{خیلی مهم}بیاید یک فکری به حال مجید آنلاین کنیم.......

scup

Member
سلام
به نظر من انجمن م.آ خیلی بزرگ شده و البته شلوغ و پر محتوی.... مطالب تکراری توش زیاد مطرح میشه(انصافا سرچ خیلی سخته) و حتی کلی مسائل بی جواب میمونه.....
من میگم که باید یک فکری به حال این انجمن کنیم.... حیف هست که این انجمن به این بزرگی فقط یک انجمن ساده باشه!!

من نظر شما رو میخوام که چه تغییری تو انجمن میتونه این مشکلاتو حل کنه....

اگر از من میپرسین باید بگم که اصلا بهتره که مجید آنلاین از انجمن در بیاد و به چیزی فراتر از اون تبدیل بشه...

V.Valizadeh9

Well-Known Member
بنده هم چیزی فراتر از این نمیبینم
اگه مسئله سرچ کردن و سریع تر رسیدن به انجمن مد نظره که به عقیده من یک تولبار مناسب میتونه این مشکل رو حل کنه.
میخواستم پیشنهاد بدم برای تولبار که همینجا گفتم!
نمونش هم سایت www.dvb5.info که واقعا تولبار فوق العاده ای داره و خیلی سریع به انجمن مورد نظرم میرسم.
اگه مطالب تکراری زیاده شاید تنها راهش این باشه (البته اصلا اینجوری امکان پدیر نیست !)
آموزش ها توی یک سایت مثل سایت های دیگه گرافیک و مالتی مدیا تو ایران و مباحث و مشکلات توی فروم.
میشه یکم واضح تر بگین ؟

hhhhaaaa

Member
حسین

من میگم که باید یک فکری به حال این انجمن کنیم.... حیف هست که این انجمن به این بزرگی فقط یک انجمن ساده باشه!!

فک نکنم انجمن ساده باشه ! اگه انجمن گرافیک از این بهتر دیدی سلام مارو بهش برسون :wink:
خیلی از انجمن های گرافیک هستن که با اینکه بخش دانلود , آپلود , 'گالری , ... دارن باز رتبشون به مجید آنلاین نمی رسه !
این از این .
-----------------
شما خودتون فکری ندارین که بگین؟ اگه خوب باشه و واسه سایت مفید باشه فک نکنم آقا مجید بدشون بیاد :)
در ضمن فکر هزینه بالا رو هم باید کرد واسه ما اینا به چشم حرفه دیده میشه ولی واسه آقا مجید گرون در میاد,فکر اونجاشم بکنید :wink:

Mohammadreza

Well-Known Member
اين دوستمون بنده خدا منظورش اين بود كه يه سيستم اختصاصي واسه مجيد آنلاين نوشته بشه مثل كلوب . كام و ...
پيشنهاد بدي نيست ...
ولي كار كارشناسي شده بايد باشه و وقت و زمان و هزينه ي بسيار و ...
و البته كه وي بولتين بسيار قوي است ...

scup

Member
تقریبا منظور منو آقا محمدرضا فهمید....... من میگم این همه آدم حرفه ای اینجا هستن..... بالاخره فکرامونو رو هم بریزیم که چه چیزی میتونیم با دست در دست هم دادن بسازیم که فراتر از انجمن باشه......

من خودم اسکریپت نویسی و طراحیشو + تمام هزینه بدست میگیرم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم دقیقا چی بهتر از انجمن هست که در حد م.آ باشه.....

آخرین ویرایش:

to remember sb

مدیر انجمن
تقریبا منظور منو آقا محمدرضا فهمید....... من میگم این همه آدم حرفه ای اینجا هستن..... بالاخره فکرامونو رو هم بریزیم که چه چیزی میتونیم با دست در دست هم دادن بسازیم که فراتر از انجمن باشه......

من خودم اسکریپت نویسی و طراحیشو + تمام هزینه بدست میگیرم ولی مشکل اینجاست که نمیدونم دقیقا چی بهتر از انجمن هست که در حد م.آ باشه.....

