داخلی آشپزخانه

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوستان این آخرین کارمه
این کارو تو 3 ساعت زدم
نور استاندارد و وی ری لایت
زمان هر رندر 20-30 دقییقه
متریال ها ام دی اف اتریشی و سنگ
ممنون میشم نظراتونو بشنوم

:oops::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    381.3 کیلوبایت · بازدیدها: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    368.3 کیلوبایت · بازدیدها: 43

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
تو سه ساعت مدل هاشو ساختی یا فقط چیدمانن و رندر 3 ساعت شد؟!
لبه های اوپن کابینت خیلی تیز هستن یکم Chamfer کن، یکمم اگر تو رندر قوی تر کار میکردی بهتر میشد اما الانم خوبه.:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی
چندتا نکته...
این آشپزخونه هست،محل جمع شدن چربی و گرد و خاک پس هیچ وقت دیوارهاش رو سنگ لاشه نمیزنن چون خانم خونه پدرش در میاد واسه تمیز کردن.
همون طور که دوستان معمار میدونن در طراحی آشپزخونه ما یک مثلث طلائی داریم که شما اون رو هم رعایت نکردین.(البته خودمم یه وقتائی رعایت نمیکنم هاااااااااااا)
متریال ها خام هستند و مدلینگ کابینت ها جای کار داره.شیار بین درها و تو رفتگی ها عمق کافی ندارن.
نور ضعیفه که یکی از دلایلش استفاده از نور استاندارد و عدم محاسبه درست gi هست.فقط و تنها فقط از نور ویری استفاده کن.
سایه ها هم مشکل دارن.
بازم خسته نباشی دادا

dr.hashemi

کاربر فعال
تو سه ساعت مدل هاشو ساختی یا فقط چیدمانن و رندر 3 ساعت شد؟!
لبه های اوپن کابینت خیلی تیز هستن یکم Chamfer کن، یکمم اگر تو رندر قوی تر کار میکردی بهتر میشد اما الانم خوبه.:rose:

تو سه ساعت مدل کردم.:mad:

dr.hashemi

کاربر فعال
خسته نباشی
چندتا نکته...
این آشپزخونه هست،محل جمع شدن چربی و گرد و خاک پس هیچ وقت دیوارهاش رو سنگ لاشه نمیزنن چون خانم خونه پدرش در میاد واسه تمیز کردن.
همون طور که دوستان معمار میدونن در طراحی آشپزخونه ما یک مثلث طلائی داریم که شما اون رو هم رعایت نکردین.(البته خودمم یه وقتائی رعایت نمیکنم هاااااااااااا)
متریال ها خام هستند و مدلینگ کابینت ها جای کار داره.شیار بین درها و تو رفتگی ها عمق کافی ندارن.
نور ضعیفه که یکی از دلایلش استفاده از نور استاندارد و عدم محاسبه درست gi هست.فقط و تنها فقط از نور ویری استفاده کن.
سایه ها هم مشکل دارن.
بازم خسته نباشی دادا

سلام و ممنون از نظرت
دیوارها آنتیک اند و نیازی به تمیز کردن ندارند
اگه راجع به مثلث طلایی بیشتر توضیح بدی ممنون میشم

sallarmelli

Active Member
فقط همین سنگ لاشه های پارکتی رو استفاده نکنی خیلی بهتره
موفق باشی

.

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
تو سه ساعت مدل کردم.:mad:

درسته ببخشید حواسم به جزئیات نبود، با همون پلاگین که کابینت میسازه کار کردی؟!
همونطور که دوستان گفتن سنگ لاشه ای برای آشپزخونه (مخصوصا ایرانی ها) مناسب نیست اما حالا که تخیلیه اشکالی نداره که،خیلیم قشنگه:green:

dr.hashemi

کاربر فعال
درسته ببخشید حواسم به جزئیات نبود، با همون پلاگین که کابینت میسازه کار کردی؟!
همونطور که دوستان گفتن سنگ لاشه ای برای آشپزخونه (مخصوصا ایرانی ها) مناسب نیست اما حالا که تخیلیه اشکالی نداره که،خیلیم قشنگه:green:

مدل سازیش با ادیت پولی کار شده.
همش هم باکسه ادیت کردم.
و در مورد اینکه فقط رندر نیست باید بگم امروز شروع اجراشه
سلیقه مشتری بوده ولی فک نمیکنم بد بشه.

danyfilth

Member
دوست گرامی
من هم با نظر آقای تختی موافقم
متاسفانه نورپردازی مناسبی ندارین. البته لزومی به استفاده 100% از نورهای Vray نخواهید داشت زیرا vray با تمام نورهای مکس به خوبی کار خواهد کرد. متاسفانه هیچ منبع نور مشخصی در آشپرخانه شما وجود ندارد.
کمی بیشتر روی نور کار کنید و در کل یک خسته نباشید به شما.
موفق باشید

danyfilth

Member
دوست گرامی
متاسفانه نورپردازی مناسبی ندارین. البته لزومی به استفاده 100% از نورهای Vray نخواهید داشت زیرا vray با تمام نورهای مکس به خوبی کار خواهد کرد. متاسفانه هیچ منبع نور مشخصی در آشپرخانه شما وجود ندارد.
موفق باشید

dr.hashemi

کاربر فعال
دوست گرامی
متاسفانه نورپردازی مناسبی ندارین. البته لزومی به استفاده 100% از نورهای vray نخواهید داشت زیرا vray با تمام نورهای مکس به خوبی کار خواهد کرد. متاسفانه هیچ منبع نور مشخصی در آشپرخانه شما وجود ندارد.
موفق باشید

ممنون
ولی اون لوستر اون وسط منبع نوره
نوره خورشیدم از بیرون میزنه
دقیقا تعریفتون از منبع نورو میخوام بدونم

جدیدترین ارسال ها

بالا