نمیشه کاشی های طرح دار زیبا ترن ! اینطور نیست ؟ :)

مقداری شدت نور مخفی سقف زیاد نشده ؟

بهتر نیست مقداری به نور های بالای کابینت ها فاصله بدین ؟ چون زیاد دل چسب نیس Ies پشت سر هم کنار هم ! :)

یو وی زمین هم کمی تغییر کنه بد نیست !

برا نور پردازی همیشه سعی کن یه جهت رو برای سایه ها داشته باشی مثلا بهتره نور فقط از سمت چپ وارد بشه ، اگه سمت راست تاریک بشه بهتره یه نور دیگه برای روشن شدن سمت راست بزاریم ولی تیک cast shadow رو برداریم که سایه ی اولیه ی مارو نخوره و یا مقدارش رو بسیار کم کنیم و cast shadow فعال باشه

کابینت ها بهتر نیست یه مقدار مات تر بشه ؟ :)

در کل خوبه ببخشید زیاد شد ! نسبت به قبل پیشرفت رو دارید و 100% خیلی بهتر هم میشه

یا علی :rose:

Bertali

Member
ممنون دوست عزیز بابت وقتی که گذاشتی و نظرت رو گفتی

خوب آره خودم 100 % با حرف شما موافقم ! جای کار داره ولی مدت زمان من همون 2 روز بود و باید زمان بندی هم میکردم که رندر ها سر موقع حاضر بشه !

اما تقریباً تمام مواردی که گفته بودید مثلاً به جای دیوار سنگی کاشی کار بشه ! این نظر من نیست همونطور که گفتم کار اجرایی بود و کارفرما یک سنگ به من نشون داد که رو دیوار کار بشه من گفتم که کاشی خیلی بهتره مخصوصاً واسه نظافت ولی خوب نظرشون چیز دیگه ای بود و منم همون رو رو دیوار استفاده کردم .

یا مثلاً نوع ورقی که قراره واسه کابینت ها استفاده بشه ام دی اف هایگلاس براقه خوب مات کردنش اصلاً با نظر کارفرما متفاوته !

واسه نور پردازی هم من همیشه نورها رو مخصوصاً نورهای اصلی رو جای خودشون میزارم . مثلاً این کار آشپزخونه اصلاً پنجره نداره و پنجره ها دقیقاً نقطه مقابل آشپزخونه یعنی توی حال قرار داره و خوب محل سایه ها ممکنه با کارهای غیر اجرایی و هنری جور در نیاد !

بقیه موارد هم دقیقاً به مانند همیناست مثلاً جریان هالژون ها و یا نوع سقف ! اینها نظرات خود من نیستن هرچند که سعی کردم ایرادهاشو رفع کنم ولی خوب چیزی که مشتری میخواد رو نمیشه به نظر خودم تغییر بدم .

بازم ممنون اگه قست شد یه کار شخصی میزارم و از نظرات شما حتماً داخلش استفاده میکنم . :rose:

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام خوبی>؟ آفرین کارت خوب شده. حمیدجان تمام نکات رو گفتن.
طراحی معماریش کار خودت بوده؟

Bertali

Member
سلام مرسی نظر لطف شماست

آره تمامش کار خودم بوده ولی خوب یه چیزی هایی هست که نمیشه درستشون کرد مثلاً جای شیر تخلیه ماشین لباسشویی و ظرف شویی وقتی یه جای مشخص باشه و مثلاً توی این کار صاحبخونه میگه میخوام یخچالم اون گوشه باشه ! خوب دیگه نمیشه مثلث گاز و ظرف شویی و یخچال رو دست در آورد ! همونطور هم که به حمید جان هم گفتم مشتری سقف کناف میخواد ولی چون هیچ گونه اطلاعی از نحوه اجرای اون نداره باعث میشه کار باب میل طراح پیشنره ! مثلاً من یه جاهایی هالژون گذاشته بودم که با سقفی که براش زدم تناسب داشته باشه ولی بعد خودش گفت میخوام رو هر لت در یدونه باشه !!! این کار رو من رو خیلی سخت میکنه آخه باید فکرش رو هم بکنم که مجری میخواد چه جوری اجراش کنه یا کابینت ها زائدش زیاد در نیاد !

جدیدترین ارسال ها

بالا