دوست عزیز من فکر می کنم هزینه هاو باقی کارا بیشتر از این حرفا باشه که یه نفر بتونه تقبل کنه
بعدم شما میگی این همه اساتید هست شما مطمئنی که همه باهات موافق هستن و همکاری می کنن ؟ :-?

scup

Member
اگه به فکر امکانات بیشتر هستند و یادگیری بیشتر....حتما باید کمک کنن............
در ثانی .......... الان موضوع در باره هزینش نیست........... من دارم درباره این بحث میکنم که چی بهتر از انجمنه.....هزینش بمونه وا3 بعد..

aghanaser

Member
نظر

با سلام
به نظر من دوستمون پيشنهاد خوبي دادن ولي زمان مناسبي نيست...چرا كه ما هنوز توي فرهنگ سازي براي استفاده از فروم مونديم چه برسه به سيستم هاي قويتر.... به نظر من بايد اول روي اين مساله كار كنيم و تمام سعي خودمون را براي افزايش سطح علمي كاربران انجام بديم و بتونيم كاربر فعال و مدير به تعداد كافي داشته باشيم تا بعد بريم روي سيستم هاي قوي تر...
موفق باشيد

Mandana

Active Member
موضوعی که عنوان کردین چندین بار بین مدیرها و مدیرهای ارشد راجع بهش بحث شده
اما مساله اینجاست که همیشه سنگی سر راه قرار گرفته و مانع ادامه اش شده
وخوب خود مجید هم گرفتار تر از قبل هست و فرصت چنین کارهایی رو نداره
اما طبیعیه فرصت مناسبی باشه و بچه ها هم همکاری کنن می هم خوشحال میشم سهمی در این کار داشته باشم ^.-
موفق باشین

o_real_love

Well-Known Member
سلام به همه
راستشو بخواین من یک ایده به اقا مجید دادم
که ایشون گفتن به دلیل کمبود وقت و هزینه امکنش نیست
البته منم میگم باید یه تغییری بدیم
تغییری که تا حالا هیچ فرومی نداشته !!!
ایده من این بود:
اگه بشه یک سیستم چت بسازیم
حتما میگین با خودتون که اینو که خیلی از فروم ها دارن
درسته همه دارن ولی این یکی که من میگم فرق داره:::
اینکه بیاییم دقیقا محیط اینجا رو توی چت باکسمون پیاده کنیم
حالا این یعنی چه؟:
یعنی دقیقا مثل یاهو روم داشته باشیم
اما روم ها رده بندی باشه
مثلا روم php/mysql
روم photoshop
خب!!
حال وقتی که بچه ها اونجا پست میدن
این پست ها توی فروم ثبت بشه:shock:
این ایده خوبی های زیر رو داره:
برای کاربران dial-up مناسبه
کاربران سریعتر به جواب میرسن ( چون بصورت on time جواب داده میشه )
به نظر من انجمن پر کار تر میشه
بازدید و هیت بیشتری می گیره
و ...
البته معایبی هم داره
مثل مدیریت قوی می خواد و ...
--------------------
من این ایده رو به مدیر یکی از فروم های پر بازدید که روزانه 15 هزار بازدید داره گفتم
البته ایشون دوست صمیمی خودم هست
و گفت خوبه
ولی روش کار نکرد
چون اعضای فرومش توی کار programing و طراحی خیلی کم هستند ( یعنی امکانات نداشت )
اگه این بشه
ما اولین فرومی هستیم که این قابلیت رو داره
--------
خب
دوستان لطف کنن نظرشونو بگن
خوبه یا بد؟؟؟

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
به نظرم این ایده ی خوبیه، اما خوب یه مشکل داره:
اگه قرار بشه محیط چت ایجاد بشه، دیگه انجمن به چه درد میخوره! انجمن برای همین صبحت کردن و رد و بدل کردن اطلاعات هست که خیلی بهتر از چت هست. اگه این امکان چت فراهم بشه، دیگه خیلی از تاپیک ها از کار میفته، مثل تاپیک های گفت و گوی آزاد و خیلی تاپیکای دیگه...

جدیدترین ارسال ها

بالا